پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ثانیه

عضو جدید
تناسبات طلایی

تناسبات طلایی

سلام دوستانمن چند تا تصویر از ساختمونایی که تناسبات طلایی توشون رعات شده باشه لازم دارم اگه پلان یا نماش بود چه بهتر ممنون از کمکاتون

آخرین ویرایش:

ثانیه

عضو جدید
سلام

سلام

فوری

فردا قراره برم نمایشگاه کتاب اسم کتاب می خوام در مورد زیبایی شناسی و تناسبات طلایی می دونم خیلی جدیدا مزاحمتون شدم :cry::cry:
کمکم می کنید؟مرسی

ثانیه

عضو جدید
تناسبات طلایی

تناسبات طلایی

سلام چند تا عکس از ساختمون ترجیحاپلان ونماش که تناسبات طلایی توش رعایت شده باشه لازم دارم ممنون

setareh_arch

عضو جدید
معماری عشق منه.

معماری عشق منه.

من رشته ام دوست دارم اول از همه به خاطر تنوعی که تو این رشته وجود داره. هیچ درسی خسته کننده نیست .هر استادی حرف تازه ای برای گفتن داره .
معماری هرگز تموم نمیشه.همیشه در حال اغازه.من این اغاز ها رو دوست دارم.

kooroshebozorg

عضو جدید
سلام.من میخوام دیوار مترو طراحی کنم میخوام یکم فرهنگی باشه .ممنون میشم کمکم کنید.مرسی

توی یه کشوری(فکر کنم آلمان بود)رو دیوار ایستگاه متروش چند صد تا عکس به صورت فریم فریم کشیده بودن تا وقتی مترو با سرعت زیاد در حال حرکته مسافرا اونو به صورت یه کارتون (متحرک)ببینن!!!

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادی از بزرگان معماری ایران و جهان

یادی از بزرگان معماری ایران و جهان

معماری رد زمان بر فضاست{میرمیران}

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ممنون. اگه بخوام تو ایران و معماری ایرانی بررسی کنم چی؟ می تونی کمکم کنی؟

سلام.
منظورت اینه که می خوای رابطه نقاشی و معماری رو تو معماری ایران بررسی کنی؟

اگر منظورت همینه، برو دنبال مینیاتورها و رابطه ی مینیاتورها با فضای معماری ایرانی. هر دو لایه لایه هستند و اگر دقت کنی در مینیاتور پرسپکتیو وجود نداره و فقط عمق وجود داره که جلو و عقب بودن اتفاق هارو نسبت به هم نشون می ده.
کتابی هست به اسم the art and architecture of islam نوشته ی sheyla bler و jonathan bloom که کمک زیادی می کنه.
یه سری هم به مجله های "صفه" و "خیال" و "گلستان هنر" بزن، شماره های مختلفش رو بخون.

موفق باشی

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام چند تا عکس از ساختمون ترجیحاپلان ونماش که تناسبات طلایی توش رعایت شده باشه لازم دارم ممنون
اگه به بخش تناسبات طلایی تو قسمت مقالات معماری یه سر بزنی فکر کنم بد نباشه

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
emkanesh nist farsi typ konam bebakhshid,baraye tarahie muze mikham az 7 ta mosalas estefade konam vali nemidunam chetori tarkibeshun konam,har kodum az mosalasa ye neshun dahande yek marhale erfan hastan

سلام.
بهت پیشنهاد می کنم برای ترکیب فرم کتاب ها و مجلات مختلف رو ببینی تا ذهنت کمی باز بشه.
اصلاً مهم نیست که کاری که می بینی موزه است یا بیمارستان یا مدرسه، فقط به ترکیب فرمهاش دقت کن.
حتماً کارهای "زاها حدید" ( Zaha hadid ) و "آلوارو سیزا" ( Alvaro siza ) رو ببین.
برای ترکیب حجم و طراحی همیشه برو سراغ کارهای معماری مختلف و ذهنت رو درگیر اونا کن. بعد ایده کم کم پیدا می شه. فقط باید صبر داشته باشی.

