از شما متشکرم اگر کمک کنید در غیر این صورت باز هم متشکرم ...کلا متشکرم...متشکرم...![]()
نسبت به چی؟برنامه ای میخوام که مشخص کند، رشته ای متقارن است یا نا متقارن![]()
چند لحظه صبر کنید...رشته ای رو از ورودی دریافت کنه، بگه نسبت به خودش متقارنه یا نه؟
برای مثال:
taat یا talat
خب اگر حساب کنیم که داشنجو ها تقلب میکنند واسه شما هم تقلب حساب میشهسلام
من دانشجوی مدیریت هستم !
ولی قبلاً مهندسی کامپیوتر میخوندم که تغییر رشته دادم .
چون به این نتیجه رسیدم که کامپیوتر واسه یه خانم اون هم تو ایران آینده درخشانی نداره .
ولی چون به برنامه نویسی خیلی علاقه داشتم ودارم خودم شروع کردم به یادگیریش !
چند تا سوال از سایتهای انگلیسی پیدا کردم . میخام یکی سورس اونها رو واسم بنویسه تا با اونها بتونم تمرین کنم .
البته اگه فکر میکنید ممکنه واسه دانشجوها تقلب به حساب بیاد میتونید واسم پیام خصوصی بزنید .
پیشاپیش از دوستان تقدیر و تشکر میکنم .
1 . برنامه ای که اعداد دو رقمی که از ارقام فرد تشکیل شده اند را چاپ کند .
2 . برنامه ای که m و n را دریافت کند و اعداد زوج بینشون رو چاپ کنه .
البته اینو هم بگم که فعلاً از C++ شروع کرده ام . چون از دانشگاه مقدمه ش رو داشتم و کمی یاد گرفتم .
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
void main()
{
int i , j;
for (i=10;i<=90;i=i+20){
for (j=1;j<=9;j=j+2)
cout<<i+j<<" ";
cout<<"\n";
}
getche();
}
#include <iostream.h>
#include <conio.h>
void main(){
int n,m,temp;
cout<<"Enter 1st Num";
cin>>n;
cout<<"Enter 2nd Num";
cin>>n;
if (n>m){
temp=n;
n=m;
m=temp;
}
while(n<m){
if (n%2=1)
n++;
cout<<n<<" ";
n+=2;
}
getche();
}
int countVowels(char str[])
{
int count = 0, i = 0,j;
while (str[i] != '\0')
{
for( j=0;j<10;j++)
if (str[i] ==j)
count++;
i++;
}
return count;
}
#include<iostream.h>
int main()
{
int A;
int a;
a=11;
while (a<=99)
{
int x1,x2;
x1=a%10;
x2=a/10;
if (x1%2==1 && x2%2==1)
cout<<a<<endl;
a=a+2;
}
cin>>A;
return 0;
}
#include<iostream.h>
int main()
{
int m , n ,A;
cout<<"p e n"<<endl;
cin>>n>>m;
cout<<"* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "<<endl;
while (n<=m)
{
if (n%2==0)
cout<<n<<endl;
n=n+1;
}
cin>>A;
return 0;
}
خانم محترمکد:#include<iostream.h> int main() { int A; int a; a=11; while (a<=99) { int x1,x2; x1=a%10; x2=a/10; if (x1%2==1 && x2%2==1) cout<<a<<endl; a=a+2; } cin>>A; return 0; }
اینها رو همینجوری تو نت پد نوشتم و هنوز کامپایل نکردم و از کارکردشون مطمئن نیستم .کد:#include<iostream.h> int main() { int m , n ,A; cout<<"p e n"<<endl; cin>>n>>m; cout<<"* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "<<endl; while (n<=m) { if (n%2==0) cout<<n<<endl; n=n+1; } cin>>A; return 0; }
-------------------------------------------------------------------
در مورد for هم باید بگم که دربارش یه چیزهایی خونده ام . و میدونم که کارها رو خیلی راحتتر میکنه . ولی میخام گام به گام پیش برم . اول while بعد for .
دوست عزیز بنده از روی منبع خاصی برنامه نویسی رو دنبال نمیکنم . قبلاً که یه کم پیش مقدمه داشتم ، حالا هم خودم میرم سورس و الگوریتم گیر میارم و از روی اونها سعی میکنم یاد بگیرم . البته در اولین فرصت میخام یه کتاب خوب هم برم بخرم و سلسله وار ادامه بدم .خانم محترم
هرکی که یه ذره برنامه نویسی کار کرده باشه می دونه که همیشه اول for هست بعد while چون کارایی حلقه ی while بیشتر از for هستش
مطمئن باش با کتاب بهتر یاد میگیریدوست عزیز بنده از روی منبع خاصی برنامه نویسی رو دنبال نمیکنم . قبلاً که یه کم پیش مقدمه داشتم ، حالا هم خودم میرم سورس و الگوریتم گیر میارم و از روی اونها سعی میکنم یاد بگیرم . البته در اولین فرصت میخام یه کتاب خوب هم برم بخرم و سلسله وار ادامه بدم .