پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب اون چیزی که من گفتم فقط یکی از گزینه هایی بود که الان تو خونه ها وجود نداره.... مطمئنا یکی دوتا نیست..
اما خب مهمترینش همینه. خونه های قدیمی خیلی چیزا رو خوب رعایت کردن اما خب اگه ما الان هم بخوایم یه خونه بسازیم مثلا مثل خونه بروجردی های کاشان پس پیشرفت چی میشه این وسط.
تازه با این مساحت ها عمرا بشه همچین کارایی کرد. به نظر من اول باید ببینیم چیا کمه تو خونه ها... بعد هم پیشنهاد بدیم برای بهتر شدنش.
من که پایه ام بد جور. اما الان از خواب چشامو نمیتونم باز نگه دارم... ایشالا حتما دوباره به تاپیک سر میزنم.
فعلا شب خوش.

hoot

عضو جدید
درسته العان نميشه مثل اون خونه ها درست كرد ، بايد مفاهيم و كاربردهاي شاخص اونها رو با ايده هاي جديد اما سازگار با فرهنگ خودمون تلفيق كنيم
به قولي: در هر جامعه آنچه را كه مردم از پيشينيان خود به ارث ميبرند،بعلاوه فعاليتهاي روزانه ، نظرات و عقايد آنها نسبت به يكديگر تماما" جزئي از فرهنگ جامعه و پوشش يافته توسط آن ميباشد
كاري كه چين و اروپا كم كم شروع كرده همينه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=51520

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=51520

دوستان عزیز اگه یادشون باشه من قبل از عید تو بخش دیتایل و سازه ها تاپیک زده بودم و دنبال مطلب در مورد انواع سقف میگشتم , خلاصه یه جوری از این ور و انور یه چیزی حدود 100 صفحه در مورد انواع سقف های مسطح (کرومیت , تیرچه بلوک , پیش تنیده و ...)سقف های قوس دار(انواع طاق ها و...)و سقف های شیروانی با مطالب متنوع و صفحه بندی و مقدمه و پیشگفتار و اینا(خلاصه یه تحقیق کامل) رو من و یکی از همکلاسیهام جمع کردیم که براتون میذارم...............
توجه : چون حجم فایل زیاد بود(16MB) من برای راحتی دوستان فایل ها رو در 8 قسمت دو مکابایتی آپلود کردم که دوستانی که میخوان دانلود کنن باید هر 8 فایل رو دانلود کرده و در یک پوشه بریزن و فقط یکی از اونا را با winrar اکسترکت کنن.
http://www.2shared.com/file/3384139/70b50ad2/saghfpart01.html
http://www.2shared.com/file/3384178/63deff40/saghfpart02.html
http://www.2shared.com/file/3384193/6a8f0b46/saghfpart03.html
http://www.2shared.com/file/3384202/ce0c3ec0/saghfpart04.html
http://www.2shared.com/file/3384212/d7170f81/saghfpart05.html
http://www.2shared.com/file/3384223/8b3d6cd4/saghfpart06.html
http://www.2shared.com/file/3384237/954b998c/saghfpart07.html
http://www.2shared.com/file/3384248/4ab512da/saghfpart08.html

دوستانی که نیاز دارن مطالب رو برای تحقیق یا جای دیگه استفاده کنن , بگن تا فایل WORD رو آپ کنم تا دیگه نیازی به تایپ مجدد نداشته باشن.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من هم فکر می کنم کیفیت رشتهی ما پایین اومده دلیلش هم همین زیاد شدن ظرفیت پذیرشه آموزشکده هایی وجود داره که فقط کافیه طرف بره و ثبت نام کنه خب وقتی انقدر از خودش مایه نمی ذاره که درس بخونه و کنکور بده دیگه چه توقعی میشه از ادامه تحصیلش داشت البته من نمی خوام به گروه خاصی توهین کرده باشم و وجود اثتثنا ها رو هم قبول دارم .دانشگاه آزاد رو هم جزو همون دسته می دونم مشکل اصلی تو رشته ی ما اینکه اگه شما کار انجام ندی نمی افتی حد اکثرش اینه که نمرت با بالا ترین نمره کلاس 3 نمره تفاوت داره ولی تو رشته های دیگه اگه درس نخونی می افتی .همین باعث میشه که من یکی ناخوداگاه کم کارتر و بی انگیزه تر بشم :)

