سلامسلام
خوبین؟؟؟
300 تا خانه میخوام با ابعاد کوچک
چجوری ایجاد کنم؟؟؟
همین که درست کردم 300 تای دیگه لازم دارم
از اکسل استفاده کنم؟؟؟ممنون
مشاهده پیوست 201486
خوب طول میکشهسلام
ممنون
همین که درست کردی 30 تاس مثل همین ها توی اکسل 300تای دیگه درست کن.
موفق باشی
سلام.در word چیکارکنم که فونت مثلا BNAZANIN همیشه هنگام تایپ ثابت بمونه ؟چون من هروقت برنامه WORDمیبندم وبازمیکنم تونوارابزار HOME فونتش عوض میشه.
سلامسلام
نحوه امضا زدن یک نسخه ورد رو بیان کنید.ممنونم
در مورد سوال اول باید عرض کنم که ژورنالها تنها با همان فرمت اعلام کرده پذیرش می کنند و شما میتونید با 2010 طراحی کنید و به 2007 ذخیره نمایید. منتهی یه مساله ای که برای من بوجود میومد توی فرمول نویسی گاهی توی کانورت کردن اسنادی که فرمول داشت مشکل به هم ریختگی پیدا می کرد. شما کانورت که کردید فرمول ها را بررسی کنید.با سلام و خسته نباشید
1. اگه برای نگارش مطلبی ذکر شده باشه که حتما از ورد 2007 یا 2003 استفاده بشه میشه با 2010 نوشت و به 2007 ذخیره کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟ برا ارسال مقاله میخوام
2. در تصویر زیر اگه بخایم زیر نام نویسنده ها ارجاع داده بشه و تو پاصفحه نیفته باید چیکار کنم؟
مشاهده پیوست 202251
با تشکر
با تشکر از پاسخگویی قبلی
منظور از جمله زیر چی هستش که اول گفته عنوان در بالای شکل و سپس تو خط دوم گفته عنوان در پایین شکل نوشته بشه!!!!!!!!!!!
مشاهده پیوست 202261
وقتی توی متن میگه به سبک APA و یا شيکاگو مرجع نویسی کنین یعنی همین که وقتی ماوس رو میبری رو شماره مرجع داخل متن و کلیک میکنی مستقیم به مرجع مورد نظر ارجاع بده؟
در متن مقالات شماره مرجع باید حتما به ترتیب باشه یا میتونه مثلا اولین شماره مرجع که در قسمت مقدمه هستش 17 باشه و مرجع 1 مثلا تو بخش نتایج باشه؟
وقتی یک مرجع فارسی و مابقی رو انگلیسی داریم و شماره مرجع فارسی 5 هستش و قراره مراجع فارسی رو اول بنویسیم، باید شاره 5 رو به 1 تبدیل کنیم و بعد بنویسیم؟
ممنونم
قبول دارید هیچ کدوم از اینا به موضوع تاپیک مربوط نمیشه؟
معمولا:با تشکر از پاسخگویی قبلی
منظور از جمله زیر چی هستش که اول گفته عنوان در بالای شکل و سپس تو خط دوم گفته عنوان در پایین شکل نوشته بشه!!!!!!!!!!!
مشاهده پیوست 202261
1- با استفاده از EndNote مراجع را وارد نمایید. در اون نمایش های متفاوت مراجع وجود داره.از طرف دیگه وقتی توی متن روی آن کلیک می کنید خودش به قسمت مرجع مربوطه مراجعه می کنه.وقتی توی متن میگه به سبک APA و یا شيکاگو مرجع نویسی کنین یعنی همین که وقتی ماوس رو میبری رو شماره مرجع داخل متن و کلیک میکنی مستقیم به مرجع مورد نظر ارجاع بده؟
در متن مقالات شماره مرجع باید حتما به ترتیب باشه یا میتونه مثلا اولین شماره مرجع که در قسمت مقدمه هستش 17 باشه و مرجع 1 مثلا تو بخش نتایج باشه؟
وقتی یک مرجع فارسی و مابقی رو انگلیسی داریم و شماره مرجع فارسی 5 هستش و قراره مراجع فارسی رو اول بنویسیم، باید شاره 5 رو به 1 تبدیل کنیم و بعد بنویسیم؟
ممنونم
Format Axis و Chart Type را بررسی کنید. احتمالا عوضشون کردید.سلام
من نمیدونم برنامه اکسلمو چیکار کردم بهم ریخته
مثلا قبلا میخاستم نمودار بکشم
اول یه ردیف از اعدادمو انتخاب میکردم
بعد دو ردیف دیگه
بهم یه نمودارنقطه ای میداد که محورایگرگ مال یه چیز بود و محورایکس اعداد دو ستون از نمودارو با 2تا رنگ نشون میداد
الان نمیدونم چیکار شده
سه تا ستونو تو محور ایکس نشون میده و محور ایگرگ تعداد داد هام شده
1- با استفاده از EndNote مراجع را وارد نمایید. در اون نمایش های متفاوت مراجع وجود داره.از طرف دیگه وقتی توی متن روی آن کلیک می کنید خودش به قسمت مرجع مربوطه مراجعه می کنه.
2- شما این سوالهاتون برای پایان نامه هست یا مقاله؟ اگر برای پایان نامه هست دانشگاهتون یک template ارائه می کنه که طبق آن انجام بدید. اگر مقاله هست Article format همون مقاله را بگیرید و در اون شرح داده شده ولی در حالت کلی بسیاری از مراکز اعلام می کنند که مراجع به ترییب فراخوانی باید در قسمت مراجع اومده باشه.
3- برای پاسخ به این سوال به قسمت 2 مراجعه کنید.
