پاک کردن ID خودتان از Add List افراد ديگر در ياهو مسنجر!

Drarash

عضو جدید
براي پاك كردن خودتان از ليست مسنجر ديگران ، فقط و فقط از برنامه DAB3 استفاده كنيد.
دو سال ميشه كه دارم باهاش كار ميكنم ، هيچ مشكلي هم نداره

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
براي پاك كردن خودتان از ليست مسنجر ديگران ، فقط و فقط از برنامه DAB3 استفاده كنيد.
اگه امکانش هست دانلودشو برامون بزارین و همچنین نحوه استفادشو
ممنون میشم:gol:

mona 23

عضو جدید
من خیلی وقت پیش این سایتو دیدم از تو هفته نامه بایت روزنامه خراسان.باس بگم که من و دوستانم این کارو کردیم هیچ اسمی از تو ادد لیسته کسی پاک نشد و بهتره بگم چرته

من الان سایت vigzin رو امتحان کردم . کار کرد و id خودمو از لیست دوستم حذف کرد:redface:
اما فقط یه off هم میزاره واسه طرفت.که میگه شما ایدیتونو از لیستش حذف کردین:surprised:و این کارو با سایت ویزگین انجام دادین:D

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان سایت vigzin رو امتحان کردم . کار کرد و id خودمو از لیست دوستم حذف کرد:redface:
اما فقط یه off هم میزاره واسه طرفت.که میگه شما ایدیتونو از لیستش حذف کردین:surprised:و این کارو با سایت ویزگین انجام دادین:D
بله درسته به طرف اطلاع میده
من هم امتحانش کردم:gol:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چن سال پیش یه سایتی بود که از یه باگ یاهو واسهاین کار استفاده میکرد که بعد مدتی یاهو این باگ رو رفعش کرد .
مثل همون سایتاثیی که اینویزیبل رو نشون میدن که اون هم اولش از یه باگ تو یاهو شروع شده بود !

چشم
آپلود کنم بدم خدمتتون !

واقعا!
لطف عالی متعالی
:smile:

salvador

کاربر فعال ادبیات
کاربر ممتاز

دوست عزیز از موقعی که یاهو مسنجر 8 اومد این برنامه کار نمیکنه در ضمن حتما یه بار با یه آنتی ویروس بروز شده این برنامه - DAB3- رو چک کن حتما یکی از این اخطارها :
-Trojan horse Generic2.NYL
Trojan Horse Generic2.LSA
Trojan Horse Generic2.LNX- رو میبینی.