در هر زمان و هر مکان عاقبت خوش منتظر کسانی است که در چنته چیزی دارند ...
یادت باشه دوست عزیز همراه من خانمها و آقایونی بودند که یا برای مدرک اومدن درس بخونن یا برای تفریح یا برای اسم دانشجو بودن و یا هزاران دلیل دیگه از اون جمع 35 نفری جالبه وضعیت فعلی این دوستان رو بدونی : از کل خانمها حدود 10 نفر ادامه ندادن. 3 نفر شوهر کردن و 2 نفر توی یه شرکت مشاور نقشه کشی می کنن!! از آقایون 2 نفر که از قبل بساز بفروش داشتن که هیچ فرقی نکردن . 4 نفر از این رشته برگشتن. چند نفر گفتن اینکارا مسخره بازی و از کل دوستان 2 نفر تونستن کار اجرایی انجام بدن و تو بازار معماری باشن .
شک نکن که تو اکثر دانشگاهها همین وضعیت اتفاق می افته . تو کار معماری الان بعد از 7 سال کار اعتراف می کنم که 1 نفر تا حالا نپرسیده تو مدرکت چیه اصلا دیپلم داری ؟!! . باید کار بلدباشی و جواب کارفرما رو بتونی بدی و گرنه خودت از بازار ترد میشی . نگران این نمره ها نباش یه روزی خود بخود صاحبش رو از بازی بیرون می کنه ...

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بچه های پر تلاش معماری سلام.
1)آینده این رشته رو در ایران چه طور می بینید؟

2)اگر کسی از نقاشی متنفر باشه می تونه تو این رشته موفق بشه؟

3 )آیا تحصیل کرده دانشگاههای خارج از ایران هم می تواند در ایران موفق باشد؟چون شنیدم این رشته رابطه نزدیک با فرهنگ بومی هر کشور داره.

سلام .
1- رویکرد گسترده عموم مردم به طراحی معماری و روشن تر شدن دیدگاه عموم نسبت به اهمیت معماری در زندگی روزمره از یک طرف و نیاز جدید اکثریت به فضا های تعریف شده و با تعریفهای خاص معماری ایرانی به لحاظ عمومی خصوصی بودن و محرمیت در سطح معماری مسکونی گرفته تا سیستم طراحی شهری ، در حال حاضر از معماری رشته بسیار فعال و درخشان ساخته و مطمئنا در آینده این سیر تحول جامه رنگین تری به تن خواهد کرد .
2- نقاشی به تنهایی یا به عنوان هنر ؟ هر هنری سختی داره . معماری هم سختیهای خودش رو داره اگر معماری رو دوست داری ( همئن دوست داشتنی که از عشق برتر است ...) دنیاش با بقیه دنیاهای هنری متفاوته . نقاشی ، موسیقی ، سینما و تمام 6 هنره دیگه جزیی از معماری هستند. به هر حال هر هنر مندی یه خالقه و این یه روح بزرگ می خواد . در ضمن لفظ تنفر از هنر زیاد زیبا نیست ...
3- بزرگترین معماران دنیا کارهاون در ایران نقد و بررسی میشه . معمارای بزرگی تو ایران کار کردن و آثارشون هنوز هم هست . معماری محتاج آنالیزه که تو هر طرحی بچه ها باهاش سرو کله می زنن. پس اصول طراحی معماری رو اگه بلد باشی هر نقطه از دنیا که بخوای با کمی تحقیق و آنالیز براحتی میتونی طراتحی کنی .
به هر حال امیدورام موفق و پیروز باشی ...

