پاک کردن ID خودتان از Add List افراد ديگر در ياهو مسنجر!

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر از کاربران ياهو مسنجر باشيد، حتماً براي شما نيز پيش آمده است که پس از اينکه فردي ID شما را Add مي‏کند، پشيمان شده‏ايد و ديگر دوست نداريد فرد مورد نظر شما را در ليست دوستان خود داشته باشد. اما ديگر خودتان نمي‏توانيد جهت پاک کردن IDتان از ليست فرد مورد نظر اقدامي کنيد. مي‏توانيد فرد را Ignore کنيد اما نميتوانيد ID خود را از ليست دوستانش حذف کنيد و به نوعي گرفتار مي‏شويد. در گذشته، برنامه‏هاي مختلفي جهت انجام اين کار ساخته شده‏اند، اما همگي مشکلاتي داشته و يا در حال حاضر از کار افتاده‏اند. اما هم اکنون در اين ترفند قصد داريم نحوه پاک نمودن ID خودتان از Add List افراد ديگر در ياهو مسنجر را به روشي بسيار ساده بيان کنيم. بدون نياز به نرم‏افزار و بدون اينکه فرد مورد نظر بويي از اين موضوع ببرد، مگر اينکه خودش دقت کند و ببينيد ديگر شما در ليست دوستانش نيستيد!

اينکار:

کافي است به آدرس اينترنتي زير مراجعه کنيد:
http://www.vizgin.com/remover.php
پس از باز شدن صفحه، سه فيلد مشاهده مي‏کنيد.
در فيلد اول، ID خودتان را که قصد داريد از ليست فردي پاک کنيد را وارد نماييد.
همچنين در فيلد دوم، پسورد ID خود را وارد کنيد.
نهايتأ در فيلد سوم يعني ID، Victim's ID فرد مورد که قصد داريد خود را از Add Listش پاک کنيد را وارد نماييد.
در پايان بر روي آيکون سطل آشغال کليک کنيد.

پس از چند ثانيه، در صورتي که پيغامي با عنوان Your ID has been successfully removed from victim's addlist دريافت کرديد، ID شما با موفقيت از Add List فرد مورد نظر پاک شده است.

اما به چند نکته مهم دقت کنيد:

در صورتي که با پيغام Victim should be offline روبه‏رو شديد، بدين معني است که فرد مورد نظر در حال حاضر آنلاين است و امکان پاک کردن ID شما از ليست او در حالي که آنلاين است وجود ندارد. در نتيجه اين کار را در زمان ديگري که فرد آفلاين است انجام دهيد.
اگر با پيغام Your Username or password is wrong روبرو شديد، ID و پسوردي که وارد کرده ايد غلط بوده است. مجدد آن را به شکل صحيح وارد نماييد.
ممکن است اين سوال براي شما پيش بيايد که چه نيازي به وارد کردن ID و پسورد خودتان است؟ با کمي تأمل متوجه خواهيد شد قطعأ سيستم براي اينکه بتواند ID شما را از ليست فرد پاک کند بايستي به حساب کاربري شما لوگين کرده و سپس اقدام نمايد. در غير اين صورت هر ID که وارد مي‏کرديد از ليست فرد حذف مي‏شد! که قطعأ امنيت ياهو انقدر پايين نيست. در نتيجه نگراني امنيتي از وارد کردن پسورد خود نداشته باشيد.
همچنين پيش از انجام اينکار، در صورتي که با ID خود در ياهو مسنجر لوگين هستيد از آن Sign Out کنيد.

در پايان جهت فهم بيشتر مثالي مي‏زنيم.

فرض کنيد ID ما tarfandestan و پسورد آن iran است و قصد داريم ID خود را از Add List فردي با ID به نام persia پاک کنيم. اطلاعاتي که بايستي در http://www.vizgin.com/remover.php وارد کنيم از بالا به پايين اينگونه است:</SPAN>
Your Username: tarfandestan
Your Password: iran
Victim's ID: persia
با کليک بر روي آيکون سطل آشغال، آي‏دي tarfandestan که ID ما است، از ليست دوستان persia حذف مي‏شود.

