پیام تسلیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahtabi

مدیر بازنشسته
با سلام:
بنده به تازگی متوجه شدم که یکی از اقوام جناب کیانی فوت کردن.
لازم دیدم که همین جا به ایشون این مصیبت وارده رو تسلیت بگم و برای خودشون و خانواده ی محترمشون خواهان صبر باشم.

امیدوارم همه روزاتون شاد باشه.
خوشحال میشیم که دوباره شاهد فعالیتتون باشیم.میدونم سخته اما اینجا و با بچه ها کمتر فکر میکنین.

با احترام مدیریت تالار صنایع

امیر Amir

کاربر حرفه ای
با سلام,
بنده هم این خبر ناراحت کننده رو ا تماسی با ایشون متوجه شدم و واقعا متاسف شدم و از طرف خودم برای ایشون و

خانواده محترمشون
از خدا طلب صبر میکنم.

علی جان دوست عزیزم گرچه من از شما دور هستم و نشد خدمت برسم ولی باز هم پیام تسلیت این حقیر رو قبول بفرمایید.

با احترام

امیر لاجوردی

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام و تسليت خدمت آقای کيانی

اميدوارم خداوند توانايی صبوری عنايت کنه و از اين به بعد ، روزهای خوش شما رو بيش از روزهای تلخ قرار بده. اونچه که واضحه زندگی جدای از اين مصائب نيست و همه ما بايد تسليم اراده الهی باشيم.

روز و روزگار خوش

ياسر اليای پور

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
تسلیت

تسلیت

سلام اقای کیانی
منم به شما وخانواده محترمتون تسلیت میگم و امیدوارم دیگه هیچوقت تو زندگیتون غم نبینید
امیدوارم خدا به همه ما در مقابله با غم از دست دادن عزیزانمون صبر بده به شما که تازه عزیزی رو از دست دادین بیشتر
من رو هم در غم خودتون شریک بدونید
امیدوارم غم اخر اخرت باشه علیرضا جان:gol:

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من هم به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم امیدوارم غم آخرتان باشد
می دانم غم از دست دادن عزیز خیلی سخته اما تا بوده همین بوده و همچنان باید زندگی کرد.

خیلی ناراحت نباش و سعی کن برای زندگی بهتر تلاش کنی

در غم خود من را شریک بدان
پری
:gol:

sisah

عضو جدید
با سلام خدمت آقای کیانی
من هم به نوبه خودم این مصیبت رو به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم و برای شما سلامتی،توفیق و طول عمر را از خدای منان خواستارم.

ie student

عضو جدید
کاربر ممتاز
روحش شاد

روحش شاد

منم به نوبه خودم اين مصيبت وارده رو خدمت جناب آقاي كياني تسليت عرض كرده و از خداوند صبر جزيل براي ايشان و خانواده محترمشان آرزومندم.ما را نيز در غم خود شريك بداريد.

روحش شاد

alirezakiani

عضو جدید
تقدير و تشكر

تقدير و تشكر

با درود به تمامي دوستان و مهندسان باشگاه مهندسان ايران

قبل از هر چيز بر خود واجب ميدانم از تمامي شما عزيزان و نور ديدگانم كه با ارسال پيام خصوصي ، پيامك ، تماس تلفني و حضوري و بويژه از مدير محترم تالار مهندسي صنايع سركار خانم مهتابي و تمامي دوستاني كه در اين تاپيك بنده را مورد لطف و عنايت خود قرار دادند تقدير و قدرداني بعمل آورم و براي وجود نازنين تمامي شما عزيزان از درگاه خداوند متعال آرزوي سلامتي و طول عمر نمايم.

انشاءاله بتوانم زين پس با فعاليت بيشترم حضور كمرنگ يكي دو هفته اخير را كه بدليل مشكلات ياد شده بود جبران نمايم.

با تقديم احترام
عليرضا

mobina67

عضو جدید
روحش شاد

روحش شاد

سلام اقای کیانی
منم به شما وخانواده محترمتان تسلیت میگم
ببخشید که دیر شد
امیدوارم غم اخرتو باشه
مبینا:gol:

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه بچه های صنایع ای..ببخشید یکم دیر این تاپیک رو دیدم..
منم به نوبه ی خودم به شما اقای کیانی و خانواده محترمتون تسلیت میگم و امیدوارم که غم اخرتون باشه..سخته ولی امیدوارم با همدردی ماها تحملش یکم اسون تر شه..
با سپاس
پژمان

alirezakiani

عضو جدید
تشكر و قدرداني

تشكر و قدرداني

سلام اقای کیانی
منم به شما وخانواده محترمتان تسلیت میگم
ببخشید که دیر شد
امیدوارم غم اخرتو باشه
مبینا:gol:

سلام .

