اخه بچه 16 ساله شما احترام منو نگه میدارید من نگه دارم ............ احترام نگه میداری ...میری قاطی بعضی ها میشی ........... هرچی دلت میخواد میگی.....
بعضيها....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه بچه 16 ساله شما احترام منو نگه میدارید من نگه دارم ............ احترام نگه میداری ...میری قاطی بعضی ها میشی ........... هرچی دلت میخواد میگی.....
بله از ثبت احوال مشکلیه؟16 رو از کجا اوردی؟ از ثبت احوال؟
شما چند سالته
کی گفته؟؟من چه بی احترامی به شما کردم...دوسال تفاوت سنی با توجه به تفاوت بلوغ عقلی دخترا و پسرا به حساب نمیاد.......
از حرف زدنت معلوم شد .... با بلوغ چند سال فاصله داری...بعضیا میان این تاپیک های مزخرف رو میزنند.........ملت رو به جون هم میندازند....من چه بی احترامی به شما کردم...دوسال تفاوت سنی با توجه به تفاوت بلوغ عقلی دخترا و پسرا به حساب نمیاد.......
من 73 این آقا 71کی گفته؟؟
2سال رو از کجا اوردید؟؟
کدوم سوال؟جواب سوال چی شد ؟؟؟
چرا در مورد آقایون کمتر سوال میشه؟؟؟
از حرف زدنت معلوم شد .... با بلوغ چند سال فاصله داری...بعضیا میان این تاپک های مزخرف رو میزنند.........ملت رو به جون هم میندازند....
از کجا میدونی من 71 هستم؟ مسعود 71 رو دیدی؟ هاهاهاهاهاها.... چقدر ساده هستیمن 73 این آقا 71
حتما اگه مسعود بود ميگفت چون قحطي شوهر اومده.............چرا بيشتر تاپيك هاي باشگاه در مورد خانم هاست :طرز آرايششون، از نظر حقوقي و.........؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم بلوغ؟از حرف زدنت معلوم شد .... با بلوغ چند سال فاصله داری...بعضیا میان این تاپیک های مزخرف رو میزنند.........ملت رو به جون هم میندازند....
از ثبت احوال گرفته!!!!از کجا میدونی من 71 هستم؟ مسعود 71 رو دیدی؟ هاهاهاهاهاها.... چقدر ساده هستی
اره خیلی مهند ... دنیا رو زنا اداره میکنند .......... نباشند کار یهوووووووووووووووووو دیدی خوابید.....حتما اگه مسعود بود ميگفت چون قحطي شوهر اومده...............
چون خانما مهمن و حرف اولو ميزنن.............![]()
از حرف زدنت معلوم شد .... با بلوغ چند سال فاصله داری...بعضیا میان این تاپیک های مزخرف رو میزنند.........ملت رو به جون هم میندازند....
خوب دیگه حتما به اونا رشوه داده ...ایبنجوری شده....از ثبت احوال گرفته!!!!
مگه میشه ثبت احوال اشتباه کنه؟؟
حتمآ...........خوب دیگه حتما به اونا رشوه داده ...ایبنجوری شده....
اگه مزخرفه چرا شركت كردي؟ قسم مي خورم كه نه مي خوام ملت را به جون هم بياندازم نه بيكارم ...اين سوال تو ذهنم بود... متاسفانه ما همه دم از ايروني هاي با فرهنگ مي زنيم ولي تحمل يه انتقاد يا سوالو نداريم ... اگه ملت را به جون هم انداختم عذر مي خوام.........
به خدا از دست شما کچل شدیم
خودتون تاپیک میزنید .خودتون توش میجنگید.خودتون پیروز میشید.خودتون جشن میگیرید.بعد خودتونم میاین میگید چرا تاپیکا در مورد دختراس؟
خوب نکن عزیز من.اون دکمه باز کردن تاپیکو الکی نزن.اون دکمه حرمت داره.همین طوری بدون فکر میای یه تاپیک بی محتوا میزنیو میری.
بیا منو بزن ولی اون دکمه رو نزن![]()
خوب دیگه حتما به اونا رشوه داده ...ایبنجوری شده....
شعورتم سنتو بالاتر نمیبره......از کجا میدونی من 71 هستم؟ مسعود 71 رو دیدی؟ هاهاهاهاهاها.... چقدر ساده هستی
به خدا از دست شما کچل شدیم
خودتون تاپیک میزنید .خودتون توش میجنگید.خودتون پیروز میشید.خودتون جشن میگیرید.بعد خودتونم میاین میگید چرا تاپیکا در مورد دختراس؟
خوب نکن عزیز من.اون دکمه باز کردن تاپیکو الکی نزن.اون دکمه حرمت داره.همین طوری بدون فکر میای یه تاپیک بی محتوا میزنیو میری.
بیا منو بزن ولی اون دکمه رو نزن![]()
شعورتم سنتو بالاتر نمیبره......
حالا بخند تا واسه کرم دندونات خواستگار پیدا شه.....
حرف زدن با شما وقت تلف کردن محض.....به امید دیدار مجدد....بای
واقعا براي شما متاسفم اين طرز صحبت كردن در شان يه تحصيل كرده نيست ...به سخن طرف مقابلت احترام بذار...حتي اگه باهاش مخالفي... مسخره كردن و تيكه پروندن درست نيست...حقت همون .. بود که اون پسره که میگفتی ....... حالتو گرفتو ......رفت ... اشکاتو جاری کرد و رفت .... حقت همون بود.........
امید دیدار چیه ..... خدا نکنه ... امید دیداری بشه....
حقت همون .. بود که اون پسره که میگفتی ....... حالتو گرفتو ......رفت ... اشکاتو جاری کرد و رفت .... حقت همون بود.........
امید دیدار چیه ..... خدا نکنه ... امید دیداری بشه....
اوریننخير چون پسرا تو خيابونن![]()
اونوخ پسر از كجا ميفهمه كه دختر همش به فكر ازدواجه؟
بعدم مگه بده كسي به فكر ازدواج باشه كه درست تصميم بگيره؟