archiman

کاربر فعال
من هم فکر می کنم کیفیت رشتهی ما پایین اومده دلیلش هم همین زیاد شدن ظرفیت پذیرشه آموزشکده هایی وجود داره که فقط کافیه طرف بره و ثبت نام کنه خب وقتی انقدر از خودش مایه نمی ذاره که درس بخونه و کنکور بده دیگه چه توقعی میشه از ادامه تحصیلش داشت البته من نمی خوام به گروه خاصی توهین کرده باشم و وجود اثتثنا ها رو هم قبول دارم .دانشگاه آزاد رو هم جزو همون دسته می دونم مشکل اصلی تو رشته ی ما اینکه اگه شما کار انجام ندی نمی افتی حد اکثرش اینه که نمرت با بالا ترین نمره کلاس 3 نمره تفاوت داره ولی تو رشته های دیگه اگه درس نخونی می افتی .همین باعث میشه که من یکی ناخوداگاه کم کارتر و بی انگیزه تر بشم :)

دوست من آلان اینجوری شده که کسی تو معماری درسیو نمی افته اون وقتها ورد زبون بهترین استاد ما که هر ترم 2 یا 3 درس هم باهاش داشتیم این بود :

پاش بیفته همتون رو میندازم مثل برگ خزون

این حقیرم مزه برگهای پاییزی رو خوب چشیدم درس طراحی معماری رو اولین بار که ارائه شد فقط 6 نفر از 35 نفر پاس کردن.
تو مبحث ارائه از 35 تا ماکت حدود 20 تاش توسط جناب استاد خورد شد که این آشغالها چیه ........
ترم اول آقای دکتر وزیری چندین پروژه رو از پنجره کلاس بیرون پرت کرد و اون موقع تو دلهامون چه فحشها ونفرینهایی بود و آلان چه دعاهایی که نثارش نمی کنیم بچه های ما که خیلیاشون بحمدالله موفق هم شدند هرچی بلدند اگه بلدند از همین استاد و یکی دوتا دیگه دارند.

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل word

فایل word

عیب نداره بفرمایین اینم فایل word که کلا 9 مگابایت شد که برای راحتی دانلود شما در 9 قسمت 1 مگابایتی آپلود کردم که به طریقه ی بالا انجام میدین.پسورد فایل هم برای بالا و هم فایل word عدد 251 هست. password:251

http://www.2shared.com/file/3389421/93d4a997/saghf2part01.html
http://www.2shared.com/file/3389427/7ab70ca2/saghf2part02.html
http://www.2shared.com/file/3389433/64c1f9fa/saghf2part03.html
http://www.2shared.com/file/3389438/f3132072/saghf2part04.html
http://www.2shared.com/file/3389445/c2e3ca08/saghf2part05.html
http://www.2shared.com/file/3389448/bc52b6b5/saghf2part06.html
http://www.2shared.com/file/3389453/329b5e7c/saghf2part07.html
http://www.2shared.com/file/3389464/87d2981c/saghf2part08.html
http://www.2shared.com/file/3389471/eea35dd2/saghf2part09.html

reza556182

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها
جداول حق الزحمه مشاوره معماری و عمران مهندسین مشاور رو از کجا میشه پیدا کرد؟
بخشنامه نحوه تعیین حق الزحمه مهندس مشاور

پیوست ها

• نحوه محاسبه حق الزحمه مشاور.rar
    279.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

reza556182

کاربر بیش فعال
شرح خدمات فاز 1 و 2 در خدمات مهندس مشاور

شرح خدمات فاز 1 و 2 در خدمات مهندس مشاور

فایل پیوست شرح خدمات مراحل اول و دوم مطالعات کارهای ساختمانه (همون فاز 1 و 2 خودمون) که مطالعه اش رو به همه دوستان توصیه می کنم تا بیشتر با فضای کار مشاور آشنا شن

