پسرا .... شیطون داره گولتون میزنه

itorict

عضو جدید
[h=2][/h]

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
با این که باید طرفداری دختررا رو کنم..ولی متاسفانه یا خوشبختانه اگر دخترها سالم باشن پسری بد نمیشه..مشکلات ذاتی و اینا به کنار..ریشه یابی کنید می فهمید.اونجوری دیگه شیطونیم در کار نیست واسه پسرا ..اگر نه خود پسرا شیطون میشن دوباره میرن یه فرشته رو گول می زنن..دوباره همین جوری ادامه پیدا می کنههههههههههههه..آخرش نمی فهمی کی به کیه!داد بی داد

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
با این که باید طرفداری دختررا رو کنم..ولی متاسفانه یا خوشبختانه اگر دخترها سالم باشن پسری بد نمیشه..مشکلات ذاتی و اینا به کنار..ریشه یابی کنید می فهمید.اونجوری دیگه شیطونیم در کار نیست واسه پسرا ..اگر نه خود پسرا شیطون میشن دوباره میرن یه فرشته رو گول می زنن..دوباره همین جوری ادامه پیدا می کنههههههههههههه..آخرش نمی فهمی کی به کیه!داد بی داد
آخرش چی شد بالاخره؟

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/thumbs/avatar86148_36.gif
تکراری
قفل شد

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)

یه جورایی باهات موافقم..یعنی یه لوپ اشتباه به وجود میاد

mr.edison

عضو جدید
اينجاست كه ميگن:

شيطوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون!
.
.
.
.
.
.
بيا منو گول بززززززززززززززززززززززززن!!!;)

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;)
منم باهات موافقم

siavash@dt

عضو جدید
اينجاست كه ميگن:

شيطوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون!
.
.
.
.
.
.
بيا منو گول بززززززززززززززززززززززززن!!!;)

نه نشد!!!
اينجاست كه شاعر ميگه...

شيطون بلا،شيطون بلايي

شاعر معاصر :اندي

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرش چی شد بالاخره؟
چی چی شد..همین که باید ما دخترا از خودمون شروع کنیم..بقیش به ما مربوط نیست که چی پیش میاد..
یه جورایی باهات موافقم..یعنی یه لوپ اشتباه به وجود میاد

;)

منم باهات موافقم
;)

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا پشت سر من حرف مزنید!
دوما درست حدس زدید:دی