برنامه نویسی به زبان autolisp قابلیت خیلی بالایی تو اتوکد هست که هم میشه باهاش فرمانهای عمومی و هم اختصاصی نوشت . خودم اولین بار 14 سال پیش تو اتوکد 10 برنامه مینوشتم که قابلیتهای اتوکد خیلی پایینتر از الان بود که خود اتودسک اومده خیلی از اون ماکروهای عمومی رو که کاربر ها مینوشتند تو فرمانهاش اضافه کرده. رو همین حساب قابلیتهای عمومیش چندان کاربرد نداره .ولی برای کارهای خاص خیلی خیلی بدرد میخوره . یکی از کاراییهای مهم که الان خودم استفاده میکنم لینک اتوکد به برنامه PDMS هست که تو زمینه نفت و گاز استفاده میشه به اینصورت که با لیسپ ماکرو مینویسم که موضوعات تو نقشه رو بصورت موضوعات سه بعدی تو PDMS وارد میکنه.
ارادتمند شما
سلامدوستان کسی میدونه چگونه میشه از LISP استفاده کرد .
روش استفاده و کاربرد ؟
بلدی ؟
سلام
می خوام اتولیسپ رو یاد بگیرم.می تونید منبعی به من معرفی کنید؟
ممنون
با سلام خدمت دوست گرامی.شما بهتره برای حل مشکلتون و قوی تر شدن vb تحت cad کتاب برنامه نويسي كاربردي ويژوال بيسيك تحت نرمافزار اتوكد که جدیدا چاپ شده رو بگیرد که تا حد زیادی تونسته پاسخ گوی سوالات باشه
اینم سر فصل هاشه:
فصل 1 - آشنايي با محيط VBA در اتوكد
فصل 2- آشنايي با اصول برنامهنويسي VBA
فصل 3 - آشنايي با ترسيم اشيا گرافيكي
فصل 4 - كنترل خصوصيات و ويرايش اشيا گرافيكي
فصل 5 - انتخاب اشيا گرافيكي
فصل 6 - اجراي اتوماتيك برنامه و كنترل منوها و نوارابزارها
با سلام
اگه کسی سوالی در مورد برنامه نویسی تحت CAD داشت من در خدمتم.
آدرس ایمیلم:mortezaasqari@yahoo.com
ممنون.توجیه نشدمدوست عزیز باید ببخشی که دیر جواب میدم یه مدتی نبودم , شما واسه وارد کردن نقاط بهترین کاری که میتونی انجام بدی استفاده از برنامه Excel هستش که بعد وارد کردن باید save Az بگیری و با فرمت formatted text(space delimited یا csv(comma delimited ذخیره کنی.راه دیگه ام اینه که تو قسمت point برنامه cadنقاط و دستی وارد کنی, الانم رو سیستم ام cad ندارم وگرنه با vb برات برنامه شو مینوشتم.
سلام.
من به یه مشکل خوردم.اطتاعات دوربین خالی نمی شه.یعنی هنگام تخلیه waiting میده و time تموم نمیشه.
به چه شکل دیگه میتونم اطلاعات از دوربین تخلیه کنم.
ejahanshiri@yahoo.com
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[ حذف پیام حک شده حاشیه نقشه در پرینت] Print Error پرسش و پاسخ | AUTO CAD | 26 | |
![]() |
[ تنظیمات مقیاس در چاپ] Print | Scale پرسش و پاسخ | AUTO CAD | 32 | |
م | [ فونت AutoCad] ► تایپ فارسی دراتوکد > پرسش و پاسخ | AUTO CAD | 63 | |
م | [ آموزش اتولیسپ ] زبان برنامه نویسی اتوکد | AUTO CAD | 17 |