پیوست ها

• 1-3449-54-983.rar
    122 کیلوبایت · بازدیدها: 0

reza556182

کاربر بیش فعال
بخشنامه های ساختمانی سازمان مدیریت

بخشنامه های ساختمانی سازمان مدیریت

دوستان عزیز!
با مراجعه به سایت TEC.MPORG.IR می تونین انواع بخشنامه های مربوط به ساختمان رو دانلود کنید. اگه احیانا نتونستید یا شماره بخشنامه ها و عنوانشون رو واسه سرچ کردن نمی دونستید بفرمائید من توی همین تایپیک ارائه کنم.:gol:

archiman

کاربر فعال
سلام رسما اعلام می کنم که به شما حسادت می کنم تو دانشگاه ما همه باهم مهربونند هیچ کسی رو نمی ندازند ماکت کسی خورد نمی شه طرح کسی پاره نمی شه و هیچ کس بهت نمی گه بی سوادی که دلت نشکنه!!!!!!!!!! کاش یه بار کسی پیدا می شد که کار منم درست نقد کنه و حتی اخرش بگه بدرد نمی خوره:( ما یه ارشدم داریم که خوب کارا رو نقد می کنه البته اغلب له می کنه اما اونم فکر می کنه که دخترا زود ناراحت می شند و باید با احتیاط باهاشون حرف زد. البته فکر کنم تونستم کاری کنم که منو جدا کنه;) به هر حال خوش به حال شما!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزیز

متاسفانه ماها تا یه چیزی رو داریم قدرشو نمی دونیم و بعدها بابتش حسرت می خوریم.
اون موقع که استادا سخت می گرفتن ما همش به بچه های دیگه دانشگاه حسادت می کردیم یکی از رشته ها که اسم نبرم بهتره استادشون امتحان پایان ترم رو 4 بار تکرار کرد تا همه پاس کنند. آخرشم باز چند نفر که حالشو نداشتن افتادن به اون چند نفر هم چند صفحه مقاله داد ترجمه کنند اونام نفری سه چهار تومان دادند دارالترجمه واسشون ترجمه کرد نمرشون شد 15، 16.............
ما این چیزارو که میدیدیم دوست داشتیم محکم بکوبیم پای چشم استادمون.
یادمه بچه ها تو خوابگاه یه عکس بزرگ از یکی از استادا کشیده بودند چسبونده بودن پشت در، سر ظرف شستن یا غذا درست کردن یا ... با دارت میزدن تو عکس پیشونی 10 امتیاز ، چشم 20 امتیاز وو ....
هرکی امتیازش کمتر میشد میرفت ظرف می شست ....
حالا که اون روزها گذشته به عقب که نگاه می کنیم می بینیم این همه سخت گیری فقط و فقط به خاطر خودمون بود و گرنه واسه استاد خیلی راحت تره که طی ترم بیاد یه سری اراجیف سرهم کنه و بگه هرکی یه موضوعی انتخاب کنه هر جلسه هم کرکسیون فرمالیته و آخرشم یه نمره خوب و همه هم دعاش میکنن که عجب استاد باحالیه.
که در حال حاضر از این مدل استادهای باحال فراوونه .(البته استاد فهیم و پر هم کم نیست)
الان اغلب استادها دیگه به جو کلاس نگاه میکنن اگه کسی یا کسانی تو کلاس باشن که از استاد مطلب بخوان و اکتیو باشن خوب اونها هم چیزی رو که بلد هستند رو میکنن البته اگه بلد باشند وگرنه اونها هم راحت میان و میرن و اسمشون و شان اجتماعیشون هم اینه که استاد دانشگاهن و به همین بسنده میکنند و استاد و دانشجو همه راضی و خوش و خرم با کمال صف و صمیمیت.دیگه چرا دنبال زحمت و درد سر ....
به نظر من ایراد عمده کار متوجه خود ماست اساتید خوب و با دانش هم وجود دارند که شاید با توجه به جو دانشکده ها دیگه دل و دماغی برای انرژی گذاشتن ندارند و اونا هم به این مدل تدریس راضی شدند.ما باید اول از خودمون شروع کنیم ما به استادامون فشار بیاریم ، بهشون سخت بگیریم ،ازشون کار بخواهیم ، مطلب بپرسیم تا مجبور بشن مطلعه کنند ، اطلاعاتشون رو به روز نگه دارند ، تا نصف شب تو اینترنت دنبال مقاله ، تحقیق و... بگردن و ... چون فردا باید سر کلاسی برن که بچه هاش اکتیو ، پرسشگر، پرتلاش و خواهان پیشرفت و به روز شدن هستند. حقیقتش اینه که ما خودمون استادامون رو تنبل و بی انگیزه و راحت گیر و راحت طلب کردیم.
پس بی انصافیه که همه چیزو گردن استادها بیندازیم.همون قضیه ی سوزن و جوالدوز

