نظرت راجع به دختری که چادرش رو بذاره کنار چیه؟
دیدتون نسبت بش عوض میشه؟
والللهه چی بگم!!گمونم.......
چادرم گرون شد؟؟؟![]()
.نظرت راجع به دختری که چادرش رو بذاره کنار چیه؟
دیدتون نسبت بش عوض میشه؟
والللهه چی بگم!!گمونم.......
جوونهای جامعه و محل من تا اونجایی که میشناسمشون و اتفاق افتاده اره نظرشون منفی میشه.
منطقشون هم اینه که چادر یکی از ویژگیها و نشانه های خوب و نجیب بودن دختره(تاکید میکنم یکی از ویژگیها نه همه-الان ببینید چقدر موضع عجولانه میگیرند!)
و وقتی دختری چادری که نشانه ی خوبی میتونه برای دختر باشه رو بزاره کنار ،زیاد دید خوبی به این رفتار نخواهند داشت .
نه اصلاا
ارزش ادما ب خودشونه نه پوشششون
نه اصلاا
اخه میگی منطق اما منطق شما با منطق دختر چادری مگه یکیه؟؟؟اون دلیلش کاملا براش منطقی و علمیه ولی از نظر شما عقب موندگی و متحجرانه.مرسی!یه دلیل منطقی میخام که بگه چادر 1از نشانه های خوب بودنه
بله درسته.
خیلی حرف زیبایی زدید.
فقط نمیدونم چرا وقتی در عمل میخوام به ادمها نشون بدم که ارزش ادمها به پوششون نیست و با شرت میام بیرون همه نیت و نظر منو نمیتونن بفهمن.
واقعا متاسفم برای این جامعه.
جامعه اونقدر باید فرهنگش بالا و متمدن باشه که من برهنه مادرزاد هم بخوام بیام بیرون کسی ایراد نگیره.چون ارزش من به لباسی که دارم یا ندارم نیست.
منم معتقدم فرهنگو تمدنمون پايينه...اما..اين تعريفي هم كه شما دارين..اصلا درست نيست...
موافقم تا جایی که ناهنجار نباشهنه اصلاا
اتفاقا امثال تفکرات طرفدار چادر اگه دختری که شما گفتید رو ببینن خیلی خوشحال میشن که راه درست رو خودش انتخاب کرد.اگه يه چادري چادرشو بزاره كنار...به نظرم در موردش فكر بد نميكنن...فوقش ميگن ميخاد با فرهنگه جامعه خودشو تطبيق بده
اما اگه كسي كه چادر سر نميكرده..يه دفعه بياد چادر سر كنه...به نظرم اين طرف مورد داره...بايد در موردش بد فكر كرد
zaher ke mohem nist ensan che chador dashte bashe che nadashtebashe bayad batene ziba dashte bashe
منم معتقدم فرهنگو تمدنمون پايينه...اما..اين تعريفي هم كه شما دارين..اصلا درست نيست...
موافقم تا جایی که ناهنجار نباشه
اینی که دوستان میگن با لباس زیر بیرون اومدن تو همه جای دنیا تقریبا ناهنجار مگر لب ساحل باشه
آخ ببخشید نقل قولو اشتباه زدم...منظورم از چرا این بوداگه يه چادري چادرشو بزاره كنار...به نظرم در موردش فكر بد نميكنن...فوقش ميگن ميخاد با فرهنگه جامعه خودشو تطبيق بده
اما اگه كسي كه چادر سر نميكرده..يه دفعه بياد چادر سر كنه...به نظرم اين طرف مورد داره...بايد در موردش بد فكر كرد
ظاهر تجلی از درون هست و نمیشه این دوتا از هم تاثیر نپذیرندcheghdr khobe ye roozi biad ke dige injor chiza mohem nabashe va adamaro be khater zahereshon kasi nakhad va melak ye chize dige bashe..........................................................
آخ ببخشید نقل قولو اشتباه زدم...منظورم از چرا این بود
ok. dorost migi shoma vali age kasi be baten fek nemikone khode kesi ke ino ghbol dare mitone behesh fek kone !
ظاهر تجلی از درون هست و نمیشه این دوتا از هم تاثیر نپذیرند
من با روبنده زدن خانم ها توي كشورهاي اروپايي و امريكاي مخالفم چون واقعا ناهنجاره يك خانم مسلمان ميتونه حجابشو به خوبي رعايت كنه و در عين حال خودش رو با ظاهر كلي جامعه ای که توش زندگی میکنه تطبيق بده و جلب توجه هم نكنهاره این هم موافقم!
اما باز تعجب میکنم که چرا من میرم امریکا و روبند میبندم و یا دشداشه میپوشم همه از دور و برم فرار میکنن و
نمیدونم چرا وقتی تو ایران با شلوار لی که شبیه شرت پاچه هاشو پاره کردم میام بیرون همه یه جور دیگه نگام میکنن.
خب خیلی بدبختیه که هنجارهای هر جایی با اون یکی جا فرق داره.
من به این وضعیت دنیا معترض هستم.
باید همه انسانها یه جور لباس و پوشش داشته باشن!!!!گور پدر فرهنگ و عرف هر جامعه
اینا خوب اومدی..................اگه يه چادري چادرشو بزاره كنار...به نظرم در موردش فكر بد نميكنن...فوقش ميگن ميخاد با فرهنگه جامعه خودشو تطبيق بده
ظاهر تجلی از درون هست و نمیشه این دوتا از هم تاثیر نپذیرند
من اینو قبول ندارم.اصلا
چرا که خودم یکی رو میشناسم که به انقدر غلیظ ارایش میکنه و انقدر هم روابطش با دیگران مخصوصا پسرهای محلش خوبه که نگو.
خودش به من میگفت که من دلم پاکه و ظاهرمو نبین!!!
پسرهای محل هم عاشق همین دل پاکش بودن!!!
به ظاهر نیست. نه.فکر نمیکنم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرا لطفا جواب بدن: | گفتگوی آزاد | 82 | |
S | سوال. دخترا و پسرا لطفا جواب بدید. | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
دختر پسرا بخونن...نظرشونو بگن | گفتگوی آزاد | 52 | |
![]() |
چرابعضی پسرا............... | گفتگوی آزاد | 57 | |
![]() |