شما مقداری رو تغییر دادید ؟ همیشه قبل از هر کاری یک بک آئ از برنامتون داشته باشید تا در صورت بروز مشکل بتونین بدون دردسر حلش کنین ! لطفا یک عکس از ارور بزارینسلام یه صفحه لوگین دارم یه صفحه دانشجو کوکی تو صفحه لوگین و فراخوانی تو صفحه دانشجو تا دیروز خیلی خوب کار میکرد ولی امروز ریخته بهم پوشتم کنده میگه داخل کوکی null هستش نمیدونم چرا
if (Session["uname"] == "false")
{
Label3.Text = "کاربر مهمان";
btnout.Visible = false;
}
else
Label3.Text = " " + Session["uname"].ToString();
btnout.Visible = true;
}
سلام، سوالم اینه: میخوام قسمت خرید یک سایت رو بنویسم. از هر کالا تعدادی وجود داره، میخوام با زدن دکمه ی خرید یکی از اون کالا کم بشه (به لیست خرید اضافه بشه) . حالا نمی دونم چه طوری به یک قسمت از data bace دسترسی داشته باشم و مقدار اون رو کم کنم. ممنون که کمکم میکنید!!!!!.
سلام دوستان
من می خوام یه پروزه با ASP.NET بنویسم
پروژه انبار
اما از ASP.NET چیزی بلد نیستم
لطفا کمکم کنید
باید چی کار کنم؟
فقط C# بلدم
یه سوال دارم میخواستم ببینم کسی بلد هست با کنترل ADROTATOR کار کنه میخوام تصاویری تو سایتم بزارم که هر وقت اون سایت باز میشه یه تصویر را نشون بده اما نمیتونم![]()
سلام
من تویه جایی مشغول به کار شدم که بهم گفتن برای شروع باید یه پروژه با asp.net بنویسی.
پروژه انبار. من C# و SQL بلدم اما از asp.net چیزی نمیدونم.البته با دانلود یه سری مطالب فقط مفهوم MasterPage و با یه سری از کدای css رو فهمیدم که چه جوری باید با استفاده از class و id اونا رو مدیریت کرد.
اما نمی تونم یه پروژه بنویسم!!!!
چون نمی دونم چه جوری باید دیتا بیس رو بزارم تو پروژم و باهاش کار کنم
یا اصلا کجا و چه جوری باید کداشو بنویسم تا تو دیتابیس ذخیره شه یا هر چیز دیگه ای!!!!
از طرفی خیلی هم دوست دارم یاد بگیرم
کسی می تونه کمکم کنه؟
یا بهم یاد بده؟
من زمان زیادی ندارم.فقط سه هفته.حاضرم هزینه یادگیری هم بپردازم
اگه برای هر کالا یک رکورد مجزا داری که اون رکورد رو از لیست انبار حذف کن و به لیست خرید اضافه کن.
وگر نه اگه برای یک کالا یک رکورد داری و فیلدی برای مشخص کردن تعداد اون کالا در انبار داری باید اون فیلد رو یکی ازش کم کنی و دوباره update اش کنی.
کار سختی نیست . البته باید دستورات sql را یاد داشته باشی.
سلام
من یه پروژه ساختم که قراره تو یه شبکه محلی کار کنه .
IIS و .netframework نصب کردم
اما موقع به روزرسانی و درج ارور زیر رو میده میشه خواهش کنم کمک کنید.
Failed to update database "G:\INETPUB\WWWROOT\APP_DATA\BANK.MDF" because the database is read-only.
من به طراحی وب سایت خیلی علاقه دارم تازه می خوام شروع کنم البته با HTML و javascript آشنا هستم ولی دوست دارم با asp.net طراحی رو یاد بگیرم توی محیط ویژوال استدیو 2010 کار رو شروع کردم، حالا در ابتدای کار موقع ایجاد DB با مشکل مواجه می شم به DB متصل نمی شه، حالا سوال من اینه که باید به جز نصب ویژوال استدیو برنامه دیگه ای نصب کرد؟ مثل sql?