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه دلیلی داره که من اعتماد کنم و پسوردم رو تو این سایت وارد کنم ؟

Gholche

عضو جدید
اگه كسي بخواد اي دي رو هك كنه خيلي راحت تر از اين حرفا اين كارو ميكنه حتي بدون پسورد (اصلا لطفش به همينه) ولي خوب وارد كردن پسورد هم يه كم ريسكه

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه كسي بخواد اي دي رو هك كنه خيلي راحت تر از اين حرفا اين كارو ميكنه حتي بدون پسورد (اصلا لطفش به همينه) ولي خوب وارد كردن پسورد هم يه كم ريسكه
ما خیلی راحتش رو نمیخایم

شما یه راه سختش رو لطف کنید بگید !
البته به جز کیلاگر و تروجان :surprised:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised::eek:
اگه روش اینکارو بگی

مَن عَلَّمَني حَرفاً فقد سیِّرَني عَبداً

جونُم

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نگران نباشین
پسوردتونو هم بدین این سایت ایمنه

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پسورد از کسی نخواستم!!!!
من خودم از این سایت استفاده کردم
هیچ مشکلی هم نداره
من نظرمو گفتم و چیزی که باهاش کارکردم
همین

ببخشید تو عکس آواتارتون تفنگتون چند میلیمتریه

اصلن آرپی جی نیست به طرف ما:cry::cry::cry::cry::cry:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نگران نباشین
پسوردتونو هم بدین این سایت ایمنه
دوست من ,
این فقط یه اسکریپته که تو هاست نصب میکنند .
حالا شما هر پسوردی و هر اطلاعاتی بدین صاحب هاست میتونه همه رو ورداره !!:surprised:
خرجش هم یه هاست 1 گیگابایتی و یه دامین 15 تومانیه !!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر از کاربران ياهو مسنجر باشيد، حتماً براي شما نيز پيش آمده است که پس از اينکه فردي ID شما را Add مي‏کند، پشيمان شده‏ايد و ديگر دوست نداريد فرد مورد نظر شما را در ليست دوستان خود داشته باشد. اما ديگر خودتان نمي‏توانيد جهت پاک کردن IDتان از ليست فرد مورد نظر اقدامي کنيد. مي‏توانيد فرد را Ignore کنيد اما نميتوانيد ID خود را از ليست دوستانش حذف کنيد و به نوعي گرفتار مي‏شويد. در گذشته، برنامه‏هاي مختلفي جهت انجام اين کار ساخته شده‏اند، اما همگي مشکلاتي داشته و يا در حال حاضر از کار افتاده‏اند. اما هم اکنون در اين ترفند قصد داريم نحوه پاک نمودن ID خودتان از Add List افراد ديگر در ياهو مسنجر را به روشي بسيار ساده بيان کنيم. بدون نياز به نرم‏افزار و بدون اينکه فرد مورد نظر بويي از اين موضوع ببرد، مگر اينکه خودش دقت کند و ببينيد ديگر شما در ليست دوستانش نيستيد!

اينکار:

کافي است به آدرس اينترنتي زير مراجعه کنيد:
http://www.vizgin.com/remover.php
پس از باز شدن صفحه، سه فيلد مشاهده مي‏کنيد.
در فيلد اول، ID خودتان را که قصد داريد از ليست فردي پاک کنيد را وارد نماييد.
همچنين در فيلد دوم، پسورد ID خود را وارد کنيد.
نهايتأ در فيلد سوم يعني ID، Victim's ID فرد مورد که قصد داريد خود را از Add Listش پاک کنيد را وارد نماييد.
در پايان بر روي آيکون سطل آشغال کليک کنيد.

پس از چند ثانيه، در صورتي که پيغامي با عنوان Your ID has been successfully removed from victim's addlist دريافت کرديد، ID شما با موفقيت از Add List فرد مورد نظر پاک شده است.

اما به چند نکته مهم دقت کنيد:

در صورتي که با پيغام Victim should be offline روبه‏رو شديد، بدين معني است که فرد مورد نظر در حال حاضر آنلاين است و امکان پاک کردن ID شما از ليست او در حالي که آنلاين است وجود ندارد. در نتيجه اين کار را در زمان ديگري که فرد آفلاين است انجام دهيد.
اگر با پيغام Your Username or password is wrong روبرو شديد، ID و پسوردي که وارد کرده ايد غلط بوده است. مجدد آن را به شکل صحيح وارد نماييد.
ممکن است اين سوال براي شما پيش بيايد که چه نيازي به وارد کردن ID و پسورد خودتان است؟ با کمي تأمل متوجه خواهيد شد قطعأ سيستم براي اينکه بتواند ID شما را از ليست فرد پاک کند بايستي به حساب کاربري شما لوگين کرده و سپس اقدام نمايد. در غير اين صورت هر ID که وارد مي‏کرديد از ليست فرد حذف مي‏شد! که قطعأ امنيت ياهو انقدر پايين نيست. در نتيجه نگراني امنيتي از وارد کردن پسورد خود نداشته باشيد.
همچنين پيش از انجام اينکار، در صورتي که با ID خود در ياهو مسنجر لوگين هستيد از آن Sign Out کنيد.

در پايان جهت فهم بيشتر مثالي مي‏زنيم.