موفق باشی

ا.پزشکی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من عضو تازه هستم
برای طراحی معماری باید نمایشگاه هنرهای تجسمی طراحی کنیم که کانسپت مشخصی داشته باشه.به خصوص کانسپت مفهومی
کسی می تونه کمکم کنه؟
ممنون

سلام.
اگر به دنبال کانسپت مفهومی هستی برو دنبال معنا و مفهوم خود " هنرهای تجسمی".
ببین "هنر" چیه و " مفهوم تجسم" رو پیدا کن. از همین مفاهیم میشه طراحی رو شروع کرد.
کار دیگه ای هم که می تونی انجام بدی اینه که بری دنبال نقاشی های انتزاعی؛ کارهای " واسیلی کاندینسکی" یا " پیت موندریان" و باقی نقاشها و تو مرحله ی بعدی، وقتی نقاشی هارو مطالعه کردی، اون ها رو Base کارت قرار بدی و نقاشی هارو بگذاری زیر دستت ( به صورت پلان) و شروع کنی به حجم دادن هر قسمتی از نقاشی که برات جالبه.
بعضی از خطوط هم به شکل صفحه و یا خط باقی می مونن.

موفق باشی

نسیم*

عضو جدید
سلام.
بهت پیشنهاد می کنم برای ترکیب فرم کتاب ها و مجلات مختلف رو ببینی تا ذهنت کمی باز بشه.
اصلاً مهم نیست که کاری که می بینی موزه است یا بیمارستان یا مدرسه، فقط به ترکیب فرمهاش دقت کن.
حتماً کارهای "زاها حدید" ( Zaha hadid ) و "آلوارو سیزا" ( Alvaro siza ) رو ببین.
برای ترکیب حجم و طراحی همیشه برو سراغ کارهای معماری مختلف و ذهنت رو درگیر اونا کن. بعد ایده کم کم پیدا می شه. فقط باید صبر داشته باشی.

موفق باشی
mersi azizam

"Sa Ba"

کاربر بیش فعال
کمک

کمک

حتی اگر هنوز شروع هم نکردید ، همین الآن هم دیر نیست
اونایی که میخوان همین امشب شروع کنن ............:eek:

سلام
جدا دیر نیست؟
من میخوام تازه شروع کنم
ملایر زدم
من خیلی به درس خوندن تنبلم:(
یعنی اگه الان شروع کنم احتمال قبولیم هست؟
سعیدی پور و ریاضی و عمومی بخوونم:confused:
نمیخوام ایستایی بخونم:redface:
یعنی میشه؟؟

اريايي

عضو جدید
سلام عزيزم
نميدونم قصد داري به اين رشته بياي يا نه ولي واقعا رشته قشنگيه من واقعا راضي هستم يعني اگر بخوام يه بار ديگه انتخب رشته بكنم بي شك مهندسي معماري رو انتخاب مي كنم.....;);););)

aradan

عضو جدید
بدون موضوع که چيزي نميشه ..... هميشه بايد يه هدف و موضوعي باشه تا ايده ي هرکس در اون سو پيش بره

خوب درست مي گي
بايد براي هر دور يه موضوع ترتيب بديم
.... و بايد يه نفر براي داوري پيدا بشه
كه روي كارها قضاوت كنه
...
خوب كسي نبود؟
كسي كه تا حالا اعلام وجود نكرده
خوب اگه كسي هست بگه تا مسابقه رو كم كم شروع كنيم;)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من میخوام دیوار مترو طراحی کنم میخوام یکم فرهنگی باشه .ممنون میشم کمکم کنید.مرسی

دوست عزيز ممنون که به اين تاپيک سر زدي , ولي زمينه ي فعاليت اين تاپيک يه چيز ديگه هست
لطفا درخواست خودتو تو بخش درخواست ها مطرح کن
موفق باشي;)

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی اگر هنوز شروع هم نکردید ، همین الآن هم دیر نیست
اونایی که میخوان همین امشب شروع کنن ............:eek:

سلام
جدا دیر نیست؟
من میخوام تازه شروع کنم
ملایر زدم
من خیلی به درس خوندن تنبلم:(
یعنی اگه الان شروع کنم احتمال قبولیم هست؟
سعیدی پور و ریاضی و عمومی بخوونم:confused:
نمیخوام ایستایی بخونم:redface:
یعنی میشه؟؟
سلام رقیب عزیز;)منم انتخاب سومم ملایر زدم البته امیدوارم کار به اونجا نکشه
آره میشه دیر نیست بشین جزوه بخون اگه مشکلی داشتی بگو

anilajoon

اخراجی موقت
سلام منم تازه واردم
میشه برام سرفصل های معارفو بزارین؟واسه آزاد سمت میاد ولی نمی دونم سر فصلاش چیه میرسی:gol:

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اول باید در مورد مراحل عرفان مطالعه کنی بعد کیفیات بصری معماری و بخون
مطمئن باش به نتیجه میرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا