وارد نیستشخص شخیص استارتر معلوم نبود؟
چته داداش؟اصن بحث این نبود؟چرا همه چیو با هم قاطی میکنی؟چی دیدی از این جنس مونث که هر دفعه تو هر تاپیکی میبینمت داری راجبشون بد میگی...
بشین سرجات
وارد نیستشخص شخیص استارتر معلوم نبود؟
چته داداش؟اصن بحث این نبود؟چرا همه چیو با هم قاطی میکنی؟چی دیدی از این جنس مونث که هر دفعه تو هر تاپیکی میبینمت داری راجبشون بد میگی...
متر نمیکنیموالله رو تونو را برم شما خيابونا رو متر مي كنيد يا ما؟؟؟؟///
من که نشستم.....وارد نیست
بشین سرجات
دمت گرم خوب چزوونديش..........[/QUOTE]چته داداش؟اصن بحث این نبود؟چرا همه چیو با هم قاطی میکنی؟چی دیدی از این جنس مونث که هر دفعه تو هر تاپیکی میبینمت داری راجبشون بد میگی...
من اگه خیابون متر کردم یا رفتن تو خیابون ...........بیخودی گردش کردم تا فردا زنده نباشم......در ضمن چرا این همه دختر بیرونند کاری بیرون دارند با مانتو تنگ ..... ارایش کرده؟والله رو تونو را برم شما خيابونا رو متر مي كنيد يا ما؟؟؟؟///
وارد نیست بشینمن که نشستم.....
به قول شاهین :
باور کن از تو کتابا اسم مرد و خط زدن
------------
دارین منقرض می شین![]()
یعنی اگه مانتو تنگ نباشند مشکلی نیستمن اگه خیابون متر کردم یا رفتن تو خیابون ...........بیخودی گردش کردم تا فردا زنده نباشم......در ضمن چرا این همه دختر بیرونند کاری بیرون دارند با مانتو تنگ ..... ارایش کرده؟
شخص شخیص استارتر معلوم نبود؟
گیر دادیاوارد نیست بشین
سرجات
سرجات
سرجات
نشستی ولی نه سر جات
دمت گرم خوب چزوونديش..........[/QUOTE]چته داداش؟اصن بحث این نبود؟چرا همه چیو با هم قاطی میکنی؟چی دیدی از این جنس مونث که هر دفعه تو هر تاپیکی میبینمت داری راجبشون بد میگی...
تو گشت ارشادي .... پليسي .......... ايت تاپيك ربطي به مانتو و آرايش نداره مگه شما پسرا با هزار من آرايش بيرون مي ريد كسي كاري باهاتون دارهمن اگه خیابون متر کردم یا رفتن تو خیابون ...........بیخودی گردش کردم تا فردا زنده نباشم......در ضمن چرا این همه دختر بیرونند کاری بیرون دارند با مانتو تنگ ..... ارایش کرده؟
یعنی شوما همه رو به ی چشم میبینی دیه؟من حقیقتو گفتم ........ شاید در نظر شما حقیقت براتون بد باشه؟
؟؟؟؟؟ایت؟تو گشت ارشادي .... پليسي .......... ايت تاپيك ربطي به مانتو و آرايش نداره مگه شما پسرا با هزار من آرايش بيرون مي ريد كسي كاري باهاتون داره![]()
یه بار برو ببین ... تعداد ..دخترا نو خیابون زیاده یا پسرا ......... دخترای مانتو تنگ پوشیده ....... ارایش کرده ... از این سر چهار راه میان خیابون بعد برمیگردند .... سرچهارراه.....
شوما این وسط غلط املایی نگیر؟؟؟؟؟ایت؟
چرا ربط نداره؟
شما ربطشو پيدا كن ؟؟؟؟؟؟؟؟ایت؟
چرا ربط نداره؟
شما وقتی میگی پسر خیابون متر میکنه منم اینو میگم.......تو گشت ارشادي .... پليسي .......... ايت تاپيك ربطي به مانتو و آرايش نداره مگه شما پسرا با هزار من آرايش بيرون مي ريد كسي كاري باهاتون داره![]()
دختر ها برنامه ریزیشون عالیه طوری وقتشون رو برنامه ریزی می کنند که نه اینجا رو ازدست بدن نه خیابون رو ولی پسر ها مشغله و اهداف دیگه ای دارند واسه همین تو این زمینه مدیریت زمان خوبی ندارند.
افرین پس اسم اقایونو نیار ... تا دهنت نجس نشه........من اکثریت جامعه رو میگم ........ که همه میدونند چه خبره........یعنی شوما همه رو به ی چشم میبینی دیه؟
پیاده شو با هم بریم...اگه اینجوریه آوردن اسم آقایون حرامه......بخاطر اینکه بعضیاشون آدم نیستن....آره؟
شوما این وسط غلط املایی نگیر
یعنی شوما همه رو به ی چشم میبینی دیه؟
پیاده شو با هم بریم...اگه اینجوریه آوردن اسم آقایون حرامه......بخاطر اینکه بعضیاشون آدم نیستن....آره؟
دختر ها برنامه ریزیشون عالیه طوری وقتشون رو برنامه ریزی می کنند که نه اینجا رو ازدست بدن نه خیابون رو ولی پسر ها مشغله و اهداف دیگه ای دارند واسه همین تو این زمینه مدیریت زمان خوبی ندارند.
مانتو تنگ میپوشند ......... وضع جامعه اینه .......... تاپ بپوشند که چه شود.....یعنی اگه مانتو تنگ نباشند مشکلی نیست
با تاپ و شلوار بیان حله؟
![]()
بگردم الهی.....
میشه چندتا از این اهداف رو نام ببرید؟
ما چون عین شوما یه طرفه به قاضی نمیریم پس ترو خشکم با هم نمیسوزونیم....افرین پس اسم اقایونو نیار ... تا دهنت نجس نشه........من اکثریت جامعه رو میگم ........ که همه میدونند چه خبره........
نخیر ما دخمل خانوم میباشیم....ببخشيد شما پسرييييييي؟؟!!![]()
![]()
بگردم الهی.....
میشه چندتا از این اهداف رو نام ببرید؟