دقیقا!یا باید از فارسی ساز ( نظیر نرم افزار "مریم" ) استفاده کنید.
یا نسخه خاورمیانه PhotoShop را دانلود کنید.
سلام دوستان.من توي نرم افزاز فتو شاپ وقتي ميخوام چيزي بنويسم(يه فارسي) حروف كاملا در هم نوشته ميشن.هر كاري كه ميتونستم انجام دادم ولي درست نميشه.حتي برنامه رو هم دوباره نصب كردم باز درست نشد.اگه كمكم كنين ممنون ميشم
سلام چطوري عكس مي گيري ؟؟برای پروزه که به صورت ارائه هست.قراره یه نرم افزار را توضیح میدم.از صفحه desktop با کمک صفحه کلید عکس گرفتم.مراحل کار را باید با عکس در word داشته باشیم.2تا سوال دارم.هر پنجره ای که باز میکنم.میخوام محتویاتش بزرگتر باشه تا قابل دیدن باشه.
عکسی که می گیرم میخوام تو فتوشاپ ازش استفاده کنم.ولی وقتی میزنم.عکس را نمی تونه بخونه.عکس را در word,paintذخیره کردم.ولی نمیشه!نمیدونم بعد از عکس گرفتن کجا ذخیره کنم تا فتوشاپ بخونه!
ممنون
سلام.رو صفحه کلید print scrn رو بزن و بعد به هر صفحه ای که دوست داری انتقال بده.مثلا اگر به word میخوای بفرستی ،به word رفتی،ctrl+vرا بزن.اینجوری از desktop عکس می گیری.بایسلام چطوري عكس مي گيري ؟؟
سلام
نرم افزار فتوشاپ cs کسی داره بهم بده
ممنون
سلام
نرم افزار فتوشاپ cs کسی داره بهم بده
ممنون
سلام
می خوام نظرتونو در مورد فوتوشاپم بدونم که به نظر شما واسه یه دختر 16 ساله عالی هست یا نه
این ها کاره منه
باورتون میشه اینهارو امروز تویه کمتر از 50 دقیقه انجام دادم
خوب لطفا امتیازتونو از 10 بهم بدید
منظورت از با اکشن چیه؟با اکشن ؟!!!!
بابا تو فتوشاپیستی ناسلامتی آخه !!منظورت از با اکشن چیه؟
بابا تو فتوشاپیستی ناسلامتی آخه !!
نمیدونی اکشن چیه ؟
بله ندونستن عب ندارهنوچ نمیدونم
ندونستن که اشکالی نداره شما که میدونی بهم بگو اکشن چیه؟
منظور شما افکت هاهستند
یا همون اکشن هیستوری؟
سلام من این نرم افزار رو از روی سی دی لرد نصب کردمسلام من قتوشاپcs5 رو از همين سايت دانلود كردن ولي حالا نمي دونم چه طوري نصبش كنم ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام من این نرم افزار رو از روی سی دی لرد نصب کردم
این هم اموزش که توی این سی دی بود
به صورت فلش
up4.iranblog.com/images/m3lf1aphm47slbo96q.swf
امیدوارم به دردتون بخوره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | سوالات و مشكلات در مورد اينترنت اكسپلورر Internet Explorer | نرم افزار | 26 | |
..:: پاسخ به سوالات Word , Excel , PowerPoint , Outlook::.. | نرم افزار | 1736 | ||
A | نقاشی در فتوشاپ | نرم افزار | 0 | |
آموزش نكات و ترفندهاي فتوشاپ (photoshop) | نرم افزار | 58 | ||
A | چگونه ویندوز خود را پایدار کنیم | نرم افزار | 0 |