پرسش و پاسخ در برنامه نویسی ASP.NET

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من پروژه پایانیم طراحی سایت است مشکلم اینه که وقتی یه متن رو در panel می گذارم زیر بک گراند پنهان می شه در ضمن وقتی صفحه رو play می کنم پنل متنم جابجا می شه نمی دونم چه کار کنم من تازه یادگیری asp تحت سی شارپ رو شروع کردم اشنایی زیادی ندارم ممنون می شم راهنمایی کنید.

A.S.Roma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من پروژه پایانیم طراحی سایت است مشکلم اینه که وقتی یه متن رو در panel می گذارم زیر بک گراند پنهان می شه در ضمن وقتی صفحه رو play می کنم پنل متنم جابجا می شه نمی دونم چه کار کنم من تازه یادگیری asp تحت سی شارپ رو شروع کردم اشنایی زیادی ندارم ممنون می شم راهنمایی کنید.
اگر نمی خواهید مشتقیما" کدنویسی کنید از نرم افزار Dream Weaver برای طراحی استفاده کنید. بعد از اتمام طراحی کدها را وارد Visual Studio کنید و هر جا نیاز است از کنترل های ASP.NET استفاده کنید.

golemaryam_1983

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر نمی خواهید مشتقیما" کدنویسی کنید از نرم افزار Dream Weaver برای طراحی استفاده کنید. بعد از اتمام طراحی کدها را وارد Visual Studio کنید و هر جا نیاز است از کنترل های ASP.NET استفاده کنید.

سلام مرسی من این نرم افزار رو ندارم امکانش هست که ضمیمه کنید در ضمن من با این نرم افزار کار نکردم کار کردن مشکه باهاش؟

A.S.Roma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی من این نرم افزار رو ندارم امکانش هست که ضمیمه کنید در ضمن من با این نرم افزار کار نکردم کار کردن مشکه باهاش؟
نرم افزارش یکم حجیمه ! :
Adobe Dreamweaver CS5 LS6 (CZ_HU_PL_RO_RU_TR_UA) Windows | 410MB

Adobe® Dreamweaver® CS5 software empowers designers and developers to build standards-based websites with confidence. Design visually or directly in code, develop pages with content management systems, and accurately test browser compatibility thanks to integration with Adobe BrowserLab, a new Adobe CS Live online service.* CS Live services are complimentary for a limited time.

Adobe® Dreamweaver® CS5 software enables you to develop with PHP-based content management systems such as WordPress, Joomla!, or Drupal; design with powerful CSS inspection tools; and test your web pages across browsers with Adobe BrowserLab, a new Adobe CS Live online service.* CS Live services are complimentary for a limited time.

Design your site visually
Get a jump on creating standards-based web pages with updated CSS-based starter pages. Enable CSS Inspect in Live View and tweak your design visually to get just the right margin and padding.
Features for web design projects

Ensure cross-browser compatibility
Test your pages in Adobe BrowserLab on multiple browsers and operating systems. Compare browser views solo, side-by-side, or onion-skinned atop one another for pixel-precise matching.

Features for web design projects
Integrate FLV video
Import any FLV file directly into Dreamweaver and quickly integrate a player skin of your choosing. Simply set options such as display size, autostart, and looping, and then your video is ready for the web.

Features for web applications
Design complete websites in Adobe Fireworks® and then export standards-compliant CSS layouts, complete with external style sheets. Insert optimized graphics with roundtrip editing capabilities for faster, more accurate updates.

Do more with Adobe Creative Suite® Web Premium
Quickly and accurately test web content across web browsers and operating systems thanks to integration with Adobe BrowserLab, a new online service. BrowserLab previews dynamic web pages and local content with multiple viewing, diagnostic, and comparison tools.

Do more with CS Live
Integrate expressive interactive content beyond HTML limits from Adobe Flash® Professional. Easily add video to any web page, complete with player controls and a full-screen option, while maintaining standards-compliant code.

Language: CZ_HU_PL_RO_RU_TR_UA

INSTALL NOTES:
1) Install
2) Disable the phone-home by one of two methods:
- add "127.0.0.1 activate.adobe.com" to
Windows\system32\drivers\etc\hosts
- Apply our patch to disable the phone-home code
3) Use our keymaker to generate a serial

Homepage: http://www.adobe.com/products/dreamweaver/

کد:
http://rapidshare.com/files/413624213/ADBDRWEAVERCS5LS6CZHUPLRORUTRUA_War3z.Net.part1.rar
http://rapidshare.com/files/413623240/ADBDRWEAVERCS5LS6CZHUPLRORUTRUA_War3z.Net.part2.rar
http://rapidshare.com/files/413622175/ADBDRWEAVERCS5LS6CZHUPLRORUTRUA_War3z.Net.part3.rar
http://rapidshare.com/files/413623886/ADBDRWEAVERCS5LS6CZHUPLRORUTRUA_War3z.Net.part4.rar
http://rapidshare.com/files/413621954/ADBDRWEAVERCS5LS6CZHUPLRORUTRUA_War3z.Net.part5.rar
کار باهاش خیلی خیلی ساده است ;)

Godfather404

عضو جدید
سلام . در آموزش Visual studio 2005 گفته که برای ایجاد صفحه ای که توضیحاتی رو که XML استخراج می کنه رو می تونیم از منوی Tools و گزینه ی Build comment web pages انتخاب کنیم . اما در Visual studio 2008 هر چی می گردم چنین گزینه ای رو پیدا نمی کنم . ممنون می شم اگه کمکم کنید .

