سلام درموردآثاربهرام شیردل لطفا کمکم کنید
چی هست؟من احتیاج به وال سکشن دارم!
خدا بگم چي كارت كنه پسر...
اين چه عكسيه گذاشتي ادم دلش از حال ميره...به خدا فشارم افتاد![]()
سلام.من میخوام دیوار مترو طراحی کنم میخوام یکم فرهنگی باشه .ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
كتابهاي خوب مربوط به ديتيل به همراه نام نويسنده معرفي كنيد
سلام ممنون. اگه بخوام تو ایران و معماری ایرانی بررسی کنم چی؟ می تونی کمکم کنی؟
اگه به بخش تناسبات طلایی تو قسمت مقالات معماری یه سر بزنی فکر کنم بد نباشهسلام چند تا عکس از ساختمون ترجیحاپلان ونماش که تناسبات طلایی توش رعایت شده باشه لازم دارم ممنون
emkanesh nist farsi typ konam bebakhshid,baraye tarahie muze mikham az 7 ta mosalas estefade konam vali nemidunam chetori tarkibeshun konam,har kodum az mosalasa ye neshun dahande yek marhale erfan hastan
سلام
من عضو تازه هستم
برای طراحی معماری باید نمایشگاه هنرهای تجسمی طراحی کنیم که کانسپت مشخصی داشته باشه.به خصوص کانسپت مفهومی
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون
mersi azizamسلام.
بهت پیشنهاد می کنم برای ترکیب فرم کتاب ها و مجلات مختلف رو ببینی تا ذهنت کمی باز بشه.
اصلاً مهم نیست که کاری که می بینی موزه است یا بیمارستان یا مدرسه، فقط به ترکیب فرمهاش دقت کن.
حتماً کارهای "زاها حدید" ( Zaha hadid ) و "آلوارو سیزا" ( Alvaro siza ) رو ببین.
برای ترکیب حجم و طراحی همیشه برو سراغ کارهای معماری مختلف و ذهنت رو درگیر اونا کن. بعد ایده کم کم پیدا می شه. فقط باید صبر داشته باشی.
موفق باشی
بدون موضوع که چيزي نميشه ..... هميشه بايد يه هدف و موضوعي باشه تا ايده ي هرکس در اون سو پيش بره
سلام.من میخوام دیوار مترو طراحی کنم میخوام یکم فرهنگی باشه .ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
سلام رقیب عزیزحتی اگر هنوز شروع هم نکردید ، همین الآن هم دیر نیست
اونایی که میخوان همین امشب شروع کنن ............
سلام
جدا دیر نیست؟
من میخوام تازه شروع کنم
ملایر زدم
من خیلی به درس خوندن تنبلم
یعنی اگه الان شروع کنم احتمال قبولیم هست؟
سعیدی پور و ریاضی و عمومی بخوونم
نمیخوام ایستایی بخونم
یعنی میشه؟؟
ولی من اونجا با فوق دیپلم عضوم که!!!!!!!!!!!!!!!!