سلام.
من برنامه جمع ارقام یک عدد رو نوشتم ولی ران نمیشه برنامش. می خواستم ببینیم کسی می تونه بفمه اشکالش کجاست؟
---------------------------------------------------------
datasg segment
n dw 182
m db 0
p dw 10
datasg ends
;............
codesg segment
assume ds : datasg.cs:codesg
main proc far
mov ax , n
;............
l1: div p
add m,ah
cmp al,0
jne l1
;...........
main endp
codesg ends
end main
2-در ادامه همون برنامه یه برنامه دیگه حالا تقریبا شبیه برنامه قبلی ولی با این تفاوت که برنامه به شکل یه بازی در دو محیط کادر قرمز وآبی اجرا بشه و در بالای هر کادر اسم بازیکن نوشته شده،بازیکن اول یه کلمه را انتخاب ،بازیکن دوم باید آن را حدس بزنه اگه حدس زد بازی بدست بازیکن دوم میفته وبازیکن دوم یه کلمه انتخاب وبازیکن اول باید آن را حدس بزنه و بلعکس..... |
سلام دوستان یه برنامه ای هست که توش گیر کردم . دوستان اگه کسی بلده بنویسه کدش رو بهم بگه.
برنامه بنویسید دو عدد صحیح گرفته و جهار عمل ضرب تقسیم جمع و منها انجام داده وچاپ کنید؟با x86
![]()
سلام .. این برنامه رو خیلی راحت بوسیله وقفه ها می شه نوشت .. جواب اون رو که با رنگ قرمز مشخص کردم:با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من 2 تا برنامه که استاد واسه پروژه ازم خواسته می خواستم کمکم کنینن کسی برام میتونه بنویسه خیلی ممنون میشم فقط خیلی اجله دارم ممنون می شم زود جواب بدین برنامه ها عبارتند از :
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
1) یک عدد چهار رقمی را از کاربر (به صورت رشته ) گرفته و به صورت بر عکس در خروجی نشان دهد ؟
2)5 عدد را گرفته کوچکترین آنها را در ثبات ثبت کند ؟
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ممنون می شم زود جواب بدید؟(با تشکر)
سلام
مهندسان من یه سوال داشتم
درس برنامه سازی سیستم
پروژه ای دارم در مورد حرکت یک فلش ( یک پیکان ) در دور صفحه و با هر بار حرکت به جلو فلش پشت سرش حذف میشه
کل صفحه رو این پیکان باید دور بزنه
در برنامه امولیتور 8086 باید بنویسم
چطوری بنویسم ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | برنامه جمع دو ماتریس | زبان اسمبلی | 1 | |
![]() |
دانلود کتاب هاي برنامه نویسی به زبان اسمبلی | زبان اسمبلی | 6 | |
E | زیر برنامه ماشین حساب | زبان اسمبلی | 2 | |
A | ساخت فایل اجرایی از کد برنامه اسمبلی | زبان اسمبلی | 0 | |
![]() |
برنامه تبدیل کد اسمبلی به کد ماشین | زبان اسمبلی | 0 |