ویترین هایی که عفت عمومی را خدشه دار می کنند..!

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه تضادی بین این دو جملس!!!!!!!!!
اگه مذهب راهنماس نباید گوشه عقل باشه باید سایش رو عقل باشه

در کل نویسنده اصلی به نظرم خیلی تند رفته ولی یه جاهایی خودم دیدم که لباس خواب تو ویترینه یا لباس زیرا کاملا معلومه و اینا اگه نباشن بهتره
نه اینکه مردا سطح فکرشون پایینه ولی خوب اگه از تو خیابون معلوم نباشه بهتر میشه
مذهب راهنما هست . ولی راهبر نیست ...

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا که خوبه سمت ما از اینا زیاده ولی یه مغازه بود که این لباسا رو با مانکنش میذاشت ، عکس لباسا رو که تن آدما بودم پشت ویترینش بود ، مغازه تو زیرزمین پاساژه خیلی شلوغه

sepehr1234

عضو جدید
خدا همه ی دیوونه هارو شفا بده بلند بگو آمییییییییییییین.
بابا ما 2 هفتس مرغ نخوردیم اون رفته به چی گیر داده.ها ها:D

sed ali

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
به نظر من هم لباساش زیاد گیر خاصی نداشتن
با اینکه من یه فرد تقریبا مذهبی هم هستم ! ولی زیاد خاص نبود حالا اگه ویترین رو یه جوری درست میکردن که بیشتر تو چشم خانوم ها باشه بهتر بود !!

مثلا تو فروشگاه های خانوم ها !! یا ویترین رو از درون میزدن بیشتر !!!

والا دیگه ما کارمون از لباس گذشته ! منتظریم همچین افرادی رو تو خیابابون با ان لباسا ببینیم !! یعنی جامعه داره به ایم سمت میره !!
یه نگاه به فیس بوک بنداز !!
شده جایی که دخترها انواع مدل لباس های ---- می پوشند تا جلو توجه کنند ! راستی این رو هم با کلاس میدونند !

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D اینا که چیزی نیست خیلی از مغازه ها فقط یه تیشرت تن مانکن میکنن

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ویترین ها مشکلی نداره
چون بیشتر چوب رختی هستن تا مانکن
اون ویترین هایی که اشکال دارن مانکن هایی با اندام کامل هستن..
چه تزئینی هم میکنن فروشنده ها
این مسائل میتونه بی حجابی و... رو رواج بده
چون به چشم من یه چیز عادی میاد..
مشکل نون یه چیز دیگه ست
اینم یه مشکل دیگه ربطی بهم ندارن...:smile:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
مشکل نون یه چیز دیگه ست
بی حجابی از نظر شما یعنی چی؟ آیا چادر فقط حجابه؟ مانتو و روسری حجاب نیست؟ آیا چادر میتونه انسان رو حفظ کنه؟ انسان با وسیله ایمانش حفظ میشه یا با ابزاری مثل چادر؟
من تو زندگیم این رو یاد گرفتم که یکی که بد باشه زندانیشم کنی کار خودشو میکنه چه برسه به حجابی که شما مدنظرتونه
یکم به مردم شهرهای بزرگ مثل تهران، مشهد، ..... حتی قم با دقت توجه کنید میبینید اونهایی که چادری هستن بیشتر از مانتویی ها فساد رو دارن ترویج میدن چون مثل مانتویی ها فشار روشون نیست و با خیال راحت میتونن کاراشون رو پیش ببرن

