پاسخ : من ميخوام ازدواج كنم ولي...

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پاسخ : من ميخوام ازدواج كنم ولي...

هنر انتخاب همسر

یكی از مسائل بسیارمهم و اساسی در زندگی انسان انتخاب همسر است كه از جهات مختلف قابل تأمل است.انتخاب صحیح و سنجیده توام با تحقیق و تفحص منطقی كه بیان اسلام است. آثاری را به دنبال دارد كه به سعادت و اعتلای جامعه می انجامد.امام صادق(ع) می فرماید: زنی كه بهمسری خویش انتخاب میكنی مانند قلاده ایست كه با اختیار بر گردن خود میافكنی با عقل وبصیرت نگاه كن كه به چه چیز گردن می نهی. 1 قرآن كریم می فرماید: وَمِن آیایة ان خَلق لَُكمَ من اَنفُسِكُم ازوجاً لَتَسكُنُو الیها.واز نشانهای خداوند اینكه همسرانی از خود شما برای شما آفرید تا در كنار آنها آرامش یابید.

:surprised::surprised:

:surprised:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنر انتخاب همسر

یكی از مسائل بسیارمهم و اساسی در زندگی انسان انتخاب همسر است كه از جهات مختلف قابل تأمل است.انتخاب صحیح و سنجیده توام با تحقیق و تفحص منطقی كه بیان اسلام است. آثاری را به دنبال دارد كه به سعادت و اعتلای جامعه می انجامد.امام صادق(ع) می فرماید: زنی كه بهمسری خویش انتخاب میكنی مانند قلاده ایست كه با اختیار بر گردن خود میافكنی با عقل وبصیرت نگاه كن كه به چه چیز گردن می نهی. 1 قرآن كریم می فرماید: وَمِن آیایة ان خَلق لَُكمَ من اَنفُسِكُم ازوجاً لَتَسكُنُو الیها.واز نشانهای خداوند اینكه همسرانی از خود شما برای شما آفرید تا در كنار آنها آرامش یابید.

چه ربطی داشت به " من ميخوام ازدواج كنم ولي... "

حسين 1966

عضو جدید
بهترين پيشنهاد اينه که عکس اين ني ني رو بردار

با همين عکسها مي ري خواستگاري که همه فرار مي کنند :D

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلت خانوم میخواد!!:whistle:
میخررررررررررررررررررررررررررم برات... :lol:

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه پيشنهاد:هرچي عكس خوشگل و باكلاس دارين بذارين اينجا تا بلكه كوتاه اومدو اواتارشو عوض كرد.
اينم اوليش پيشنهاد من:

زيباترين مرد جهان!

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنر انتخاب همسر

به حرف امام صادق :razz:کار نداشته باش تو زن بگیر;)

Mehdi_Architect

عضو جدید
آواتارش ترسناک نیست ، بلکه حال بهمزن و چندش آوره. . .
منم چند بار خواستم بگم ولی بیخیال شدم!
البته سلیقست دیگه! نمیشه ایراد گرفت بهش...

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
پسر ایرانی اصلا به حرفاشون گوش نده " آواتارت محشره" چشم بصیرت می خواد تا درکش کنن. اصلا من کشته مرده آواتارتم. باورکن . اما این چه تاپیکی بود زدیییییییییییییییییییییییییی؟؟