فرض کنيد ID ما tarfandestan و پسورد آن iran است و قصد داريم ID خود را از Add List فردي با ID به نام persia پاک کنيم. اطلاعاتي که بايستي در http://www.vizgin.com/remover.php وارد کنيم از بالا به پايين اينگونه است:</SPAN>
Your Username: tarfandestan
Your Password: iran
Victim's ID: persia
با کليک بر روي آيکون سطل آشغال، آي‏دي tarfandestan که ID ما است، از ليست دوستان persia حذف مي‏شود.

مساله یا شیخه

اگه اومدیم و یکی پسوردشو یا ID رو اشتباه وارد کرد چی میشه

پیغام چه میفرماید؟

:cool::cool::cool:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من ,
این فقط یه اسکریپته که تو هاست نصب میکنند .
حالا شما هر پسوردی و هر اطلاعاتی بدین صاحب هاست میتونه همه رو ورداره !!:surprised:
خرجش هم یه هاست 1 گیگابایتی و یه دامین 15 تومانیه !!
همه ی سایتها اینطورین
فکر میکنین خود یاهو برنمیداره؟؟ یعنی نمیتونه؟
میتونه ولی آخه به چه دردش میخوره:gol:

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی سایتها اینطورین
فکر میکنین خود یاهو برنمیداره؟؟ یعنی نمیتونه؟
میتونه ولی آخه به چه دردش میخوره:gol:
این هم راه داره !!
باز هم میتونی یه مقدار هاست بگیری با یه دامین (آدرس) و یه اسکریپت ایمیل که رایگان همه جا پیدا میشه !!
خودت واسه خودت آقایی کنی !!

یاهو هم همین هفته پیش متهم به لو دادن ایمیلهای فعالان سیاسی ایرانی به دولت جمهوری . . . شده !!

• Like
واکنش ها: A&S

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم راه داره !!
باز هم میتونی یه مقدار هاست بگیری با یه دامین (آدرس) و یه اسکریپت ایمیل که رایگان همه جا پیدا میشه !!

یاهو هم همین هفته پیش متهم به لو دادن ایمیلهای فعالان سیاسی ایرانی به دولت جمهوری . . . شده !!
متاسفانه سوادم دیگه به اینجاها قد نمیده!
اطلاعی از این مورد ندارم:redface:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

Gholche

عضو جدید
ما خیلی راحتش رو نمیخایم

شما یه راه سختش رو لطف کنید بگید !
البته به جز کیلاگر و تروجان :surprised:

راجع به گيلاكر و تروجاني كه گفتيد يه كم در سطح آشنايي خوندم
بايد بگم كه اينا روش هاي خيلي خيلي كلي هستن
هكرها الان از كوچيكترين اشتباه ها و كوچكترين خلاء ها استفاده ميكنن (براي كاربراي معمولي مثل من)
من خودم نه هكرم نه اطلاعات زيادي (مثل شما) راجع به اينترنت و امنيت دارم
اما بر حسب تجربه و اي دي هاي هك شده اي كه ديدم گفتم
پست هاتون رو دنبال ميكنم اميدوارم بتونم از اطلاعاتتون استفاده كنم;)

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی وقت پیش این سایتو دیدم از تو هفته نامه بایت روزنامه خراسان.باس بگم که من و دوستانم این کارو کردیم هیچ اسمی از تو ادد لیسته کسی پاک نشد و بهتره بگم چرته

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
حالا اینجا هدف آموزش و راهنماییه یا تفنگ بازی؟؟؟؟

• Like
واکنش ها: A&S

MEMOL...

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی وقت پیش این سایتو دیدم از تو هفته نامه بایت روزنامه خراسان.باس بگم که من و دوستانم این کارو کردیم هیچ اسمی از تو ادد لیسته کسی پاک نشد و بهتره بگم چرته

معمولا حذف می کنه اما بعضی وقتا هم نه ...

salvador

کاربر فعال ادبیات
کاربر ممتاز
دوستانی که نگران لو رفتن پسوردشون هستن میتونن بعد از پاک کردن_ آی دی فرد مورد نظر _ برن تو سایت یاهو پسورد خودشونو عوض کنن. من که امتحانش کردم و هیچ تروژنی هم ندیدم .

ممنون بابت لینک عمو :gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم راه داره !!

:surprised::surprised:
شما این اسکریپت رایگان رو رایگان به من بده ازش استفاده کنم
ممنون می شم

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز

معمولا حذف می کنه اما بعضی وقتا هم نه ...

نمیدونم.برای من یا بهتره بگم ما که اینطور نبود;)
چن سال پیش یه سایتی بود که از یه باگ یاهو واسهاین کار استفاده میکرد که بعد مدتی یاهو این باگ رو رفعش کرد .
مثل همون سایتاثیی که اینویزیبل رو نشون میدن که اون هم اولش از یه باگ تو یاهو شروع شده بود !
:surprised::surprised:
شما این اسکریپت رایگان رو رایگان به من بده ازش استفاده کنم
ممنون می شم
چشم
آپلود کنم بدم خدمتتون !