واکنش رضا رشیدپور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zaha joon

عضو جدید
یادته میگفتی دوس دارم اخطار بگیرم از سوسولی درام این دفه اخراج میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
پسرا ب این خوبی.........پسرا نباشن میخای جیبا کیو خالی کنی خخخخخخخخخخخخخ

خخخخ اره فک کنم خخخخ چ کنیم دیه خخخخ ...
خخخ اسایشو ترجیح میدم ...تا اینکه بخوام جیب کسیو خالی کنم خخخخخخخخ

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه جا سرکتو کشیدی ارشادتو کردی حالا اومدی تو زندگی مردم سرک بکشی محمد اغا.

تو که برا اسلام دایه ی مهربونتر از مادری نمیدونی سرک کشیدن تو زندگی خصوصی مردم گناهه

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کل کار که تو تو این باشگاه میکنی: copy+paste انتظار داری این چرندباته تورو که هرکدوم ده صفحه هست کی بخونه؟؟ بخدا همپالگی هاتم حوصله نمیکنن بخونن

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ک بحث خارج از تاپیک نداشتم تورو نمیدونم
نه توهین ندیدم من !!!!!!!!!
این سیمش وصله به اینا مارو باهم اخراج کردن من یه ماه بیرون بودم این فقط دوهفته . خدا میدونه بچه ها چقد از این ادم نفرت دارن

محمد خیلی بیماری. خدا ملتو از طرز فکرایی مثل طرز فکر تو نجات بده. این طرز فکر افته جامعس . ریپورت کن

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا کنه منو ریپورت نکرده باشه
خب بکنه داداش من دو بار اخراج شدم بخاطر این. اینجا تو فجازی هیچی نیست . هزار بار تو زندگیه روزمره این و امسال این مارو ریپورت میکنن پسر خوب. اگه ریپورتمون نکرده بودن اگه بواسطه کاراشون محدودمون نکرده بودن اگه رابطه باز و پارتی باز نبودن. اگه فکر نمیکردن کسایی که مثل اینا نیستن فکر نمیکنن باید بمیرن. الان ساعت دو شب من و تو پای کامپیوتر نبودیم . خوابیده بودیم که فردا صبح بریم سرکار خواب نمونیم. خدا از تو و امثال تو نگذره محممد تو و همپالگیات به مردم خیلی بدهکارین

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا کنه منو ریپورت نکرده باشه

شما خیالت راحت، 10 هزار بار دیگه هم اخراج بشی همشهری مدیرت میارت تو
اونم نیاره کله همشهریای دلسوزه ات میان میگن این ستون معماری ایرانه نباشه باشگاه چراغش خاموشه
اینم نشه با اون یکی یوزر فامیلتون میایی
خودتو نگران نکن

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما با من مشکلی داری؟؟؟
خوب دوست خوبم اخراج های قبلی من توی تاپیک کل کل بوده و به خاطرش هم واقعا چندین بار اخراج شدم و اکانتم قفل بوده ولا غیر ....من یه بار از مدیر در مورد اخراج شدنم درخواست پیگیری کردم که موافقت کردند و پیگیر شدند و اتفاقا جوابیه اشون هم توی تاپیک پیشنهادات و انتقادات هم هست
خوب اینو من نمیگم نظر اوناس و شما نباید قضاوتت این باشه که اونا اشتباه میکنن و ....چون واقعا در حد توانم کمکشون میکنم
هیچی یوزر اصلی نمیشه مطمئنم که میدونی چی میگم
بیا خصوصی با هم حرف بزنیم اینجا جاش نیس