Godfather404

عضو جدید
قسمت Source می تونین به صورت کد تمام آبجکت هاتون رو قرار بدین . همراه با مکان دقیق در هر دو صفحه ای که می خواین .:smoke:

shekoofeh1990

عضو جدید
کمک کمک

کمک کمک

سلام. برای طراحی سایتی که رزرو بلیط داره چندتا جدول داشته باشم کافیه؟ من یه جدول بلیط یه جدول خرید بلیط گذاشتم. خواهشا زودتر راهنمایی کنید.:cry:

Sharif_

مدیر بازنشسته
بستگی داره
در نرمال سازی ممکن یه جدول تبدیل به چند جدول بشه
اگه منظورتون در رسم ER به چند جدول نیاز دارید
اصولا سه تا هست که یکی کلاینت هست یکی استیشن و یکی رجیستر

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
سلام. برای طراحی سایتی که رزرو بلیط داره چندتا جدول داشته باشم کافیه؟ من یه جدول بلیط یه جدول خرید بلیط گذاشتم. خواهشا زودتر راهنمایی کنید.:cry:

تحليل برنامه به این سرعت راستش یه کم عجیبه. من در این زمینه کار نکردم اما فکر میکنم شما باید شهرهای مبدا و مقصد را داشته باشی و بعد تعيين کنی از چه شهری به چه شهری اصلاً بليط وجود داره. جدولی برای تاريخ هایی که بليط وجود داره ( ممکنه آژانش هواپيمايي باشه که هر روز بليط نداشته باشه که این به نوع کاربردت بر میگرده و نوع طراحی ات. میتونه جلوی تکرار فيلد رو بگيره و برای آمار گيری سريع تر باشه). جدولی برای اينکه مشخص کنه در چه ساعت هایی از یک شهر به شهر ديگه (با کليد جدول تعريف شده) و در چه تاريخی (کليد جدول تعريف شده)، در چه ساعت هایی و با مثلاً چه نرخی حرکت وجود داره و به چه ظرفيتی.
برای فروش یا رزرو هم نیاز به جدولی دارید که تعيين کنه از چه بليطی در چه تاريخی به چه تعدادی و چه جایی (مثلاً صندلی) فروش انجام شده تا بتونید در هر لحظه آمار رو حفظ کنید.
در ضمن باید بتونید برای خريداران یک بليط در صورت رزرو بليط اطلاعاتی مثل شماره تلفن و ... رو ذخيره کنيد.
اميدوارم کمکی کرده باشم :gol:

negin17h

مدیر تالار
کنترل رو انتخاب کن، منوی format و set position رو انتخاب کن. دو حالت داره. absolute همونیه که تو میخوای :gol:

komaiteseba

عضو جدید
سلام بازم سوال

سلام بازم سوال

می خواستم بدونم که کی از زبان اسکریپت مثل javascript استفاده میکنیم.
یعنی اینکه مثلا برای یک برنامه پردازشی میشه ازونها استفاده کرد؟
یک وال دیگر اینکه آیا وب سایتی رو میشناسین که domain ,host رایگان(حتی برای چند روز)بدهد؟
مرسی

آخرین ویرایش:

mina_1367

عضو جدید
کدهای سمت کلاینت .
واسه اینکه همه کدها نرن سمت سرور و سنگین باشن می تونیم از جاوا اسککریپت یا وی بی اسپریپت استفاده کنیم که سمت کلاینت اجرا میشن .

که وی بی اسکریپت روی همه ی مرورگرها شناخته شده نیس ( البته به طور کامل ) ولی جاوا اسکریپت رو همه ساپورت می کنن .

pari.mohandes

عضو جدید
پرسش و پاسخ در برنامه نویسی ASP.NET

سلام دوستان من چندتا سوال در مورد برنامه نويسي ASP.NET دارم که خيلي فوريه ولطفا کمکم کنيد

اول اينکه چطوري مي تونم يک Template رو در صفحه Master Page بزارم کدنويسي اجراي Template آماده چيه

و اينکه اگه گوشه صفحه تو سايت بخام يه سري لينک بزارم که به طور عمودي حرکت کنن يعني مرتب تو يه دور تکرار باشه که وقتي اشاره گر روي هر لينک قرار مي ديم از حرکت به ايسته چيه واگه کمکم کنيد يه دنيا ممنون مي شم

A.S.Roma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من چندتا سوال در مورد برنامه نويسي ASP.NET دارم که خيلي فوريه ولطفا کمکم کنيد

اول اينکه چطوري مي تونم يک Template رو در صفحه Master Page بزارم کدنويسي اجراي Template آماده چيه