موفق باشید

کاش اندیشه مردم کمتر غرق این زندگی سنگی و سیمانی بود..........

preditor

عضو جدید
غارت میراث فرهنگی ایران

غارت میراث فرهنگی ایران

غارت میراث فرهنگی ایران
جدیدا" گروههای جدایی طلب عرب کشورهای عربی و بعضی از اعراب خوزستان ادعا کرده اند که ایلامی ها سامی نژادبوده اند و تمدن باستانی ایلام بدست اعراب ساخته شده است وخوزستان از دیر باز متعلق به عربها بوده و ایرانیهای ظالم آنرا به زور تصاحب کرده اند
ابتدا باید روشن کنم که سامی بودن چه ربطی به عرب بودن دارد
اعراب خود یک تیره ازنژادسامی هستند نه همه آن مثل این می ماند که یک ایرانی بگوید : چون من از نژاد هند و اروپایی هستم .
تمام مشاهیر و تمدنهای که از نژادهند اروپایی هستند ایرانییند
مثلا" استوپای هند را ایرانیها ساختند و شکسپیر ایرانی است و غیره... خنده دار است نه
خب ادعای اعراب هم درمورد نژاد سامی هین قدر خنده دار است
نژاد سامی تشکیل شده از تیره های زیر است
1- کلدانیها
2- آشوریها
3- آرامیها
4- اعراب
5- قبطیه و نبطیها
در ضمن تمام گروههای بالا ضربات زیادی از اعراب خورده و تمدن ،
دین و فرهنگشان توسط اعراب نابود شد استقلال خود را از دست دادند
و هال آنکه با ورود آریایها ، ایرانیان با همسایگان خود سامیها از در دوستی در آمدند و آنها فرهنگ و دین ورسوم خود را حفظ کردند .
چطور اعراب تمدن آنها را به خود منصوب می کنند
(خودشان نابود می کنند و خودشان ادعای میراث می کنند)
حتی آشوری های عرا ق حاظر نشدند در زمان صدام حسین خود را عرب بدانند
حالا دلایل سامی نبودن ایلامیها
ایلامیها کو ه نشین بودند بسیاری از اثار ایلامی در نواح کوهستانی ساخته شد به جز شوش پایتخت ایلام که در آن هم زیگورات چغازنبیل که نمادی از کوه بود ساخته شد .
زیرا به اعتقاد آنها جایگاه خدایان در مکان رفیع قرار دارد .
همانطور که میدانید اعراب با مناطق کوستانی سازکاری ندارند و در آنجا نمی توانند زندگی کنند حتی در قرن حاظر باپیشرفت تکنولوژی حالا 3200 سال قبل از میلاد مسیح چگونه میتوانستند در مناطق کوهستانی زندگی بکنند و اثار پیشرفته معماری سفالگری و غیره بسازند
ایلامیها کوچ نشین بودند و از خوزستان به سمت شهرکرد تا استان لرستان و استان ایلام کوچ می کردند که اعراب و سامی نژادها اصلا کوچ نشینی ندارند .
خدایان ایلامی با خدایان سامی متفاوت بوده و ساختار زبانی آنها نیز با زبان سامیها تفاوت دارد درصورتی که تمامی تیره های سامی نژاد زبان تقریبا مشابه و دین و خدایان مشابه دارند .
ایالامیها دارای تمدن با شکوهی بودند در صورتی که با گذشت هزاران سال حتی یک کوزه شکسته از ماسه زارهای عربستان پیدانشده
چگونه است که معاری و دیگر هنرهای ایلامی و زبان آنها در ادوار بعدی توسط اعراب استفاده نشد .
ایلامیان بعد از شکست از آشور بانی پال تمدنشان رو به افول رفت و با ورود قوم پارس به سزمینهایشان با آن قوم ترکیب شده و در آن حل شدند پس اگر بر فرض محال سامی نژادبودن با ترکیب با قوم پارس از نظر نژادی هم تغییر کرده اند .
حال چگونه است که ایلامیان و خوزستان متعلق به اعراب است .

