سلام می خواستم بدونم حق الزحمه نوشتن صورت وضعیت برای پیمانکار چقدره میترسم حقم ضایع شه . لطفا جواب بدین سریع تر ممنون.
ميشه توضيح بدين يعني چي؟
حق الزحمه صورت وضعيت پيمانكار كجاها كاربرد داره و اصن چي هست؟
چجور ميتونم بيشتر ياد بگيرم درمورد صورت وضعيت نوشتن![]()
سلام. یک درخواست داشتم:
میخوام بدونم 1000 متر (مربع) دقیقا چند تا دونه آجر میخواد!
دیوار چینی هزار متر چند تا دونه آجر میخواد و قیمت هر دونه آجر چقدر میشه؟ ارتفاع دیوار هم 2 متر فرض کنین.
میخواستم بدونم هزینه این دیوار چینیش چقدر میشه کلا.نمیدونم درست درخواست دادم یا نه.
چقدر طول میکشه و هزینه کارگریش چقدر میشه. بی زحمت بگین چقدر سیمان و این چیزا هم میخواد.
کلا اگه من چیزی رو از قلم انداختم بگید خودتون. بعدش اینکه ستون ها در هر دیوار را هم بی زحمت حساب کنین. مرسیییییییببخشید که زحمت دادم
ممنونم مهندسسلام. هر متر مربع 25 تا آجر میبره. برای قیمت هم بستگی داره چه آجری یا چه بلوکی استفاده کنی مهندس. از دانه ای 300 تومان برو به بالا. هزینه کارگری رو هم الان این دیوار رو برات بدون مصالح متری 7500 درست میکنن. ولی اگه با مصالح بدی برات بسازن درده سر کارگر و خرید آجر و سیمان و ماسه و آب و ...............نداری که با مصالح متری 14000 تا 16000 میسازن![]()
ممنونم مهندس
برای دیوارچینی مستطیلی به طول 80 و عرض 12
کلا چطوری محاسبه میکنین؟ مثلا میگین 2 تا 80 متر و دو تا 12 متر میشه 184 متر؟؟! حالا این دیوار اگر ارتفاعش 2 متر باشه برای 184 متر دیوار چند تا آجر مصرف میشه؟
الان این دیوار هم در هر متر چند تا آجر میشه؟ و هزینش هم مثل همونه؟ بعدش عرض دیوار هم باید پهن باشه دیگه درسته؟ یا یک ردیف آجر بسه براش؟
ممنونم ازتون.![]()
سلام. هر متر مربع 25 تا آجر میبره. برای قیمت هم بستگی داره چه آجری یا چه بلوکی استفاده کنی مهندس. از دانه ای 300 تومان برو به بالا. هزینه کارگری رو هم الان این دیوار رو برات بدون مصالح متری 7500 درست میکنن. ولی اگه با مصالح بدی برات بسازن درده سر کارگر و خرید آجر و سیمان و ماسه و آب و ...............نداری که با مصالح متری 14000 تا 16000 میسازن![]()
با سلام... من احتیاج به یک پلان 40 متری دارم برای پروژه دانشگاهی که بتونم متره برآورد روش انجام بدم... اگر محاسبات متره داشته باشه که خیلی بیشتر ممنون میشم...
----------------------------------------------------با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
برای درس متره نیاز به چند تا پلان ساختمان بتنی دارم
چندتا پلان دانلود کردم
اما اگر امکانش هست چند تا دیگه پلان بزارین.
ممنونم
----------------------------------------------------