mohana.jalilian
عضو جدید
سلام دوستان به نظر شما کدوم موسسه برا آزمون ارشد it مناسب تر؟ مدرسان شریف یا ماهان؟
سلامسلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم چطور برای درس خوندن برای ارشد نرم افزار برنامه ریختین؟! مثلا روزی چند تا درس باید خوند ؟چند فصل؟ من روزی 2 درس رو گذاشتم که 1هفته امتحان کردم دیدم هر درسی رو 1بار در هفته میخونم و یادم میره برخی مطالب رو.....
میشه یکی یه برنامه پیشنهاد کنه؟ ممنونم
سلام
من که هفته ای یه درس بیشتر نمیخونم. یعنی بیشتر از این نمیرسم چون اصلا درسا رو بلد نیستم. میخوای تو هم امتحان کن. به هر حال کم یاد گرفتن بهتر از اصلا یاد نگرفتنه.
گروه تحصیلی | نرخ بیکاری |
صنعت و فراوری | 41.6 |
علوم کامپیوتر | 30.4 |
روزنامه نگاری و اطلاع رسانی | 30.3 |
علوم حیاتی | 26.6 |
هنر | 26.4 |
حقوق | 25.4 |
علوم فیزیکی | 25 |
کشاورزی و شیلات | 24.8 |
صنعت و فناوری | 22.2 |
معماری و ساختمان سازی | 21.1 |
خدمات شخصی | 20 |
علوم رفتاری و اجتماعی | 20.4 |
بازرگانی و علوم اداری | 20.3 |
دامپزشکی | 20.2 |
خدمات بهداشتی | 19.8 |
خدمات محیط زیست | 19.5 |
ریاضیات و آمار | 19 |
علوم انسانی | 15.2 |
خدمات امنیتی | 8.9 |
بهداشت | 8 |
تربیت معلم | 7.7 |
خدمات حمل و نقل | 3.9 |
موافقم مهم اینه که از وقتی که میزاری نتیجه بگیری حواست باشه فقط زوووووووووود دیر میشه .
امیدوارم موفق باشی
سلام بر دوستان گرامی
راستش قصد شرکت توی ارشد نداشتم ...ولی خب الان تصمیمشو دارم
یک سوال داشتم با لیسانس مهندسی نرم افزار میشه در گرایش های ای تی وارد ارشد شد ؟ چه از نظر سنخیت دروس کلی! و چه از نظر شانس قبولی و تست هایی که باید زد تا شانس قبولی داشت ؟
ظاهرا درسی بنام مدیریت هست که میگن ساده هم نیست!
مرسی![]()
سلام.
چرا نمیشه شروع کرد؟
اونایی که میخونید یکم انگیزه بدید
من فقط میخوام پوران بخونم روزی چن ساعت کافی میتونه باشه؟
در مورد زبان هم راهنمایی کنین چی بخونیم؟
ترم 7 هستم درسمم زیاده
در مورد نرم افزار و هوش هم موندمراهنمایی لطفأ
سلام، یکم بستگی به دانشگاهی داره که میخوای قبول بشی . اگر دانشگاه خوبی میخوای قبول بشی همه رو باید بخونی وگرنه محاسبات عددی رو بخون و کامل بزن. ریاضیات مهندسی کمی سخت هستش و آمار کمی گیج کننده یعنی علاوه بر سادگی می بینی آدم تستش رو غلط میزنه.سلام من نمیرسم درسای ریاضی همه رو بخونم چه درسایی رو بخونم بهتره یا از هر درسی چه فصلایی مهم تره لطفا یکی جواب بده
سلام من نمیرسم درسای ریاضی همه رو بخونم چه درسایی رو بخونم بهتره یا از هر درسی چه فصلایی مهم تره لطفا یکی جواب بده
سلام.من دانشجوي ترم دو علوم تربيتي دانشگاه فرهنگيان هستم و دبيرستان رياضي ميخوندم و علاقه بسيار شديدي به مهندسي كامپيوتر دارم ولي بخاطر تضمين شغل و سربازي مجبور شدم تربيت معلم رو انتخاب كنم...ميخوام خودم دروس كامپيوتر رو بخونم و كنكور ارشد اين رشته رو بدم.ميدونم خيلي سخته ولي علاقه دارم...حالا به نظر شما چيكاركنم؟؟ازكجا شروع كنم؟؟؟