پس چه کسانی ایلامیند
میدانید که شهرهای مسجد سلیمان (نام ایلامی آن ایسگارد بوده )و شهر ایذه و استان چهار محال بختیاری و استان ایلام که حکومت ایلام راتشکیل می داده کوستانی بوده و بیشترین آثار ایلامی در مناطق کوهستانی ساخته شده مثل اولین ساعت آفتابی در مسجد سلیمان توسط ایلامیها درخوزستان جمعیت زیادی را بختیاریها تشکیل می دهند آنها در مناطق کوهستانی زندگی می کنند و کوچ نشینند و از خوزستان تا لرستان مسیر کوچ آنها است بیشتر آثار ایلامی در مناطق سکونت آنها وجود دارد در زبان آنها هنوز کلمات ایلامی دیده می شود مانند
( اشکفت که کلمه ایلامی به معنای غار است و بختیاریها آنرا برای شکاف بزرگ یا غار استفاده می کند )
طرز لباس آنها که پشت چوغا یا کت آنها تصویر زیگورات چغازنبیل با خطوط سیاه و سفید حک شده و معماری ، سفالگری و غیره که یادگار آن دوران است هنوز در بین آنانان رواج دارد در ضمن یک محقق آلمانی باکالبد شکافی اجساد ایلامی و مطابقت آن بانژادها مختلف ایرانی مشخص کرد که استخوان بندی اندازه قد تیپ بدنی فقط با بختیاریها هم خوانی دارد چون جمجمه آنها از پس سر بزرگ است و بجز با باختیاریها با بقیه قومیتها هم خوانی ندارد
پس باز هم ادعای شرم آور اعراب دروغ از آب در آمد
در ضمن برخلاف ادعاهای جراید داخلی و متاسفانه خارج اعراب تنها 30 در صد خوزستان را تشکیل می دهند در زیر شهرهای عرب نشین وشهرهای فار نشین خوزستان را می گزارم قضاوت با خودتان
تماما" فارس نشین
مسجد سلیمان
ایذه
رامهرمز
شوشتر
گتوند
بهبهان
آغاجاری
امیدیه
هندیجان
اندیکا
اندیمشک
دزفول
ماهشهر
اهواز نسبت 60به 40
آبادان 30 به 70
شهرهای عربی
خرمشهر
بستان
سوسنگرد
شادگان

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سازه فولادی و بتنی !

سازه فولادی و بتنی !

از اونجایی که همه ما در نهایت یک کار و باید تحویل مشتری بدیم پس خیلی باید با هم بقول خارجیا مَچ باشیم :) 2 تا بحث رو توی تالار عمران باز کردم برای طراحی و محاسبات سازه های فولادی و بتنی . خوشحال میشم برای رفع بیکاری سری هم به اون مطالب بزنید :) به هر حال فقط اینطوری نباشه که من عمرانی بیام اینورا :) شما معماری ها هم دعوتید . یک قسمت دیگه هم به زودی میخوام ایجاد کنم در مورد متره که فکر کنم اینم به هر حال به درد هر کسی میخوره :)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می خواستم فناوری اطلاعات بخونم بعد زد و معماری قبول شدم اوایل شوکه شده بودم قبلا ها عشقی نقاشی می کردم اما کنار اومدن با یه رشته ی هنری و فنی برام خیلی سخت بود .... حالا بعد از گذشت سه سال عاشقشم ... هم عاشق قسمت فنی اش هم عاشق قسمت هنری اش . بالاخره بعد سه سال یاد گرفتم که تخیلاتم رو خلاقیتم رو و اعتماد به نفسم رو چه طوری پرورش بدم. می دونم تنها کسی که موظفه کمکم کنه خودمم . آخه منم چندان استاد های خوبی نداشتم . البته مدرس بگم بهتره . نه اینکه بد باشن ... شاید من همیشه طالب بهترین ها بودم و هستم. باز با این حال همیشه خودم رو مدیون کسانی می دونم که تو این راه حتی به اندازه ی یه خط کشیدن کمکم کردن و خدا رو شکر می کنم که اینجا دوستای خوبی داشتم و دارم،درسته که اینجا یه محیط مجازیه اما برام خیلی با ارزشه،من اینجا جز معماری چیزهای دیگه ای هم یاد گرفتم ........الانم که دارم اینها رو می نویسم انگشتام یا به خاطر تماس با کاتر داغ سوخته یا اینکه بریده علتش هم اینه که نمی خوام ماکتم رو با متریال تکراری بسازم می خوام یه کار تازه بکنم ....حدود یه ماهه مثل اکثر آدمهای این کره ی خاکی نخوابیدم و حتی نتونستم یه ساعت برا خودم جدا کنم ..... اما فکر می کنم وقتی مشغولم با کار و رشته ام، زمانیه که من واقعا مال خودمم و از زندگیم لذت می برم. خلاصه من با معماری خیلی خوشبختم ....

