آره عزیزم یکی از دوستای بابام شباهت زیادی به پلنگ صورتی داره مخصوصا خنده هاش سلام برسون ...!!
لوتوسو عضو جدید Oct 26, 2011 #31 Girlicious گفت: آره عزیزم یکی از دوستای بابام شباهت زیادی به پلنگ صورتی داره مخصوصا خنده هاش کلیک کنید تا باز شود... سلام برسون ...!!
Girlicious گفت: آره عزیزم یکی از دوستای بابام شباهت زیادی به پلنگ صورتی داره مخصوصا خنده هاش کلیک کنید تا باز شود... سلام برسون ...!!
Girlicious عضو جدید کاربر ممتاز Oct 26, 2011 #32 لوتوسو گفت: سلام برسون ...!! کلیک کنید تا باز شود... چشم حتما.....
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 26, 2011 #33 Girlicious گفت: آره عزیزم یکی از دوستای بابام شباهت زیادی به پلنگ صورتی داره مخصوصا خنده هاش کلیک کنید تا باز شود... وای من خیلی پلنگ صورتی رو دوست دارم.....بهش سلام مخصوصی برسون
Girlicious گفت: آره عزیزم یکی از دوستای بابام شباهت زیادی به پلنگ صورتی داره مخصوصا خنده هاش کلیک کنید تا باز شود... وای من خیلی پلنگ صورتی رو دوست دارم.....بهش سلام مخصوصی برسون
myp2000 عضو جدید Oct 26, 2011 #34 من شنیدم افغانی ها که تو ایران بودن همشون دارن میرن . اونوقت ......... میخواد بیاد ایران ؟ ؟ اگه شمارشو داشتم بهش ز میزدو و می گفتم اصلا نیاد .چون ......................................... چون ......... چون ............... چون ......................
من شنیدم افغانی ها که تو ایران بودن همشون دارن میرن . اونوقت ......... میخواد بیاد ایران ؟ ؟ اگه شمارشو داشتم بهش ز میزدو و می گفتم اصلا نیاد .چون ......................................... چون ......... چون ............... چون ......................
Major Geologist کاربر فعال تالار موبایل , کاربر ممتاز Oct 26, 2011 #35 آقا نیا! اینجا خبری نیست. ما داریم فرار میکنیم ... اون وقت تو می خوای بیای!
Major Geologist کاربر فعال تالار موبایل , کاربر ممتاز Oct 26, 2011 #37 mahshid. گفت: بابا قرار بوده 39 سال پیش بیاد نه الان لازم نیست زحمت بکشید. کلیک کنید تا باز شود... بابا کارتون میگ میگو بعد از سالها دوباره ساختن که گرگه بگیرتش. یدفعه دیدی پا شد اومد ایرانا این پلنگه.
mahshid. گفت: بابا قرار بوده 39 سال پیش بیاد نه الان لازم نیست زحمت بکشید. کلیک کنید تا باز شود... بابا کارتون میگ میگو بعد از سالها دوباره ساختن که گرگه بگیرتش. یدفعه دیدی پا شد اومد ایرانا این پلنگه.
ad_kh66 عضو جدید Oct 27, 2011 #38 حالا كه نمياد آدرس و دعوت نامه بده من به نمايندگي همتون ميرم ديدنش.
danialfx عضو جدید کاربر ممتاز Oct 27, 2011 #39 این پلنگ صورتی 39 سال پیش میخواست بیاد ایران. مطمئنید هنوز زندست که دارید خودتون رو میکشید براش ؟؟؟
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 27, 2011 #40 danialfx گفت: این پلنگ صورتی 39 سال پیش میخواست بیاد ایران. مطمئنید هنوز زندست که دارید خودتون رو میکشید براش ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... امیدارم زنده باشه
danialfx گفت: این پلنگ صورتی 39 سال پیش میخواست بیاد ایران. مطمئنید هنوز زندست که دارید خودتون رو میکشید براش ؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... امیدارم زنده باشه
3ctor عضو جدید کاربر ممتاز Oct 27, 2011 #41 sahar secret گفت: امیدارم زنده باشه کلیک کنید تا باز شود... خاطراتش همه برای ما زنده است
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 27, 2011 #42 3ctor گفت: خاطراتش همه برای ما زنده است کلیک کنید تا باز شود... من که عاشقشم به خصوص وقتی اینو اذیت میکنه
3ctor گفت: خاطراتش همه برای ما زنده است کلیک کنید تا باز شود... من که عاشقشم به خصوص وقتی اینو اذیت میکنه