سلام.من دانشجوي ترم دو علوم تربيتي دانشگاه فرهنگيان هستم و دبيرستان رياضي ميخوندم و علاقه بسيار شديدي به مهندسي كامپيوتر دارم ولي بخاطر تضمين شغل و سربازي مجبور شدم تربيت معلم رو انتخاب كنم...ميخوام خودم دروس كامپيوتر رو بخونم و كنكور ارشد اين رشته رو بدم.ميدونم خيلي سخته ولي علاقه دارم...حالا به نظر شما چيكاركنم؟؟ازكجا شروع كنم؟؟؟
دوست عزيز بابت راهنمايي هات خيلي خيلي تشكر ميكنم دمت گرم .خيلي روحيه گرفتمسلام و درود. خواستن توانستن است. خب اول باید این رو مشخص کنید که چه گرایشی می خواید تشریف ببرید و بعد در دروس اون مقطع شروع به آموختن کنید! مبحث اصلی کامپیوتر به برنامه نویسی ختم میشه خصوصا اگر نرم افزار رو مد نظر داشته باشید. پس در ابتدا شروع به آموختن دروس برنامه نویسی مثل سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ و خیلی از موارد دیگر ... بپردازید تا در این موارد غنی بشید. بعد هم برید سراغ پایگاه داده ها که بازم به برنامه نویسی مرتبط هست! با ترکیب این دو مبحث به اطلاعات خوبی دست پیدا می کنید! و اما در خصوص ارشد: باز هم فرض رو بر نرم افزار می گذارم! بخش زبان تخصصی و عمومی هست که باید خودتون بخونید ریاضیات هست شامل ریاضی مهندسی، آمار، محاسبات عددی و گسسته دروس مشترک هست که ساختمان داده - نظریه - مدار منطقی - معماری - سیستم عامل دروس تخصصی هست که کامپایلر - زبان های برنامه سازی - طراحی الگوریتم - پایگاه داده . به نظرم چون رشته تون ریاضی بوده از دروس ریاضی کم کم شروع کنید تا همزمان با فراگیری دروس کامپیوتر کم کم وارد دروس تخصصی بشید! سیستم عامل هم درسی مفهومی - حفظی و ریاضی هست. می تونید از این هم شروع کنید! موفق و پیروز باشید!![]()
من هنوز ميخوام تازه شروع كنم براي دوسال ديگه....ولي دعا ميكنم شما امسال هر جا كه ميخواي قبول بشي و مشاور من بشي البته اگر افتخار بديدسلام دوست عزیز من خودم وضعیت مشابه شما رو دارم. اول باید یه پیش زمینه ای از برنامه نویسی داشته باشید ولی لازم نیست این همه زبان رو بخونید میتونید C++ رو بخونید اونم در حد اولیه چون هدف فعلیتون ارشد هست. بعد از اون من خودم درس های زیر رو به ترتیب شروع کردم: ساختمان داده طراحی الگوریتم نظریه زبان ها پایگاه داده محاسبات فکر می کنم اگر خوب بخونیم این درس ها رو بتونیم قبول شیم. البت خیلی مشکله. اگر میتونید کلاس خصوصی برای رفع اشکال بگیرید. انشاا... امسال هردومون قبول میشیم.
نگفتید این دفتر چه هاشون کی میاد؟
من هنوز ميخوام تازه شروع كنم براي دوسال ديگه....ولي دعا ميكنم شما امسال هر جا كه ميخواي قبول بشي و مشاور من بشي البته اگر افتخار بديد