و اينکه اگه گوشه صفحه تو سايت بخام يه سري لينک بزارم که به طور عمودي حرکت کنن يعني مرتب تو يه دور تکرار باشه که وقتي اشاره گر روي هر لينک قرار مي ديم از حرکت به ايسته چيه واگه کمکم کنيد يه دنيا ممنون مي شم
Template ارتباطی به master بودن صفحه ندارد.
همان گونه که در صفحات عادی از Template های حاضری استفاده می کنید در صفحات Master هم می تونید استفاده کنید . ( Copy کدهای Template و Paste در صفحه مورد نظر . و آدرس دهی ها )
برای سوال دومتون باید از Javascript یا کتابخانه Jquery استفاده کنید. یه سرچ تو گوگل کنید 99% نمونه حاضری به شکل Tutorial و ... پیدا می کنید.
نمونه : http://remysharp.com/demo/marquee.html

reza_somm

عضو جدید
سلام
اگه ممکنه یه کتاب برای آموزشasp.net با کدهای سی شارپ معرفی کنید
یه دنیا تشکر

VRWH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه دنیا تشکر
این کتاب برای شروع مناسب است با اینکه حجمش زیاد است ولی بسیار کاربردیست
http://apress.com/book/view/9781430225294
زیر قسمت عکس جلد کتاب google preview هست از اونجا هم می توانید مطالب موجود در کتاب رو ببینید .

negin17h

مدیر تالار
سلام
یه دنیا تشکر

در صفخات آخر لینک های امضای من شاید بتونی چيزی پيدا کنی :)

zahra_1365

عضو جدید
سلام
یکی میشه درمورد نحوه ی استفاده از sesion , application توضیح بده.
ممنون

A.S.Roma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یکی میشه درمورد نحوه ی استفاده از sesion , application توضیح بده.
ممنون
Session متغییرهای سمت سرور هستند و عمده کارش هم اینه که شما با Session هر داده ای رو می تونید از یک Page به Page دیگه منتقل کنید .
منظورتون از Application رو نفهمیدم .

Motealleh

عضو جدید
جلوگیری از ورود غیر مجاز کاربران به دایرکتوری ها و مسیرهای مشخص

جلوگیری از ورود غیر مجاز کاربران به دایرکتوری ها و مسیرهای مشخص

با سلام
فرض کنید یک سایت گالری عکس داریم که در صفحه اصلی سایت کاربران می توانند عکس ها را مشاهده کنند. کاربرانی که حتی آگاهی زیادی در مورد برنامه نویسی ندارند می توانند به راحتی می توانند به راحتی مسیر فایل عکس را را از طریق سورس فایل asp از طریق منوی View -> Source و یا با کلیک راست کردن و انتخاب گزینه properties مسیر رابدست آورند سپس می توانند به آن دایرکتوری بروند و کل فایل ها و عکس ها را مشاهده کنند. من فایل web.config را در این دایرکتوری قرار دادم و محتوای آن را به شکل زیر تغییر دادم

<?
xmlversion="1.0"encoding="utf-8"?>

<
configuration>
<

system.web>

<
allowroles="administrator"/>
<
authorization>
<

denyusers="*"/>
</

authorization>
</

system.web>
</

configuration>

اما در این صورت هیچ کس نمی تواند حتی در صفحه اصلی عکس ها رامشاهده کندو فقط مدیر سایت آن هم وقتی که loginکرد می تواند عکس ها رادرصفحه اصلی مشاهده کندو یا می تواند به دایرکتوری عکس ها بود این چیزی نیست که ی خواهم بلکه ی خواهم تمام اشخاص بتوانند در صفحه اصلی عکس ها را ببینندو فقط نتوانند به مسیر عکس ها بروند و کل عکس ها را مشاهدهنند آیا کسی هست که بری رفع این مشکل ایده و راه حلی داشته باشد

negin17h

مدیر تالار
چطور می تونم در سی شارپ دات نت محیط طراحی webapplication نمودار ایجاد کنم؟؟؟

میتونی از کامپوننت های مربوطه استفاده کنی. dotNetChart خود مايکروسافت هم رايگان هست. میتونید هم از کامپوننت های dundas یا devExpress یا ... استفاده کنيد. زیاد هستند.

ماریا جمشیدی

عضو جدید
خطا در اجرای پروژه asp.net

خطا در اجرای پروژه asp.net

با سلام و درود پروژه من به زبان asp.net هستش حالا وقتی میحوتم اجرا کنم این خطا رو میده کسی میدونه چط.ری باید حلش کنم؟

negin17h

مدیر تالار
عزیزم session را مقداردهی اولیه نکردی، یعنی session[""]=new object(); نشده، البته فکر میکنم.

A.S.Roma

عضو جدید
کاربر ممتاز
همان طور که در پیغام خصوصی عرض کردم و سرکار خانم نگین هم اشاره کردند ؛
Session شما مقدار ندارد ... .
اگر صرفا" می خواهید از شر ارور راحت شوید مطابق دستورالعملی که در پیغام خصوصی گفتم عمل کنید.
اما قطعا" مشکل اصلی شما جای دیگری است ( SEssion بایستی مقدار دهی شود .)