سلام یه سوال داشتم
میخواستم ببینم میشه یه کد داد به اکسل که هر بار اجرا بشه اون فایل اکسل رو توی یه جایی از کامپیوتر به اسم یک سل سیو بکنه؟
یعنی مثلاً فایل اکسلم رو به اسم سلِ i3-i4 save as بکنه توی دسکتاپ مثلاً
مرسی پیشاپیش
سلام دوستان.
توی نرم افزار ورد چجوری میتونم وکتور بیارم؟؟ میخوام وکتور حاشیه بیارم.
فایلی که دانلود کردم یه سری عکس داره و یه سری فایل با فرمت EPS.
ممنونم اگه بگید چجوریه
کدوم فایل؟به راحتی، کافیه فایلش رو کپی کنی و تو ورد پیست
کدوم فایل؟
عکس؟
نمیشه طوری باشه که عکس نباشه؟ کیفیتش موقع پیرینت پایین نمیاد؟
خب الان من کپی میکنم، خوده فایل کپی میشه و هیچ اثری دیده نمیشهآره خوب فایل عکس (EPS). نه چون وکتوری هستش کیفیتش پایین نمیاد.
سلام. یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن دارم.
وقتی دارم شماره صفحه میذارم، البته حروف ابجد، از صفحه چکیده از حرف دال شروع میشه، صفحه بعدشم حرف ه درسته اما بعدی واو نمیاد و میشه ز ، هرکار میکنم حرف واو نمیاد، حتی سکشنش روهم تغییر دادم تا از حرف واو شروعش کنم بازم نمیاد. بعد این صفحه هم درسته.
تو رو خدا اگه کسی میدونه کمک کنه
سلام. حل شد مشکل، صفحه ای که مشکل داشت رو دوباره از حرف ه گذاشتم، خودش درست شدسلام دوست عزيز
فايلتون رو بذارين ببينم مشكلش چيه
سلامخب الان من کپی میکنم، خوده فایل کپی میشه و هیچ اثری دیده نمیشه
سلام دوستان دستم به دامنتون من برا چاپ پایامن نامم به مشکل عجیب بر خوردم !!!تمام جداول رو کشیدم و توش اعداد فارسی رو وارد کردم برای وارد کردن اعداد ممیز دار از . استفاده میکردم الان میخوام پرینت بگیرم به جاب . همه رو ویرگول یا کاما نشون میدهتو قسمت تنطیمات ورد تنظیمات اعدا د رو هم رو contex arabic و .... گذاشتم درست نشد چی کار کنم؟
دوستان ..در word 2013 چه جوری میشه برای یه متن تکراری مورد نظر در قسمت Autotext کلید میانبر گذاشت؟؟؟
تو پایان نامه من یه سری از عبارت ها را تو Auto text آوردم ولی راهی پیدا نکردم که برای هر عبارت یه کلید ترکیبی خاص اعمال کنم؟؟؟ تو Help مایکروسافت هم به مورد اشاره نشده ...!!
سلام دوست عزيز
شما ميتونين از ضبط ماكرو استفاده كنيد هرچند اگر قسمتي از كلمه رو بنويسيد خود نرم افزار به شما پيشنهاد كلمه مناسب رو ميده. ولي اگر ميخواين حتما با شورت كات كار كنه بايد از ماكروها كمك بگيريد
سلام دوست عزيز
شما ميتونين از ضبط ماكرو استفاده كنيد هرچند اگر قسمتي از كلمه رو بنويسيد خود نرم افزار به شما پيشنهاد كلمه مناسب رو ميده. ولي اگر ميخواين حتما با شورت كات كار كنه بايد از ماكروها كمك بگيريد
میشه یه راهنمایی در مورد استفاده از ماکرو ها بکنی.. PDF یا متنی در مورد کار با ماکرو تو تالار هست ...تا حالا با هاش کار نکردم...پیشاپیش ممنون..
سلام
خسته نباشید
من میخوام بدونم چجوری میشه تو اکسل یه سلول بر فرض مثال نوشتی جنسیت تو سلول بعدی طرف بتونه خودش با نوار کرکره ای انتخاب کنه مرد و زن بودنش رو درست کرد؟
سلام ممنون میشم اگر کسی راهنمایی ام کنه که چطور میتونم چنین نموداری رو با اکسل بکشم؟ برای پایان نامه لازمش دارم. ممنون.
مشاهده پیوست 222478
سلام دوست عزيزسلام
اگر بخوام یک وُرد مثلا سی صفحه ای رو از صفحه شش به بعد شماره گذاری کنم چکار کنم ؟؟
مراحلش رو طی می کنم
اما از صفجه ی شش به بعد همه ی صفحات رو شماره یک می زنه
ممنون می شم اگر جواب سوالم رو می دونید برام توضیح بدید
سلام دوست عزيز
شما بايد سكشن (section) بندي بكنين
از صفحه اول تا صفحه پنج يك سكشن و بقيه يك سكشن ديگه
بعد موقع شماره گذاري تو آپشن ها بايد تيك مربوط به گزينه
start from رو انتخاب كنيد و مقدار 1 بهش بدين. همين
ببخشید من نمی دونم منظور شما از سکشن بندی چی هست .
تب page layout گزينه break
از منويي كه باز ميشه گزينه next page
راستش توضيحش سخته. حس و حال تايپ ندارم
اگر خواستين فايلتون رو بدين براتون درست كنم