سلام یه سوال دارم میخواستم اگه سورس ک اماده ی (rich text box) دارید برام اپلود کنید.
واقعا ممنون میشم برام بذارید.
بچه ها کسی می دونه با این تابع میشه چی کار کرد من هر چقد http://php.net/manual/en/domdocument.getelementbyid.php رو می خونم متوجه نمیشم...
با سلام
دوستان عزیز هرگونه سوال متفرقه پیرامون برنامه نویسی PHP را در این تاپیک مطرح نمایید ..
سلامsalm..
y zahmati k baraton dashtam in bod k mishe matlabayi dar bare html baram bezarin?mikham htmlo khob yad begiram.
با استفاده از این تابع به صورت dom (document object model) میتونید کد نویسی کنید.بچه ها کسی می دونه با این تابع میشه چی کار کرد من هر چقد http://php.net/manual/en/domdocument.getelementbyid.php رو می خونم متوجه نمیشم...
این تاپیک هم خوابیده که
بچه ها اینو جواب بدین خ لازمه
میخوام تو جدول کاربرهام یه ایندکس داشته باشم که از 3500 شروع بشه و افزایش پیدا کنه
یعنی اولین کاربر شمارش 3500 باشه
چکار کنم؟
سلام شما باید از AJAX استفاده کنی به این صورت که مثلا یه تکست فیلد داری به اسم txtSearch حالا باید برای رویداد onchange این فیلد کد بنویسی که به صورت AJAX این حرف رو بفرسته به یه صفحه دیگه که شما کد لازم برای خوندن از دیتابیس بر اساس اون حرف یا حروف دریافتی رو نوشتی بعد کلمه هایی که از دیتابیس بر میگردن رو میفرستی به صفحه اصلی و با استفاده از JS نشون میدیسلام
من یه مشکل دارم و نیاز فوری به جوابش خواهش میکنم کمک کنید
میخوام یه بخش رو تو سایتم بذارم که کاربر بتونه یک کلمه رو تایپ کنه بعد کلمه وارد شده تو دیتابیس جستجو بشه و تمام رکورهای حاوی اون کلمه برای کاربر نمایش داده بشه ، اما نمیدونم چه جوری این جستجو رو انجام بدم ، داخل یک متن بشه یک کلمه رو پیدا کرد...
لطفا کمک کنید
ممنون
اگه یه کوچولو HTML و PHP بلد باشی میدونی باید چی کار کنی. اگه بلد نیستی خیلی ابتدایی هم یاد بگیری اینو مینویسیسلام
یک فرم طراحی کردم که یک textboxداره برای گرفتن نام وچندتاهم برای اعداد میخوام توphp برنامه ای بنویسم که نام شخص روبگیره ویکسری محاسبات انجام بده ونمایش بده ومجددا فرم ظاهربشه ونام شخص دوم رو بگیره وهمون کارها روبکنه چکارکنم؟
ببین باید همه کد ها رو تو یه صفحه بنویسی دیگهبلدم توقسمت دوم برنامه گیرکردم که چطوربرای باردوم فرم روبیارم تاورودی ها روواردکنم لطفا کامل راهنمایی کنید
اول اینکه درسته من به تشکر شما نیازی ندارم اما اگه شما تشکر کنی مطمئننا چیزی از کسی کم نمیشهسلام
کاری که گفتیدروکردم جواب داد فرم بازدن دکمه submitخالی شد ولی من میخوام متنی روکه داخل فرم باورودی های دیگه میزنم ویه سری محاسبات انجام میدم رو هم ببینم درواقع میخوام نتیجه محاسباتم روببینم بعددوباره به فرم برگردم برای واردکردن اطلاعات جدید کداون چی میشه؟
شما عرف ها رو بلد باش، ادبیاتتم درست کن. دیگه نه کسی چیزی یادآوری میکنه نه تیکه میندازهبله میدونم با تشکرچیزی ازکسی کم نمیشه نیازبه یادآوری شما نبود شما هم باید انقدرتوجه داشته باشی که ممکنه بخاطرشرایطی که پیش میاد آدم یادش بره درضمن من phpرو تازه دارم یادمیگیرم و مبتدی هستم نیازی به تیکه انداختن شما نیست
<form action="final.php" method="post"
enctype="multipart/form-data">
<h1> فرم ثبت نام</h1>
<br />
نام:<input type="text" name="name" /><br /> <br />
نام خانوادگی: <input type="text" name="family" /><br /><br />
<label for="file">Filename:</label>
<input type="file" name="file" id="file" />
<br />
<input type="submit" name="submit" value="ارسال" />
</form>
<?php
$connect=mysql_connect('localhost','root','usbw');
mysql_query("SET NAMES UTF8");
$db=mysql_select_db('test',$connect);
if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpg"))
&& ($_FILES["file"]["size"] < 20000))
{
//كد خطا ناشي از اپلود فايل//
if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
{
echo "Return Code: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
}
else
{
if (file_exists("upload/" . $_FILES["file"]["name"]))
{
echo $_FILES["file"]["name"] . " فایل ارسالی تکراری می باشد ";
}
else
{
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
"upload/" . $_FILES["file"]["name"]);
