سلام
براي تاريخ كه كافيه از تابع now() استفاده كنيد
براي شمارنده هم بهترين كار اينه كه پرينت و آپديت كردن شمارنده رو با vba انجام بدين
اقا شرمنده یه سوال دیگه داشتم اینکه این دکمه ای که گذاشتی commandbutton هستش یا button خالیه
سلام
براي تاريخ كه كافيه از تابع now() استفاده كنيد
براي شمارنده هم بهترين كار اينه كه پرينت و آپديت كردن شمارنده رو با vba انجام بدين
اقا شرمنده یه سوال دیگه داشتم اینکه این دکمه ای که گذاشتی commandbutton هستش یا button خالیه
سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من وقتی یک معادله می نویسیم در Word ، هر کاری میکنم نمی تونم فونت اون معادله رو عوض کنم. فونت ش Cambria math
تو قسمت فونت هم که میبرم تغییر میدم اما باز که به فایل بر میگردم همون فونت قبلیه
ممنون
سی پلاس پلاسم بلدی دوسته عزیز؟
مزاحمت دوباره
ببخشید وقتی درword معادله تایپ می کنم. error macro setting change میاد.
تمام تغییراتی که help میگه رو چند بار انجام دادم اما باز نشد که نشد
شرمنده
سلام
من 2تا سوال در مورد اکسل دارم.
- توی word2007 توی بخش insertیه بخش هست به اسمsymbolکه equationوsymbolداخلشه و فرمولهای لگاریتم و رادیکالو همه چی توشه اما تو اکسل 2007 نیست،میخوام بدونم تنظیمات اکسل من به هم خورده یا کلا نیست؟پس این فرمولهل رو تو اکسل بخوایم بنویسیم باید چی کار کنیم؟
- دوستم یه فایل اکسل برای شرکتشون داشت که برایdata validation اومده بود مقادیر مورد نظر رو توی یه شیت دیگه تعریف کرده بود و به هر شیتی میخواست ارتباط میداد،یعنی مثلا تو شیت 1 اطلاعاتش بود،حالا میخواست تو سلول مثلاb4نوع اجناس رو بزنه ،براش یه جدول جدا از نوع تعیین کرده بود اما تو شیت 1 نبود،برای رفتن به شیت مخصوصdata validationمیرفت کنا راسم شیتها که علامتnextوbackبه صورت فلش با یه خط کنارشه،علامت نکست رو میزد میرفت به آخرین شیت،اطلاعات جودل رو از اونجا انتخاب میکرد دوباره برمیگشت به شیت 1 دیتا ها کشویی تعریف شده بود،اما من وقتی تو یه شیت دیگه نوشتم اطلاعات رو و خواستم data validationدرست کنم ارور داد وباید حتما تو همون صفحه میبود اطلاعاتم.
- ممنون میشم راهنمایی کنید.سلام
من 2تا سوال در مورد اکسل دارم.
- توی word2007 توی بخش insertیه بخش هست به اسمsymbolکه equationوsymbolداخلشه و فرمولهای لگاریتم و رادیکالو همه چی توشه اما تو اکسل 2007 نیست،میخوام بدونم تنظیمات اکسل من به هم خورده یا کلا نیست؟پس این فرمولهل رو تو اکسل بخوایم بنویسیم باید چی کار کنیم؟
- دوستم یه فایل اکسل برای شرکتشون داشت که برایdata validation اومده بود مقادیر مورد نظر رو توی یه شیت دیگه تعریف کرده بود و به هر شیتی میخواست ارتباط میداد،یعنی مثلا تو شیت 1 اطلاعاتش بود،حالا میخواست تو سلول مثلاb4نوع اجناس رو بزنه ،براش یه جدول جدا از نوع تعیین کرده بود اما تو شیت 1 نبود،برای رفتن به شیت مخصوصdata validationمیرفت کنا راسم شیتها که علامتnextوbackبه صورت فلش با یه خط کنارشه،علامت نکست رو میزد میرفت به آخرین شیت،اطلاعات جودل رو از اونجا انتخاب میکرد دوباره برمیگشت به شیت 1 دیتا ها کشویی تعریف شده بود،اما من وقتی تو یه شیت دیگه نوشتم اطلاعات رو و خواستم data validationدرست کنم ارور داد وباید حتما تو همون صفحه میبود اطلاعاتم.
- ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون از راهنماییتون.سلام
در مورد سوال اولتون من 2007 ندارم الان ولي فكر كنم equation نداشت. شما ميتونين از تب insert گزينه object و از ليست گزينه Microsoft equation 3.0 رو انتخاب كنيد و فرمول هاتون رو بنويسيد
در مورد دومين سوال من متوجه نشدم. data validation چه ربطي به جدول و چيزايي كه شما گفتين داره؟ اگه فايلش رو دارين بذارين ببينم منظورتون چيه
ممنون از راهنماییتون.