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل نون یه چیز دیگه ست

به نظر من فقر فرهنگی و ضعف شخصیتی هزاران هزار بار بدتره ... چون یک نسل دیگه از ما الگو میگیرن و مسلما شخصیت یک جامعه ی نو رو ما شکل میدیم .. پس بهتره تلاش کنیم عقب گرد نداشته باشیم!
اون ویترین هایی هم که شما میگید مثل همین ها برای به نمایش گذاشتن لباس ها و تحریک مشتری هستش
.. و دقت کنید مشتری های مخاطب چنین مغازه ها ییی خانوم ها هستن
فکر کنم همه دیگه تعریف مانکن رو میدونن .. فک کنم همه میدونیم برای جلب مشتری و فروش بیشتره .. پس اگه من با دیدن مانکن که در معرض نمایشه به این نتیجه برسم که باید خودمو در معرض نمایش بذارم این دیگه مشکل خیلی درونی تر ازین حرفاس.. کلا بعضی ها فاعل بالقوه ان !!! و مطمئن باشید چنین افرادی فقط نیاز به شرایط مورد نظرشون رو دارن .. وگرنه این چیزی نیست که با دیدن چند مانکن در ذهن آدم ایجاد شه .. حتی اگه این مانکن ها رو برداریم باز هم ذهن چنین افرادی رو نمیتونیم به بند بکشیم!
.
پیوست: کل حرفم اینه که اگه افکار و اعتقادات و شخصیتمون بن مایه قوی ای داشته باشه شاهد چنین مسائل و نگرانی هایی نخواهیم بود

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی حجابی از نظر شما یعنی چی؟ آیا چادر فقط حجابه؟ مانتو و روسری حجاب نیست؟ آیا چادر میتونه انسان رو حفظ کنه؟ انسان با وسیله ایمانش حفظ میشه یا با ابزاری مثل چادر؟
من تو زندگیم این رو یاد گرفتم که یکی که بد باشه زندانیشم کنی کار خودشو میکنه چه برسه به حجابی که شما مدنظرتونه
یکم به مردم شهرهای بزرگ مثل تهران، مشهد، ..... حتی قم با دقت توجه کنید میبینید اونهایی که چادری هستن بیشتر از مانتویی ها فساد رو دارن ترویج میدن چون مثل مانتویی ها فشار روشون نیست و با خیال راحت میتونن کاراشون رو پیش ببرن

نخیر بنده نگفتم چادر..
مانکن هایی که کلاه گیس دارن..عینک دودی حتی...
منظور من اینهاست..
صد درصد ایمان...
ولی چادر و حجاب یکی از وسایل رسیدن به ایمان...
و خیلی هم حفظ میکنه...بنده هم اینو تجربه داشتم...:smile:

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
پیوست: کل حرفم اینه که اگه افکار و اعتقادات و شخصیتمون بن مایه قوی ای داشته باشه شاهد چنین مسائل و نگرانی هایی نخواهیم بود

بله...
اما قبح شکنی پیش میاد..
تن مانکن چی میپوشونن؟
لباسهای مد روز..یعنی عملا با مانکن دارن یه دختر یا پسر مد روز رو نشون میدن...
جوونا هم عموما دنبال مد و چیزهای به روزن...
بله شخصیت هم باید بن مایه قوی داشته باشه..
ولی مثل یه بازی کامپیوتری که هر روز کشتن رو توش تکرار میکنی اینم همینطوره هر روز دیدن این چیزها تکرار میشه و عملا عادی میشه...
مثل همون بازی کامپیوتری که طبق تحقیقات خود کارشناسای اروپایی (اگه خواستید منبع رو هم براتون میذارم)باعث و بانی قتل عام های دسته جمعی بوده که اتفاق افتاده...:smile:

Life13

عضو جدید
درد بزرگتر از نان و پوشاک درد با لیاقتی مسولین بسیار محترم و با ایمان ماست که ما رو محدود به این همه کانال با ارزش ومفید کرده اند و این همه ثروت خدا دادی را در اختیار ما قرار داده اند. . .

parna wanna u

عضو جدید
این مطلب رو اتفاقی در سایتی دیدم ..
به نظر میرسه دیدن این لباس ها در نویسنده عفت اخلاقی رو دچار تزلزل کرده و خطر افتادن به دام گناه رو در ایشون ایجاد کرده
به نظر ایشون بوتیک های لباس فضای خانوادگی جامعه رو مسموم و آلوده میکنه
و وای به حال افکار مسموم و آلوده ی ما!
.

مشاهده پیوست 104283مشاهده پیوست 104284

پیوست : خواستم شما رو با درد عمیق تری اشنا کنم تا درد نان رو فراموش کنید!
درد فرهنگی که نه در جا زده باشه .. بلکه هر روز عقب تر و عقب تر پیش میره
به سمت ما قبل تاریخ .. قبل از انسانیت!