آخرین ویرایش:

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دستتون درد نکنه منم خیلی دپرس شدم طرح ها رو دیدم اگه شروع کنید تا این تعطیلات ما هم یه

چیزی هایی یاد بگیریم بخدا سه عمر دعا گوتون میشیم ;):)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.:smile:
مرسی دومان جان . حالا که اینطوری شد منم تصمیمم اینه که دیگه لینک آموزشهای قبلی رو به اضافه یه روش کشیدن پرسپکتیو خارجی رو که قرار بود امروز بذارم ،نذارم . در واقع اومده بودم عکسها رو آپ کنم :smile:.
چی کار کنم؟ بذارم ؟نذارم؟
در هر حال من موافقم;)
همتون موفق باشید....

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام واقعا عالیه من که از بس کارای بقیه رو دیدم و خودم نمی تونستم بکشم داشتم دپسورده می شدم
توی این باشگاه یه چیز جاش خالی بود اونم اموزش به تازه کارا که شما شروع کردین ;):)
برای من افتخاره که بتونم مثل بقیه به شما کمک کنم . و امیدوارم شما تا آخرین مبحث همراه این تاپیک باشین و ما رو از تجربیاتی که به دست میارین بی نصیب نذارین .

سلام دستتون درد نکنه منم خیلی دپرس شدم طرح ها رو دیدم اگه شروع کنید تا این تعطیلات ما هم یه

چیزی هایی یاد بگیریم بخدا سه عمر دعا گوتون میشیم ;):)
من هر روز 1 تمرین رو برای دوستان خواهم گذاشت و امیدوارم بتونین با این تمرینات جلو برین و با همت و پشتکار از این مقوله در همه موارد چه آزمون و چه کلاس درس استفاده کنین.

سلام.:smile:
مرسی دومان جان . حالا که اینطوری شد منم تصمیمم اینه که دیگه لینک آموزشهای قبلی رو به اضافه یه روش کشیدن پرسپکتیو خارجی رو که قرار بود امروز بذارم ،نذارم . در واقع اومده بودم عکسها رو آپ کنم :smile:.
چی کار کنم؟ بذارم ؟نذارم؟
در هر حال من موافقم;)
همتون موفق باشید....

سیمین جان بی نهایت محبت می کنی اگه برای سرجمع شدن تمام مقولات وابسته به اسکیس مقدماتی و مطالب قبلی که زحمت کسیدی رو به صورت قسمت به قسمت تو پستهای جداگونه اینجا بگذاری و کارت رو راجع به پرسپکتیو کامل کنی . من هم مطالبی دارم که در ادامه مطالب پرسپکتیو شما خواهم گفت .
لطف کن و خود مطلب رو اینجا کپی کن . لینک بچه ها رو سر در گم می کنه . بابت زحمتات ممنونم . :gol:

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام! ممنون از تاپيك خوبتون!
بند 4 قسمت اولو من نفهميدم! اين 3 ميليمتر و...اينا يعني چي!؟