$im="upload/" . $_FILES["file"]["name"];$q="insert into user () value('0','$n','$f','$im')";
$r=mysql_query($q);
}
}
}
}
else
{
//.پیغام بده فایل نامعتبراست//
echo "Invalid file";
}
<?php
function resize_image($file,$new_file)
{
$new_width=150;
$new_height=200;
if(!extension_loaded('gd')&&!extension_loaded('gd2')) {
die("GD is not installed!");
}
list($width,$height,$type)=getimagesize($file);
switch($type)
{
case 1:$img=imagecreatefromgif($file);break;
case 2:$img=imagecreatefromjpeg($file);break;
case 3:$img=imagecreatefrompng($file);break;
default:die('Unsknown file!');
}
$ratio=(float)$height/$width;
$new_ratio=(float)$new_height/$new_width;
if($new_ratio>$ratio)$new_height=round($new_width*$ratio);
else $new_width=round($new_height/$ratio);
$new_img=imagecreatetruecolor($new_width,$new_height);
if(($type==1)||($type==3)){
imagealphablending($new_img,false);
imagesavealpha($new_img,true);
$tmp=imagecolorallocatealpha($new_img,255,255,255,127);
imagefilledrectangle($new_img,0,0,$new_width,$new_height,$tmp);
}
imagecopyresampled($new_img,$img,0,0,0,0,$new_width,$new_height,$width,$height);
switch($type)
{
case 1:imagegif($new_img,$new_file);break;
case 2:imagejpeg($new_img,$new_file);break;
case 3:imagepng($new_img,$new_file);break;
default:die('Failed resize image!');
}
}
سلام متوجه نشدی کجاش کار نکرد؟ یعنی میگم کدوم خطا رو نشون داد؟سلام دوستان
من یه کد آپلود عکس دارم که بدرستی کار میکنه حالا میخواستم کد تغییر سایز عکس رو هم بهش اضافه کنم اون کدرو پیدا کردم ولی نمیدونم چه جور با کد قبلی مچ کنم که مشکلی پیش نیاد. هرجور امتحان کردم کار نکرد
اینم کد تغییر سایز
PHP:<?php function resize_image($file,$new_file) { $new_width=150; $new_height=200; if(!extension_loaded('gd')&&!extension_loaded('gd2')) { die("GD is not installed!"); } list($width,$height,$type)=getimagesize($file); switch($type) { case 1:$img=imagecreatefromgif($file);break; case 2:$img=imagecreatefromjpeg($file);break; case 3:$img=imagecreatefrompng($file);break; default:die('Unsknown file!'); } $ratio=(float)$height/$width; $new_ratio=(float)$new_height/$new_width; if($new_ratio>$ratio)$new_height=round($new_width*$ratio); else $new_width=round($new_height/$ratio); $new_img=imagecreatetruecolor($new_width,$new_height); if(($type==1)||($type==3)){ imagealphablending($new_img,false); imagesavealpha($new_img,true); $tmp=imagecolorallocatealpha($new_img,255,255,255,127); imagefilledrectangle($new_img,0,0,$new_width,$new_height,$tmp); } imagecopyresampled($new_img,$img,0,0,0,0,$new_width,$new_height,$width,$height); switch($type) { case 1:imagegif($new_img,$new_file);break; case 2:imagejpeg($new_img,$new_file);break; case 3:imagepng($new_img,$new_file);break; default:die('Failed resize image!'); } }
خب فایل دوتا پارامتر ورودی داری داره که هر دو از نوع فایله شما پارامتر اولت یعنی همون $file میشه عکس اولیت و $newFile میشه یه فایلی که ساختی و میخوای عکس تغییر یافتت رو بریزی توی اونباید یه تغییراتی توی فایل دومی بدم چون اینو از جایی برداشتم ولی نمیدونم کجاهارو باید تغییر بدم .اررو نمیده فقط اجرا نمیکنه.توی کد دومی $file چی بذارم؟
ممنون این خط رو اضافه کردمخب فایل دوتا پارامتر ورودی داری داره که هر دو از نوع فایله شما پارامتر اولت یعنی همون $file میشه عکس اولیت و $newFile میشه یه فایلی که ساختی و میخوای عکس تغییر یافتت رو بریزی توی اون
البته اگه میخوای عکس اولت تغییر نکنه اینجوریه وگرنه اگه همون فایل رو بخوای تغییر بدی تابعت تک پارامتری میشه دیگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مدرسه برنامه نويسي حضرت زهرا (س) - PHP - پرسش و پاسخ | PHP | 54 | ||
B | کد برای محل گفتگوی اشتراکی ( پرسش و پاسخ در سایت) | PHP | 2 | |
2 | برنامه نویسی وب چیست؟چگونه برنامه نویسی وب را شروع کنم؟ | PHP | 0 | |
Z | اهمیت زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 | |
Z | زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 |