ممنون می شم اگه جواب بدین![]()
به همراه نصب Visual Studio یک نسخه از SQL به نام SQL Express بر روی سیستمتون نصب میشه و برای پروژه های خیلی کوچک کارتون رو راه میندازه اما پیشنهاد میشه نسخه Enterprise از SQL رو جداگانه نصب کنید.من به طراحی وب سایت خیلی علاقه دارم تازه می خوام شروع کنم البته با HTML و javascript آشنا هستم ولی دوست دارم با asp.net طراحی رو یاد بگیرم توی محیط ویژوال استدیو 2010 کار رو شروع کردم، حالا در ابتدای کار موقع ایجاد DB با مشکل مواجه می شم به DB متصل نمی شه، حالا سوال من اینه که باید به جز نصب ویژوال استدیو برنامه دیگه ای نصب کرد؟ مثل sql?
ممنون می شم اگه جواب بدین![]()
روشی برای جلوگیری از دسترسی به فیلد password در دیتابیس
با سلام
من توی دیتابیسم یه فیلدی دارم که اسمش password هست از نوع string.
می خوام یه کاری کنم که admin سیستم که به به دیتابیسم دسترسی داره و می تونه فیلدا رو ببینه به فیلد پسورد دسترسی نداشته باشه یا اگه هم دسترسی داشته باشه نتونه به دیتای این فیلد دسترسی داشته باشه.کسی می تونه راهنماییم کنه؟
با سلام
می خوام یه کاری کنم که admin سیستم که به به دیتابیسم دسترسی داره و می تونه فیلدا رو ببینه به فیلد پسورد دسترسی نداشته باشه یا اگه هم دسترسی داشته باشه نتونه به دیتای این فیلد دسترسی داشته باشه.کسی می تونه راهنماییم کنه؟
با سلام
using System.Security.Cryptography;
namespace Decoder
{
public class Encription
{
public Encription()
{
}
public byte[] computeMD5Hash(string strPlainText)
{
byte [] hashedDataBaytes=new byte[16];
UTF8Encoding encoder=new UTF8Encoding();
MD5CryptoServiceProvider md5hasher=new MD5CryptoServiceProvider();
hashedDataBaytes = md5hasher.ComputeHash(encoder.GetBytes(strPlainText));
return hashedDataBaytes;
}
}
}
protected void btnSave_Click(object sender, EventArgs e)
{
//برقراری ارتباط
string strconnectonString = "Data Source=localhost;Initial Catalog=MyTestDB;Integrated Security=True";
SqlConnection objConn=new SqlConnection(strconnectonString);
//کوئری اضافه کردن
string strSQL = "INSERT INTO UserAcount(Password)" + "VALUES(@Password)";
SqlCommand objComm=new SqlCommand(strSQL,objConn);
//رمز گذاری پسورد
clsCrypt cr=new clsCrypt();
byte[] hashedBytes =new byte [16];
hashedBytes = cr.computeMD5Hash(txtPass.Text);
SqlParameter parampwd=new SqlParameter("@Password",SqlDbType.Binary,16);
parampwd.Value = hashedBytes;
objComm.Parameters.Add(parampwd);
// اضافه کردن رکورد داخل دیتا بیس
objConn.Open();
objComm.ExecuteNonQuery();
objConn.Close();
سلام
میشه در asp.net به data list قابلیت صفحه بندی داد ؟ و میشه مانند grid view حذف و بروز رسانی رو به آن اضافه کرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | دات نت. client/server در برنامه نویسی | ASP.NET | 2 | |
![]() |
مشکل در برقراری ارتباط بین برنامه و بانک از طریقGrideView | ASP.NET | 1 | |
![]() |
دانلود کتاب هاي ASP.NET و CSS و ... (برنامه نويسی وب) | ASP.NET | 53 | |
![]() |
مشکل ساخت setup براي برنامه هاي وب | ASP.NET | 2 |