يه تاپيك هم بذاريم واسه كركسيون خيلي خو ميشه ها! از كارامون عكس ميگيريم بعد كركسيون ميكنيم!:)

niloofar68

عضو جدید
سلام دومان جان مرسی کارت خیلی خوب و مفید است به خصوص واسه من که هیچی بلد نیستم وقتی کار بقیه رو میبینم از افسردگی میمیرم :(
بازم خیلی خیلی مرسی

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دومان جان.
من فکر می کنم اگه شما شروع کنین بهتره .من هر جا که به موضوع رسیدین اون پست ها رو دوباره می ذارم . چون اگه الان بذارم باز نظم مطالب به هم می خوره و بچه ها چون الان تمرین ندارند دپسورده (CHEKدرست گفتم؟:D:surprised:) می شن . برا همین شما شروع کنین . منم هر جا که جای مطلب بود میام;)
بستگی به مطالب شما داره .ممکنه همین اوایل بذارم یا وسط ها .... یا اواخر:smile: خلاصه اینکه نظم مطالب رو به هم نمی زنم.:redface:
باز اگه نظرت چیز دیگه ایه من حرفی ندارم همون کارو می کنم....
یا اگرم نیازی نبود اصلا نمی گم....

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مثل همیشه عالی......موفق باشید...;)

مرسی دومان جان.
من فکر می کنم اگه شما شروع کنین بهتره .من هر جا که به موضوع رسیدین اون پست ها رو دوباره می ذارم . چون اگه الان بذارم باز نظم مطالب به هم می خوره و بچه ها چون الان تمرین ندارند دپسورده (CHEKدرست گفتم؟:D:surprised:) می شن . برا همین شما شروع کنین . منم هر جا که جای مطلب بود میام;)
بستگی به مطالب شما داره .ممکنه همین اوایل بذارم یا وسط ها .... یا اواخر:smile: خلاصه اینکه نظم مطالب رو به هم نمی زنم.:redface:

سلام دومان جان مرسی کارت خیلی خوب و مفید است به خصوص واسه من که هیچی بلد نیستم وقتی کار بقیه رو میبینم از افسردگی میمیرم :(
بازم خیلی خیلی مرسی

این همه لطف و محبت رو چجوری جبران کنم . امیدوارم لایق این همه لطف و اظهار محبتتون باشم . با تمام وجود کار خواهم کرد تا شاید راهی برای جبران این محبتها بشه . به خاطر همه محبتهاتون از همتون ممنونم ...:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

سـعید

مدیر بازنشسته
این همه لطف و محبت رو چجوری جبران کنم . امیدوارم لایق این همه لطف و اظهار محبتتون باشم . با تمام وجود کار خواهم کرد تا شاید راهی برای جبران این محبتها بشه . به خاطر همه محبتهاتون از همتون ممنونم ...:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
وای چه خجالتی......چقدر شکسته نفسی میکنی..

CHEK

عضو جدید
مرسی دومان جان.

باور کنید کارها رو که میدیدم و نمی تونستم بکشم (اصلا نمی دونستم از کجا شروع کنم و چه چوری ) دپرس می شدم و افسردگی داشت می امد سراغم به همین خاطر
دپسورده بهترین واژه (دپرس+افسرده ) است :D;)
امیدوارم بتونم از کاراتون استفاده کنم و یه روز زحماتتونو جبران کنم . ;)
فعلا هروقت حرم امام رضا رفتم برای شما ، دومان عزیز و همه بچه ها که زحمت میکشن (ببخشیدیکی یکی اسم نمیارم) حتما دعا می کنم :gol::heart::gol:

آخرین ویرایش:

CHEK

عضو جدید
دومان عزیز خسته نباشید
تمام توصیه ها عالی و کاربردی بود . منم متوجه بند 4 قسمت اول نشدم لطفا یه توضیح کوچولو بده .
راستی از اینکه ایبقدر به ریز کار توجه دارین عالیه . مطمئنا اگه تدریس کنید جزء بهترین اساتید خواهید شد . ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا