archi_arch
مدیر بازنشسته
احتمالا با گردنبند الله و فاطمه و محمد و علی و کعبه مشکل دارن!منظورتون از تمثال ادیان دیگه چیه؟؟؟!!!با فروهر مشکل دارین یا با صلیب!!!!؟؟؟
احتمالا با گردنبند الله و فاطمه و محمد و علی و کعبه مشکل دارن!منظورتون از تمثال ادیان دیگه چیه؟؟؟!!!با فروهر مشکل دارین یا با صلیب!!!!؟؟؟
چرا چیزی رو که نخونده میذاره!!!شاید با نظرای خودش هم مغایر باشه!!البته شاید...شاید نخونده باشه!
ولی اگر نخونده باشه هم به این دلیله که ایمان قلبی داره!
شما صحبت از ایمان میکنید و ایمان رو مسخره میکنید!
خب..باید کسانی که در ایمانشون شک وارد شده بخونن دیگه..نه؟!
اگر نخونن و باز حرف اول رو بزنن دقیقا مصداق کسی هستن که هدفی از تخریب داره!![]()
چقدر قاطعانه حرف میزنیمن حقیقتو میدونم
هیچ وقت نوشته کسی رو اینجا تایید نکردم...حتی اگر بهش اعتقاد داشتم
به چیزی که فکر میکنم ایمان دارم.
خودتم اینو نخوندی و نمیخونی....
همین الان بیان ازت راجع به نوشته ها سوال کنن ببینم میتونی جواب بدی یا نه؟چقدر قاطعانه حرف میزنی![]()
اینا که ثواب داره...مثلا 1000تا قصر تو بهشت!!!یا یه نماز باهاشون از هزار حج واجب هم بهتره!!!!احتمالا با گردنبند الله و فاطمه و محمد و علی و کعبه مشکل دارن!
اکثریت رو تعریف کن دوست من!به نظرت چرا اينجوريه؟!!!!!!![]()
پس قبول داري كه اكثريت نميخوان اسلامو؟![]()
همیشه عادت به توهین بوده و هست!اشتباه نکن
من نادون و بی فکر نیستم که هر کی هر چی میگه دنباله روش بشم! میخونم فکر میکنم مقاسسه میکنم در اخر وقتی دیدم منطقی نیست منکرش میشم و دیدم منطقیه پیروش!
همه مثل شما نیستن!
اونم که گفتم به این خاطر بود که این برداشت غیرمنطقینون پیشگیری بشه و دلیل عدم استقبال احتمالی از تاپیک و بحث رو کفته باشم که متاسفانه حتی قادر به فهم همینم نبودی!
اون قلاده رو هم خودتون به گردن بندازید! من عقایدم تو ذهن و فکرمه! و چیز اضافه ای نیست که از خودم اویزونش کنم!
منظورم همه کاربرا نبودن منظورم همه قشر اقلیت سبز بودن.چون همه چیرو میچسبونن به سیاست.به نظرت چرا اينجوريه؟!!!!!!![]()
پس قبول داري كه اكثريت نميخوان اسلامو؟![]()
همین الان بیان ازت راجع به نوشته ها سوال کنن ببینم میتونی جواب بدی یا نه؟
اگه منابعش معتبر بود یه چیزی!!!یا آدم 4تا حرف یاد میگرفت میخوند...اکثریت رو تعریف کن دوست من!
اکثریت از نظر شما کیا هستن؟!
همیشه عادت به توهین بوده و هست!
معمولا پس از اینکه توی موضوعی نمیتونستید حرف خودتون رو به کرسی بنشونید به توهین میکشید بحث رو ..
استفاده کلماتی چون "قلاده" "نفهم" از نمونه ی اونهاست.
مشکلی نیست..شما این رویه رو ادامه بدید.
راستش شما برای منکر شدن باید دلیل داشته باشید.
برای عدم منکر شدن شما ما دلیل اوردیم و شما فرمودید:
"نمیتونید بخونید چون چشمان خودتون رو دوست دارید"
حال بنده عرض میکنم
اگر واقعا طرفدار دونستن هستید و پیروی براساس منطق مطلب رو پرینت بگیرید و مطالعه بکنید..
موفق باشید.![]()
حالا اگه یکی مخالف اسلام میومد اسلامو میبرد زیر سوال،تفاسیر من درآوردی مینوشت همه میومدن میگفتن راست میگه.10 صفحه ام بود میخوندن.کسی که بخاد حقیقتو بدونه میخونه بهانه نمیاره.
منظورم همه کاربرا نبودن منظورم همه قشر اقلیت سبز بودن.چون همه چیرو میچسبونن به سیاست.
ولله قسم که تا به حال گردنبند هایی اینگونه به گردن ننداختم.احتمالا با گردنبند الله و فاطمه و محمد و علی و کعبه مشکل دارن!
اولا معلوم نیس که خونده یا نه.چرا چیزی رو که نخونده میذاره!!!شاید با نظرای خودش هم مغایر باشه!!البته شاید...
آخه این توجیها و تفاسیر همشون یه جورن و کلا من دراوردین!!!همشون از اسلام صفوی سرچشمه میگیرن نه اسلام ناب محمدی![]()
شما بخون , لازم نیست بصورت سوال از دیگران مطرح بکنیش دوست سبز اندیش من(!!)همین الان بیان ازت راجع به نوشته ها سوال کنن ببینم میتونی جواب بدی یا نه؟
اتفاقا یکیش هم همین الان جلوی منه دوست من.اینا که ثواب داره...مثلا 1000تا قصر تو بهشت!!!یا یه نماز باهاشون از هزار حج واجب هم بهتره!!!!
افتخار میکنم که تمثال فروهر همین حالا به گردنمه!!!![]()
من احتیاجی به خوندنش ندارم چون شبهه ندارم..شما بخون , لازم نیست بصورت سوال از دیگران مطرح بکنیش دوست سبز اندیش من(!!)
جمله ی خوب و بجائی بود.من احتیاجی به خوندنش ندارم چون شبهه ندارم..
شما چقدر لفظ قلم حرف میزنی.اون قلاده رو هم خودتون به گردن بندازید! من عقایدم تو ذهن و فکرمه! و چیز اضافه ای نیست که از خودم اویزونش کنم!
آره بابا همرو حفظ کردم.همین الان بیان ازت راجع به نوشته ها سوال کنن ببینم میتونی جواب بدی یا نه؟
به به...ولله قسم که تا به حال گردنبند هایی اینگونه به گردن ننداختم.
ولی خب فکر میکنم منظور شمارو از قلاده فهمیدم!
ما قلاده بر گردن داریم..اگر اینطوره داریم دوست سبز اندیش من(!!)
اولا معلوم نیس که خونده یا نه.
بحث ما هم بر خوندن یا نخوندن ایشون نیس..بحث ما خوندن یا نخوندن شماس!
ما ایمان داریم به عقایدمون..شما اگر شبهه ای دارید میتونید با خوندن این مسائل یا شبهه رو برطرف بکنید یا دقیقتر در دینتون پیش برید.
شما بخون , لازم نیست بصورت سوال از دیگران مطرح بکنیش دوست سبز اندیش من(!!)
اتفاقا یکیش هم همین الان جلوی منه دوست من.
توی گردنم نیست ولی دقیقا در کنار تابلوی الله جلاله قرارش دادم.
ایراد اینجاست که ما به اعتقادات شما احترام میگذاریم و شما به اعتقادات ما توهین میکنید.
منظورم از شما خود "شما" نیستید.
معمولا جملات کوتاهی هستن که با پاسخ های طولانی همراه هستن!
توی کلاس درس سوال شما شاید به 10 کلمه برسه!
ولی پاسخ استادتون بعضا ممکنه کل ساعت تدریسش رو پر بکنه!
شما اول بخون بعد شبهه هاش رو مطرح بکن.
هم دانشگاهی های شما اعتقادات خودشون رو دارند.به به...
چه عجب،دوستای ولایی من تو یونی من تو یونی میگن نمازم با فروهر قبول نیست!!
منم حال میکنم اینجوری نمازبخونم...
فروهر مال من یا شما نیست،مال همه است...![]()
اخلاقت بدجور شبیه ا.نهآره بابا همرو حفظ کردم.![]()
منظور شما اینه که مثال من مع الفارغه؟!مثالت قابل قياس نيست چون وقتي سر كلاسي ميشيني اون كسي كه داره درس ميده رو بعنوان استاد قبول داري و هرچي در زمينه اون درس بگه ميپذيري ، امّا اينجا استاد كيه ؟!!! اگه خداست كه پس خودش بايد بياد توجيه كنه ، يا ميتونست قرآن رو با توجيه ش بفرسته ! الان هر چيزي كه براي رفع شبهه بيان ميشه ممكنه توش شبهه باشه ، حالا اگه شما ميخواي من يه چند خطشو ميخونم و شبهه ها شو ميگم !
در جواب توهین نباید انتظار تشکر داشت اقای محترم!اکثریت رو تعریف کن دوست من!
همیشه عادت به توهین بوده و هست!
معمولا پس از اینکه توی موضوعی نمیتونستید حرف خودتون رو به کرسی بنشونید به توهین میکشید بحث رو ..
