پسره تا حالا نه دختره رو ديده ....

anjam.vazife

عضو جدید
به نام خدا من هاله هستم!شما الان توهين كردين به من!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا اسم مياري بيخودي اخه؟؟؟؟!!!!!اي خدا!
طبق قانون هر گردی گردو نیست شما هم مشمول این قانون میشین خودتونو ناراحت نکنید
البته این امضاتون یه چند درصد از این قانون کم میکنه براتون

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیای مجازی جای اعتماد کردن نیست شاید طرف پسره؟!!!
من از کجا بدونم الان شما دختر هستید یا پسر؟؟

يعني نه عكس طرفو ديده نه صداشو شنيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا ما انصراف ميديم!ببخشيد تا حالا بيخود حمايت و تاييد كرديم!اين ديگه واقعا(خيلي عذر ميخواما!)احمقه!

ساز دهني

اخراجی موقت
نبینم کسی به هله هوله عزیزم حرف بی تربیتی بزنه هاااااااااااااااااااااا , عکساشو پاره میکنم :D

anjam.vazife

عضو جدید
والا هواشناسی با این اعصاب قاراشمیش و زودرنجی هاله خانوم میگه گردباد و طوفانه شایدم سونامی
امروز که آفتابی بود اینجا احتمالا همه جا اینجوریه حالا هاله خانم واقعا از اینکه اسمتون تو اون شعر بود ناراحت شدید؟؟

پیر بابا

عضو جدید
[FONT=&quot]پسره تا حالا نه دختره رو ديده ... نه رو در رو باهاش حرف زده نه حتي تلفني ... فقط از طريق چت ... بعد از 1ماه گير ميده من عاشقت شدم ... دختره باور نميکنه ... يه جوري دست به سرش مي کنه ... بعد پسره ميگه ايشالله خودت اينطوري عاشق شي .. من به خاطرت خودکشي کردم و...... !
---------------------------------------------------------------------------->>>آخه اين پسره ماداریم[/FONT]
سن اینا رو اگه میگفتی خیلی چیزا مشخص میشد. آخه خیلی از جوونا تو یه سن و سالی همش دوست دارن عاشق بشن. چون نیاز ذهنیشون ایجاب میکنه که همچین هیجانی را هم تجربه بکنند. با این تصور این اتفاق نه تنها عجیب نیست بلکه خیلی هم میتونه بجا باشه. انرژی عشقی رو باید به یه صورتی تخلیه ش کرد. مجازی یا رویایی یا واقعی ش برای ذهن فرقی نمیکنه. کافیه که یه جورایی این هیجانات رو تجربه بکنه.

بالا