من در اصل میخوام بدونم برای data validation حتما باید توی همون شیت اصلی داده ها رو برای کشویی کردن سلول ایجاد کرد یا میشه اطلاعات رو توی یه شیت دیگه ایجاد کرد و به سلول اصلی توی شیت دیگه ربط داد؟من مثلا کار اصلیم تو شیت 1 هست و برای کشویی کردن سلول تو شیت 1میتونم داده های لازم برای کشویی رو تو شیت 2 یا دیگه ایجاد کنم؟
فایلش رو ندارم متاسفانه.
ممنون.
سلام یه سوال داشتم از دوستان:
میخوام تو اکسل یه فرمول بنویسم، اینجوری باشه که ببینه اگه خونه بقلی فرمولی که داره محاسبه میکنه بزرگتر از 100 باشه عدد صد تو این خونه تایپ بشه اگه کمتر از 100 باشه خود اون عدد تو این خونه تایپ بشه
=if(A1>100;100;A1)
=IF(INDIRECT("R"&"C[1]";FALSE)>100;100;INDIRECT("R"&"C[1]";FALSE))
ممنون از راهنماییتون.
من در اصل میخوام بدونم برای data validation حتما باید توی همون واردات خودور شیت اصلی داده ها رو برای کشویی فروش خودوروی وارداتی کردن سلول ایجاد کرد یا میشه اطلاعات رو توی یه شیت خودروی خارجی دیگه ایجاد کرد و به سلول اصلی توی شیت دیگه ربط داد؟من مثلا کار فروش اقساطی خودرو اصلیم تو شیت 1 هست و برای کشویی کردن سلول تو شیت 1میتونم خودروی قسطی داده های لازم برای کشویی رو تو شیت 2 یا دیگه ایجاد کنم؟
فایلش رو ندارم متاسفانه.
ممنون.
ممنون از کمکتون اما نمیشه ،چند بار انجام دادم اما نشد.فقط از توی شیت خودش میتونم نه از یه شیت دیگه!نه ربطي نداره. شما ميتونين از يك شيت ديگه فراخواني كنيد. هيچ مشكلي هم پيش نمياد
ممنون از کمکتون اما نمیشه ،چند بار انجام دادم اما نشد.فقط از توی شیت خودش میتونم نه از یه شیت دیگه!
سلام
نحوه شماره گزاری صفحات ورد از صفحه مثلا 5 به بعد چطوریه ؟
برای پایان نامه میخام . و اینکه برای صفحات 5 به قبل اگر من بخام از الف و ب و .. استفاده کنم چیکار باید کنم ؟
لطفا سریع پاسخ بدید
سلام
نحوه شماره گزاری صفحات ورد از صفحه مثلا 5 به بعد چطوریه ؟
برای پایان نامه میخام . و اینکه برای صفحات 5 به قبل اگر من بخام از الف و ب و .. استفاده کنم چیکار باید کنم ؟
لطفا سریع پاسخ بدید
سلام یه سوال داشتم چطور میشه تو اکسل یه کد دارد که توی همه شیتهاش انجام بشه؟ میخوام مثلاً یه شماره که توی یه سل مینویسم توی 10 تای شیتِ دیگه هم توی همون سل نوشته بشه ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی از کمکتون اما فراموش کردم بگم که من یه کد دارم تو vba واسه اکسل این کده کارش اینه که هر بار که پرینت میگیرم از صفحه سِل i2 رو +1 میکنه یعنی یه دونه اضاف میکنه، حالا من میخوام کده رو یه جمله اضاف کنم که i2 تویِ همه ی شیت ها یه دونه اضافه شه مرسی.
Sub cellplus()
Dim ch As Worksheet
For Each ch In Worksheets
Range("I2") = Range("I2") + 1
Next ch
End Sub
این کد که دادین به اندازه شیتها i2 رو زیاد میکنه، من خواستم همون مقدار که i2توی شیت 1 داره توی همه شیت ها داشته باشه بازم ممنون از کمکتون
Sub cellplus()
Dim ch As Worksheet
ch.Range("I2") = ch.Range("I2") + 1
Next ch
End Sub
اقا واقعاً مرسی!!!!!!!!!! خیلی خوب بود حالا یه چیز دیگه اگه لطف کنی جواب بدی. آقا چطور میشه یه کدِ اینجور داد نمیخوام همه رو زیاد کنه، اما میخوام هرچی توی مثلا a2 sheet1 نوشتم توی a2 sheet2 بیاد یعنی اگه توی a2 نوشتم علی توی a2 تمام شیت ها علی نوشته بشه یه حالت کپی پیست
Sub cellplus()
Dim ch As Worksheet
ch.Range("A2") = sheet1.Range("A2")
Next ch
End Sub
=sheet1!A2