با احترام به همه ی انسان های این سرزمین:gol:

اخه کی میاد بگه من مشکل دارم؟طرف نمیتونسته بگه من مشکل دارم که میاد به ویترینو ...گیر میده.

mohammad vaghei

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آرخ خشده دار کرده همه چی حله فقط این مونده
پ
مرغ گرون گوشت گرون چی؟///////////

MEHRDAD.RAPID

عضو جدید
ویترین یعنی تبلیغ.ایشون بوتیک لباس توخونه ومجلسی داشته باید اینجوری بچینه نمیتونه که چادر بزاره تو ویترینش.
این ماییم که مقصریم این مایم که نمیتونیم ببینیم
درد فرهنگ ما بی فرهنگیه شدیده.بجای اینکه با ین سری مثائل بطوره عادی برخورد کنیم با دیدنشون تحریک میشیم.
واقعا افکار ما مسمومه و این هم باز ریشه از بیفرهنگی ما میگیره.حالا کی و کجا بیدار بشیم و بخودمون بیایم تا این سری مثائل رو واسه خودمون حل کنیم .معلوم نیست!!!!!!!!!!!!!
حالا ما ه اینجوری هستیم ولی امیدوارم که فرزندان ما تر تفکرشون فرق بکنه....و انسان های با شعورتری باشند......
اگه این نوشته باعث ناراحت کسی شده من معذرت میخوام

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اين پولي كه اين افراد از اين ويتريون ها به دست ميارند حروم و خريد هم از اونا حروم تر

چرا اين قدر زندگي براي يه ممومن تو اين جامعه سخت ؟ هيچ كاري هم نميكنند ...

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر بنده نگفتم چادر..
مانکن هایی که کلاه گیس دارن..عینک دودی حتی...
منظور من اینهاست..
صد درصد ایمان...
ولی چادر و حجاب یکی از وسایل رسیدن به ایمان...
و خیلی هم حفظ میکنه...بنده هم اینو تجربه داشتم...:smile:
یعنی مانکنایی که مو و عینک دارن ایمان رو دچار اختلال میکنن ؟ توی تلویزیون قیلمای جمهوری اسلامی هم هرروز ما داریم واقعیشو می بینیم تو فیلمای خارجی .. الان این مشکلی داره ؟
.
بله منم چادری های با شخصیت و محترم دیدم و برعکسشم دیدم
همینطور مانتویی
بازم تاکید میکنم این درونیه
بله...
اما قبح شکنی پیش میاد..
تن مانکن چی میپوشونن؟
لباسهای مد روز..یعنی عملا با مانکن دارن یه دختر یا پسر مد روز رو نشون میدن...
جوونا هم عموما دنبال مد و چیزهای به روزن...
بله شخصیت هم باید بن مایه قوی داشته باشه..
ولی مثل یه بازی کامپیوتری که هر روز کشتن رو توش تکرار میکنی اینم همینطوره هر روز دیدن این چیزها تکرار میشه و عملا عادی میشه...
مثل همون بازی کامپیوتری که طبق تحقیقات خود کارشناسای اروپایی (اگه خواستید منبع رو هم براتون میذارم)باعث و بانی قتل عام های دسته جمعی بوده که اتفاق افتاده...:smile:

به نظر من ایمانی که تو محدودیت بوجود بیاد هیچ ارزشی نداره
ادم باید انتخاب داشته باشه و انتخاب کنه
اونوقت اگه ایمانشو انتخاب کرد بهتر میشه بهش افتخار کرد اینطور نیست؟؟؟
تو انزوا راحت میشه پاک موند اما نمیشه ادعا کرد!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ویترینها نشون می ده که غالب جامعه چی می خوان.... اگه مطلوب اکثریت نباشه مسلما به عنوان تبلیغ ازش استفاده نمی شه... واکنشهایی هم که به اینجور مسائل ایجاد می شه، واکنش به وجود این واقعیت واضح هست.... پذیرشش سخته

بالا