استفاده کلماتی چون "قلاده" "نفهم" از نمونه ی اونهاست.
مشکلی نیست..شما این رویه رو ادامه بدید.
راستش شما برای منکر شدن باید دلیل داشته باشید.
برای عدم منکر شدن شما ما دلیل اوردیم و شما فرمودید:
"نمیتونید بخونید چون چشمان خودتون رو دوست دارید"
حال بنده عرض میکنم
اگر واقعا طرفدار دونستن هستید و پیروی براساس منطق مطلب رو پرینت بگیرید و مطالعه بکنید..
موفق باشید.
منظورم همه کاربرا نبودن منظورم همه قشر اقلیت سبز بودن.چون همه چیرو میچسبونن به سیاست.
اي بابا مثه اينكه شما واسه هرچيزي يه تعريف اسلامي جداگونه داريد!!!اکثریت رو تعریف کن دوست من!
ممنون که در این پست چهارچوب احترام رو حفظ کردید.در جواب توهین نباید انتظار تشکر داشت اقای محترم!
من فقط پست خودتونو به خودتون برگردوندم!
اگه ناراحت شدید بدونید که پست شما هم به همین اندازه منو ناراحت کرد و توهین امیز بود.
من طرفدار دونستنم ولی قطعا اینجا پیگیرش نیستم! میرم تو سایتهایی که مختص این موضوعه و همینها از اونجا کپی شده مرتبشو میخونم! و میرم سراغ کسی که واقعا بدونه و وفت و انرژیمو پیش اون میذارم نه اینکه اینجا کپی پیست کسی رو بخونم که حتی خودشم یکبار نخونده و روش فکر نکرده و نمیدونه تو متنش چی گفته و بعدش بخوام از توش سوال بپرسم و باهاش بحث کنم!
قطعا چنین بحثی جز هدردادن انرژی و وقت ثمری نداره.
اینجا فقط واسه بحثهای مختصره و تبادل نظر با افراد مختلف و گلچین شده و خلاصه کردن مباحث و احیانا معرفی منابع برای مطالعه و طرح سوال از اونهاس نه کلاس درس و کتابخونه ی مجازی!
ضمن اینکه ادم عاقل برای گرفتن جواب قطعا تو کتابخونه ی نامرتبی که برگه های کتابش وسط اتاق ریخته و باید کلی وقت بذاری تا ازش سر در بیاره نمیره!!
شما هم موفق باشید
ممنونم از شما.
آها ... خب منظورتو درست بگو !
الان همه دارن ميبينن كه كي همه چيزو ميچسبونه به سياست!!! ما داريم در مورد شبهه ي يه آيه صحبت ميكنيم شما سبز و قرمز بودنو ميكشي وسط !!!
اي بابا مثه اينكه شما واسه هرچيزي يه تعريف اسلامي جداگونه داريد!!!
اكثريت در لغت نامه دهخدا ! (اميدوارم شما هم قبولش داشته باشيد !) :
اکثریت . [ اَ ث َ ری ی َ ] (ع مص جعلی ،اِمص ، اِ) بسیاری و افزونی . (ناظم الاطباء). || زیادتی در عدد. بیشتری و کثرت . (ناظم الاطباء).زیادتی در شماره . مقابل اقلیت . ۞ (یادداشت مؤلف ). بیشتر افراد یک کشور، یک منطقه یا شهر که از جهت زبان ، مذهب ، یا نژاد با هم وجه اشتراکی دارند، مقابل اقلیت . (فرهنگ فارسی معین ).
البته من چيزي نگفتا ! دوستتون گفتن "همه" كه بعدا فرمودن منظورشون از "همه" اقليتسبزا بودن !!!
سلام waffen عزیزمن رفتم مقداری از مطلبی رو که نوشته شده بود خوندم.
این مطلب هم با بقیه ی مطالبی که برای تایید و اصلاح نوشته های قرآن میارید هیچ فرقی نداره.
یه تعداد داستان هست و حدیث های بی پایه و اساس.
منظور شما اینه که مثال من مع الفارغه؟!
شما الان استادت من نیستم , کربلایی نیست..
بلکه نویسنده ی اون نوشته هاس.
من معمولا در مورد ایه ها صحبتهای علامه ی بزرگوار طباطبائی رو قبول دارم.
راه توجيه همواره براي اسلام باز است ، كوپي پيست كنيد باشد كه رستگار شويد!!!
من سوالي از شما نپرسيدم كه جواب بدين!شما شبهه وارد ميكني من حواب ميدم
البته وقتي كه مطلبو ميذاشتم مطمئن بودم نميخونيد
هر طور حال ميكنيد كار كنميد
من جواب شما رو دادم فك نكنيد عقل كليد