سلام مهندس خوبی
اقا من دانشجو کارشناسیم استاد یه سوال پرسید که دلیل ریاضی اینکه برا پیچهای بزرگ از پیچگوشتی دراز استفاده میکنن چیه ؟
سلام مهندس خوبی
اقا من دانشجو کارشناسیم استاد یه سوال پرسید که دلیل ریاضی اینکه برا پیچهای بزرگ از پیچگوشتی دراز استفاده میکنن چیه ؟
سلام استید محترم.من دنشجوی مکانیک هستم.دنبال سوالات ارشد مکانیک هستم(البته همراه با پاسخ) از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام به دوست خوبم.خیلی خوشحال شدم که دیدمت.بازم میتونیم شما رو ببینیم؟
میشه در مورده روش بر هم نهی عکس العمل تیرها کمی توضیح بدین.؟
ممنون اره آخره کتاب پیداش کردم.اساس روش برهم نهی توی تیرها میگه، اگر یک تیری تحت چندین نوع بارگذاری قرار داشت، میتوان بارگذاری را ها تفکیک کرد به نحوی که روی هر تیر فقط یک نوع بار گسترده یا متمرکز یا ممان داشته باشیم.
خیز کل برابر مجموع همه خیزها خواهد بود.
برای بارگذاری های مستقل هم روابط تئوری موجوده که مثلا تیری که یک بار متمرکز داره، خیز ماکزیممش فلانقدره.
این مقادیر هم در جداول کتاب های مختلف مقاومت مصالح یافت میشن.
با سلام 3تا سوال داشتم:
1)مرکز سطح با مرکز جرم یا مکز ثقل تفاوتی داره؟
2)میشه گفت مرکز سطح مکانی است که بیشترین جرم در آن جا جمع شده ؟
3)چرا به ممان اینرسی میگن گشتاور ماند؟
3) چون شباهتی بین فرمول ممان اینرسی و رابطه گشتاور وجود دارد. صرفا به این دلیل، وگرنه ممان اینرسی دارای مفهوم فیزیکی نیست.
با سلام 3تا سوال داشتم:
3)چرا به ممان اینرسی میگن گشتاور ماند؟
ممنون از توضیحات خوبتون فقط یک نکته رو من اضافه کنم :
ممان اینرسی سطح (area moment of inertia) تابعی از هندسه سطح هست و میتونه برای پیش بینی مقاومت در برابر خمش و تغییر شکل به کار رود.
برای همین تیرهایی با ممان اینرسی بزرگتر مانند تیرهای I شکل، در ساختمان ها بیشتر از سایر تیرها استفاده میشن.
همچنین دوستان باید توجه کنند ممان اینرسی سطح (طول به توان 4) رو با ممان اینرسی جرم (جرم ضربدر طول به توان دو) اشتباه نگیرند در حالیکه برای هر دو هم از I استفاده میشه.
ممان اینرسی جرم، مقاومت جسم در برابر تغییرات در چرخش را نشان میدهد و توی دینامیک کاربرد دارد.
مدول مقطع
![]()
این عین جمله حضرت مریام در کتاب استاتیکشون هست !!!!
یعنی ممان اینرسی تیر I بیشترین حالت رو میتونه داشته باشه، توی جداول استاندارد میان مدول مقطع رو هم نشون میدن.
مثلا برای خمش یک تیر مستطیلی دارین و یک تیر I شکل، با عرض و ارتفاع یکسان.
کدوم خمش رو بیشتر تحمل میکنه؟
مفهوم ممان اینرسی رو برای مقاومت در خمش تعریف کردن، اون جداول استاندارد تیرها بحثش جداست.
من متأسفانه کتاب استاتیک مریام رو نخوندم؛ از مقاومت مصالح می گم (البته کلی شرایط و فرضیات هم فکر کنم داشته باشه؛ من فقط فرض می کنم که تغییر شکل پلاستیک رخ نداده باشه):با توجه به این رابطه، اگه فاصله دورترین نقطه تیر از تار خنثی ثابت باشه، این حرف با حرف مرجع شما یکی می شه. اما حالا کدوم طراح سؤالی حال داره که چند تا مقطع برای مقایسه بده که فاصله دورترین نقطه همشون از تار خنثی یکی باشه؟!![]()
پ.ن. این خیلی دقیق نیست. در ضمن خمش صفحه ای فرض شده. تفاوت در کشش و فشار و ...
بی خیال؛ سعی کن موفق باشی
آقا اسي يك سوال از استاتيك داشتم لطف مي كنيد بگيد تكيه گاههاي مفصلي و غلتشي و بالشي چي هستند و چه ويژگيهايي دارند؟و لطفا تفاوتهاي اين سه تكيه گاه رو هم بگيد, خييييييييييييييلي ممنون آقا اسي.
تکیه گاه ها رو معمولا با توجه به درجات آزادی یک سازه اعم از تیر و قاب و... طراحی میکنند.
مثلا در شکل زیر که یک نمای شماتیکی از تکیه گاه هارو آوردم دقت کنید:
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=103796&stc=1&d=1340712322
بعضی وقت ها نیاز هست سازه در راستای افقی جابجا بشه، بنابراین تکیه گاه ساده یا غلتکی در نظر میگیریم.
تنها نیروی عمودی داریم چرا که تیر در راستای افقی جابجا میشود.
بعضی وقت ها نیاز به لولا هست و تنها حرکت دورانی، پس تکیه گاه مفصلی قرار میدهیم، این تکیه گاه حرکتی در صورت اتصال به زمین ندارد، اگر نیرو تجزیه شود یکی در راستی افقی و دیگری عمودی.
گاهی هم لازم هست اتصال نه حرکت افقی و عمودی داشته باشه نه دوران، تکیه گاه گیردار مانند جوش استفاده میشود، در این حالت هم نیروهای افقی و عمودی وارد میشود هم ممان.
سلام اسی جان.این جمله تو استاتیک مریام هم گفته شده که من ی کم باهاش مشکل دارم.یعنی با تعریف ممان اینرسی جرم مشکل دارم.به نظرم ممان اینرسی جرم مقاومت جسم در برابر چرخش و یا در بربر حرکت انتقالی .چون ممان اینرسی انتقالی هم داریم که همون قانون دومه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راهنمایی در مورد دروس سیالات (ترمو،انتقال و...) | کتاب های مهندسی مکانیک | 13 | |
![]() |
سر فصل دروس ساخت وتولید دکتری تربیت مدرس | کتاب های مهندسی مکانیک | 0 | |
![]() |
hسر فصل دروس ارشد ساخت وتولید تربیت | کتاب های مهندسی مکانیک | 0 |