راستش من تموم ریفرنسهام لایتن بوده اند ولی نمونه هایی که توی پایان نامه ها دیدم و تایید شده به صورت زیر بودهممنونم از پاسخگویی
فرمت مقاله رو گرفتم توش نوشته اول مرجع فارسی رو بنویسین و سپس انگلیسی
مرجع قارسی من شماره 5 هستش چطوری اول اون رو بنویسم؟!!!!!!!یعنی بشه 1 ؟
با سپاس
راستش من تموم ریفرنسهام لایتن بوده اند ولی نمونه هایی که توی پایان نامه ها دیدم و تایید شده به صورت زیر بوده
فرض کنید ریفرنس ها به ترتیب :
1 فارسی
2 لاتین
3 فارسی
4 لاتین
5 لایتن
مراجع فارسی:
1.......
3......
مراجع لاتین:.......2
.......4
......5
سلام و درود بر مهندسسلام خدمت مهندسان گرامی!
توی word 2010 به یه راهنمایی احتیاج دارم...
چیزی که من لازم دارم متنی است که heading 1 آن به صورت اول، دوم، سوم و ... شماره بخوره (اتوماتیک یا دستی فرقی نداره) و بعد heading های زیرمجموعه طبق معمول 1-1، 1-1-1 و ... شماره بخورند.
مشکل اینجاست که 1- در شماره گذاری اتوماتیک انواع مختلف شماره گذاری رو می شه انتخاب کرد ولی چیزی که من میخوام توی اونها نیست.
2- اگر بخواهم دستی عمل کنم وقتی شماره گذاری heading 1 حذف بشه مال زیرمجموعه هاش هم حذف می شه
کسی پیشنهادی دارد؟.... عایا؟
سلامسلام و درود بر مهندس
شما باید تویه قسمت multilevel list یه لیست جدید با هر فرمتی که مد نظرتون هست تعربف کنید.
1- تویه بخش multilevel list گزینه define new multilevel listرو میزنید. یه صفحه میاد. دکمه more رو میزنید تا اطلاعات بیشتری براتون نمایش بده.
2- اینجا باید ابتدا هر levelی رو که در سمت چپ می بینی به یک style یا heading لینک کنی. مثلاً level 1 رو به heading 1 یا هر styleی که مدنظرتون هستش.
3- تویه بخش click level to modify گزینه 1 رو انتخاب می کنیم. تویه بخش link level to style همانطور که در بخش قبل گفتم باید heading1 انتخاب شده باشه. تویه start at عدد 1 رو وارد میکنیم. در بخش number style for this level فرمت نمایش رو انتخاب میکنیم که ظاهرن شما مد نظرتون 1,2,3,.... هستش. عدد 1 در enter formatting for number ظاهر میشه.
4- برای levelهای دیگه قضیه یه کم فرق میکنه. تویه بخش click level to modify گزینه 2 رو انتخاب می کنیم. تویه بخش link level to style همانطور که در بخش قبل گفتم باید heading2 انتخاب شده باشه. تویه start at عدد 1 رو وارد میکنیم. در اینجا تویه include level number from گزینه heading 1 رو انتخاب می کنیم. عدد 1 در enter formatting for number ظاهر میشه بعدش یه خط تیره میذاریم. در ادامه در بخش number style for this level فرمت نمایش رو انتخاب میکنیم که 1,2,3,.... هستش. دوباره در انتها یه خط تیره تویه بخش enter formatting for number میذاریم.
5- برای level3 که به heading3 لینک شده تویه بخش click level to modify گزینه 3 رو انتخاب می کنیم. تویه بخش link level to style همانطور که در بخش قبل گفتم باید heading3 انتخاب شده باشه. تویه start at عدد 1 رو وارد میکنیم. در اینجا تویه include level number from گزینه heading 1 رو انتخاب می کنیم. عدد 1 در enter formatting for number ظاهر میشه بعدش یه خط تیره میذاریم. دوباره تویه include level number from گزینه heading 1 رو انتخاب می کنیم. عدد 1 در enter formatting for number ظاهر میشه بعدش یه خط تیره میذاریم. در ادامه در بخش number style for this level فرمت نمایش رو انتخاب میکنیم که 1,2,3,.... هستش. دوباره در انتها یه خط تیره تویه بخش enter formatting for number میذاریم.
6- برای level های بعدی هم وضع به همین منواله.
اگه ابهامی بود در خدمتیم.
سلاممشاهده پیوست 204617
بچه ها من تو نرم افزار ا کسل میخام ابن نقاط رو به شکل این خط ابیه وصل کنم
این خط رو هم با برنامه پونت کشیدم
اما نمیدونم باید چه جوری این نقاط رو تو اکسل باید وصل کنم
میشه منو راهنمایی کنید؟
خواهش می کنم. چون این style تویه فرمت ها نیست باید یه جور دیگه کار کرد. این راه حل به ذهنم میرسه واسه اینکه headingهاتون درست کار کنه بزارید heading1 همون فرمت 1,2,3,... بمونه ولی موقع نمایش برید روی numbering اون heading رو انتخاب کنید و font color اونو سفید کنید. ولی دیگه باید به صورت دستی اول ، دوم ، سوم ... رو بنویسید.سلام
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و کامل توضیح دادید. با این روش همه چیز مرتبه به جز اینکه من باید heading 1 متن رو به صورت اول، دوم، سوم و ... بنویسم و نه 1،2،3 و ...
راه حلی برای این قضیه وجود داره؟
ممنون
سلام.تو پاوراپوینت میخوام رنگ عکسی که زیر textرفته رو کم کنم تا نطلب نوشته شده بهتر دیده شه.چیکار کنم؟