خوب منم تسليت ميگم .

با سلام خدمت همه بچه های صنایع ای..ببخشید یکم دیر این تاپیک رو دیدم..
منم به نوبه ی خودم به شما اقای کیانی و خانواده محترمتون تسلیت میگم و امیدوارم که غم اخرتون باشه..سخته ولی امیدوارم با همدردی ماها تحملش یکم اسون تر شه..
با سپاس
پژمان

ممنون از لطفتون ، انشاءاله كه تو زندگيتون هيچ وقت غم نبينيد و زندگي سراسر شاد و با نشاطي داشته باشيد.
:gol:

h.hosseinreza

عضو جدید
تسليت

تسليت

با عرض سلام و تسليت خدمت دوست گرانقدر آقاي مهندس عليرضا كياني

اين رسم زمانه است كه هر گاه گلي تازه بچيند
غمگين دلي است آنكه چنين داغ ببيند

من را تو شريك غم خود دان علي جان
اميد كه كياني پس از اين شاد نشيند

alirezakiani

عضو جدید
تقدير و تشكر

تقدير و تشكر

با عرض سلام و تسليت خدمت دوست گرانقدر آقاي مهندس عليرضا كياني

اين رسم زمانه است كه هر گاه گلي تازه بچيند
غمگين دلي است آنكه چنين داغ ببيند

من را تو شريك غم خود دان علي جان
اميد كه كياني پس از اين شاد نشيند

هادي جان شرمنده كردي ، انشاءاله عروسي آقا بهزاد جبران كنيم.:gol:

alirezakiani

عضو جدید
تقدير و تشكر

تقدير و تشكر

سلام آقای کیانی ببخشید من تازه متوجه شدم . منم این مصیبت را بتون تسلیت می گم.

سلام دوست خوبم اقاي كياني
منم مصيبت وارده رو به شما تسليت ميگم و از خداي بزرگ براي آن مرحوم رحمت و مغفرت و براي شما صبر طلب ميكنم
در پناه ايزد منان باشيد
ياعلي

ضمن تشكر از دوستان خوبم leanthinker و industrial66
آرزومند اوقات خوش و سراسر با نشاطي براي شما عزيزان و تمامي اعضا تالار ميباشم.

عليرضا:gol:

"hasta"

عضو جدید
خيلي ديره ولي از ته دله

خيلي ديره ولي از ته دله

من خيلي دير فهميدم ولي از ته دلم تسليت مي گم با اينكه نمي دونم چرا حكمت اين گرفتنا چيه با وجود اين همه دعاي ما براي عزيزانمون ولي هر موقع بخواد،هر موقع صلاحه اونا از پيشمون مي رن سخته ولي خودش صبر مي ده خودش كمك ميكنه ،از خدا مي خوام به شما،به 2تا از دوستام كه به تازگي پدر و مادرشونو از دست دادن صبر بده و كمك ما همه ما كنه تا دل كسيو نشكنيم،قدر همو بدونيم و از وجود همديگه لذت ببريم
تسليت بنده را بپذيريد:gol:

alirezakiani

عضو جدید
من خيلي دير فهميدم ولي از ته دلم تسليت مي گم با اينكه نمي دونم چرا حكمت اين گرفتنا چيه با وجود اين همه دعاي ما براي عزيزانمون ولي هر موقع بخواد،هر موقع صلاحه اونا از پيشمون مي رن سخته ولي خودش صبر مي ده خودش كمك ميكنه ،از خدا مي خوام به شما،به 2تا از دوستام كه به تازگي پدر و مادرشونو از دست دادن صبر بده و كمك ما همه ما كنه تا دل كسيو نشكنيم،قدر همو بدونيم و از وجود همديگه لذت ببريم
تسليت بنده را بپذيريد:gol:

"Hasta" عزيز
تشكر از ابراز احساساتت و همچنين لطفي كه به من داري.:gol:
من هم براي اون دوتا دوست عزيزمون از خداوند صبر جزيل و براي آن درگذشتگان طلب مغفرت و غفران الهي دارم.:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا