يه خبر ناب از مدير محترم سايت دارم

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام و تشكر از زحمات كليه مديرا

اگه راه اندازي بشه بسيار مفيد خواهد بود اميدوارم باشگاه چارجوب علمي قديم خودشو دوباره بدس بياره

آقا شماكه فكراي نابي مي كنين يه فكري هم واسه زنگ تفريح و گفتگوي آزاد بكنيد الان اين دوتا مثل هم شدن واسه بالا بردن امتياز و سر گرمي اعضا بهترين مكان شده و از تالارهاي علمي اعضا رو دور مي كنه تايپيك هاي تكراري هم كه پره تاييد تايپيك تو اين قسمت فعال بشه كه اسمش ديگه گفتگوي آزاد نميشه اما با كاهش امتياز اين تالارها يا افزايش امتياز و افزايش بيس علمي ديگر تالارها رغبت اعضا براي اين تالارها افزوده خواهد شد خستجوي سايت هم نسبتا ضعيف قوي باشه تايپيك تكراري زده نخواهد شد

ببخشيد پر حرفي شد ممنون از توضيحاتتون

ديدم سر زديد گفتم يه ذره با مدير درد دل كنيم

سلام، از نظر من امتیاز هیچ گونه ارزشی نداره، مدیران باشگاه کاربران فعالشون رو بر اساس امتیاز گرفته شده انتخاب نمی کنن، بر اساس نوع فعالیت انتخاب می کنند و عنوان کاربر فعال یا عنوان متخصص رو براشون انتخاب می گذارن، شما فرض کنید که امتیازتون رسید به صدهزارتا....خب چه فرقی با یک کاربر تازه وارد که 100 امتیاز داره می توانید داشته باشید. اون کاربر هم بعد از گذاشتن 100 تا پست عنوان فعال رو می گیره، اما تفاوت در نحوه عملکرد در باشگاه نمایش داده میشه. با ایجاد تالار زیرزمین دیگه کاربری به فکر امتیاز نیست به فکر چیز دیگه ای هستش.

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
سلام، از نظر من امتیاز هیچ گونه ارزشی نداره، مدیران باشگاه کاربران فعالشون رو بر اساس امتیاز گرفته شده انتخاب نمی کنن، بر اساس نوع فعالیت انتخاب می کنند و عنوان کاربر فعال یا عنوان متخصص رو براشون انتخاب می گذارن، شما فرض کنید که امتیازتون رسید به صدهزارتا....خب چه فرقی با یک کاربر تازه وارد که 100 امتیاز داره می توانید داشته باشید. اون کاربر هم بعد از گذاشتن 100 تا پست عنوان فعال رو می گیره، اما تفاوت در نحوه عملکرد در باشگاه نمایش داده میشه. با ایجاد تالار زیرزمین دیگه کاربری به فکر امتیاز نیست به فکر چیز دیگه ای هستش.

من فقط واسه زيرزمين نگفتم كلا حجم تايپيك هاي اين دو تالار نسبت به تالارهاي علمي افزايش زيادي يافنته ممنون از زحماتتون

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و خسته نباشید خدمت کاربران گرامی، مختصری کوتاه درباره بخش Underground باشگاه می دهم، این بخش فقط مخصوص اعضای فعالی می باشد که به تایید مدیران محترم تالار مهندسی شیمی برسند، فعلا فقط دسترسی بچه های مهندسی شیمی رو می دهیم تا اگر نتیجه مثبتی داشت دسترسی برای همه به صورت کلی ایجاد می شود این یک طرح خام می باشد که فعلا در حال آزمایش می باشیم. مطالبی که در اون تالار می باشد که به هیچ عنوان در سطح نت موجود نمی باشد، کاربران مهندسی شیمی من رو میشناسن و نوع تاپیک هایم رو دیدن، یکی از قوی ترین بخش های باشگاه مهندسی شیمی باشد نه تنها در باشگاه بلکه در سطح ایران می توانم به جراعت بیان کنم جز قدرتمند ترین سایت ها در زمینه مهندسی شیمی باشد، نه به خاطر من به خاطر فعالیت گروهی مدیران این تالار و کاربرانش، نمونه های زیادیش رو بارها شاهد بودیم که کاربران سایت های دیگر اولین تالاری رو که ایجاد می کنن جهت کپی برداری بخش های معماری و مهندسی شیمی و ادبیات باشگاه می باشد.
یکی به خاطر نوعی تشکر از کاربران فعال و دیگری هم به خاطر جلوگیری از کپی برداری بعضی از مسائل رو در بخش زیرزمین باشگاه قرار می دهیم تا کمی تفاوت بین کاربران فعال و اعضایی که فقط استفاده می کنند به وجود آید. نوع شیوه تاپیک گذاری و مدیریت اون بخش به هیچ عنوان افشا نمی شود. باز هم می گم که این بخش فعلا به صورت آزمایشی می باشد در صورتی که نتیجه مثبتی فراهم کند برای تالارهای فعال نیز به راه می افتد اما به شیوه ای جدید.
============================================================

یک خبر دیگری هم بدهم که بخشی از سایت به زودی راه اندازی می شود که به صورت کلی باشگاه رو با کل سایت هایی که در حال کپی برداری از باشگاه می باشند یا به نوعی خود رو رقیب باشگاه می دانند عوض کرده و باشگاه سمت و سویی دیگر پیدا می کند، این چیدمان به هیچ عنوان در هیچ یک از فروم های ایرانی وجود ندارد. برنامه نویسی وب اون بخش فقط در انحصار باشگاه مهندسان می باشد و قابلیت خرید نیز ندارد که سایت ها بخواهند آن را خریداری کنند. و نوعی هم کسب درآمد برای بعضی کاربران فعال هم فراهم می شود.

موفق و سربلند باشید

پیر بشی الهی:w17::w17:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
خوب دیگه پس متوجه شدید.
این که میگیم تو نت نیست بعنی واقعا نیست.
یه سری مطالب هست که خود مدیران و کاربران باشگاه اونارو تهیه کردند و انحصار خود باشگاه مهندسانه.
زیر زمین شامل کتابهای کمیاب و مقالات کمیاب هست و همینطور اموزهای و فیلمهای کمیاب
کلا چیزایی که هر کسی نمتونه بدست بیاره.
اینم دستمزد کربرانیه که واقعا زحمت میکشن برای باشگاه.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من دسترسی نداشته باشم انصاف نیست
خداوکیلی هر جا لینک خراب، فیلـتر شده، در خواست و ... اینا دیدم کم نذاشتم خیلی از لینک های با حجم زیاد رو هم سعی کردم مستقیمشون کنم یا لااقل یه میرور دیگه پیدا کنم...

a_ka775

عضو جدید
زیر زمین یعنی جایی که چیزای قدیمی رو توش میزارن...
یا جایی که تو فصل های خاص میرن توش
یا جایی که بچه های لوووس رو توش زندونی میکنن
یا جایی که کم پول ها اجاره اش میکنن واسه زندگی
یا جایی برای آزمایش و ساخت و ساز و غیره
البته جای اشباح سرگردان هم هست

حالا پیرجو چه استفاده ای میخواد ازش بکنه؟؟!!

کمی تا نسبتا ترسناکه

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیششششششششششش

خیر از جوونیتون ببینین

بالاخره تو این باشگاه هم برای کاربران فعال ارزش و تفاوت قائل شدین

مشعوفمممممممم

به خاطر این تصمیمتون ما هم کلیه ی فعالیت های اینترنتیمون رو روی باشگاه متمرکز می کنیم و طرح های جدید واسه تالارمون داریم ( ما یعنی من و دوستان فعال مهندسی مواد)

آخرین ویرایش:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بدینوسیله از لطف شما تشکر میکنیم ! :smile:

( میگم امضاتون عالیه ! :gol: )

مرسی

کمی تا نسبتا ترسناکه

ای همچین...

:w05: منم راه میدین ؟؟؟

نه نه نه