من شوخی می کنم خان
ب دل نگیر
یادم رفت شکلک بگذارم

Hodaa37

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر دوتاشون مجریای زبون بازی هستن و خوب بلدن از آب گل آلود ماهی بگیرن بطرق مختلف هم دارن جلب توجه میکنن،باید آفرین ویژه خود را تقدیم مسوولین حراست صدا و سیما کنم هرچقدر سریال آبکی و بی مصرف فوق العاده تکراری و ... بخورد ما میدن از اون طرف مجری هاشون یکی از یکی مخملی تر و شکوفه ی بهاری تر و نوبرانه ترند
اون مردکی که دختر فریب میداد و برگشت به عرصه اجرا و اینم از کسانی که میگردن ببینن کی بیشتر در کانون توجه میرند واسه عقد پیشش الانم که این دختره عکسی گذاشته که منو یاد چهره ی دختر خاله م بعد از عمل بینی میندازه همینطوری خون داشت چشمش و یکوری کبود بود گچش رو که برداشت
از اونطرف یک مجری لوس سهمیه ای و دوران سر اومده،کلا حاشیه ای خود بزرگ پندار اومده تیتر میزنه از غافله عقب نمونه
از اون طرف صدا پیشه یه عروسک میاد بهمان گویی میکنه
از طرف دیگه آقای حسنی میاد میگه برید از خانم نامداری بپرسید نظرت درباره م ن ا ف ق ی ن چیه؟ نظرت درباره مهر فرزند و مادر چیه؟
کلا کافیه به مجری جماعت ،میکروفون و دوربین دیر برسه ،بلوا میکنن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
واکنش شدید اللحن فرزاد حسنی به اظهارات آزاده نامداری/ تهدید به افشاگری!

واکنش شدید اللحن فرزاد حسنی به اظهارات آزاده نامداری/ تهدید به افشاگری!

فرزاد حسنی در مصاحبه خود با سایت اصلاح طلب پارسینه پس از مدت ها سکوت و در پی افشاگری همسر سابقش آزاده نامداری ، لب به سخن گشود .

فرزاد حسنی مجری رادیو و تلویزیون با تکذیب اخبار منتشر شده در روزهای اخیر ، اعلام کرد در یادداشتی که به زودی منتشر میکند به تمام حاشیه ها پاسخ خواهد داد ، و اتهامات وارد شده را از مراجع قضایی پیگیری میکند .

با توجه به مدارکی که او در دست دارد و با انتشار آن مسائل شکل پیچیده ای به خود خواهد گرفت او تا این لحظه سکوت کرده بود اما با وجود درخواست پارسینه برای عدم انتشار این یادداشت و ادامه به این سکوت معنا دار ، حسنی پاسخ داد : بعد از بازگشت مادرم از سفر و درخواست حاج خانم برای دفاع از حیثیتم ناچار به پاسخ گویی هستم .
او در یادداشت خود به طرح چند سوال پرداخته که میتواند بازگو کننده حقایق تکان دهنده ای باشد.

[h=3]سکوت فرزاد شکست / اولین واکنش "حسنی" به ادعای ... - پارسینه[/h]

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]متن کامل یادداشت فرزاد حسنی در جواب آزاده نامداری ... - پارسینه[/h]
بعد از انتشار عکس جنجالی آزاده نامداری مبنی بر مورد ضرب وشتم قرار گرفتن توسط همسر سابقش فرزاد حسنی، بعد از حدود دو سال سکوت، فرزاد حسنی مجری سرشناس تلویزیون طی یادداشتی پرده از بسیاری از رازهای مسکوت مانده زندگی مشترک با آزاده نامداری برداشت و از مردم ایران خواست با دقت بیشتری به مسائل نگاه کنند. به گزارش پارسینه این یادداشت به شرح زیر است :

مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.

اکنون نیز براساس خواسته ی مادر سیده 63 ساله ام و وثیقه ی سوگندی که یاد کرده ام پاسخ می دهم:

کوتاه! کوتاه از آن جهت که احساس من بر این عقیده استوار است که حریم خصوصی افراد متعلق به ذوالحرم است ولاغیر. بر فرض محال اگر این ادعاهای کذب صحت هم داشت، آیا این روش درستی برای بیان آنهاست؟ ریختن آبروی دیگران و حتی خانواده خود به چه قیمتی؟ به قیمت پخش تصویرمان از تلویزیون؟! انسان ها را از روشی که برای رسیدن به هدفشان انتخاب می کنند بشناسید...

1- کدام انسانی با اندک بهره هوشی می تواند بپذیرد که این خانم تا به حال هیچ گونه شکایتی از من نکرده باشد؟ قطعا با اندکی دقت و بررسی صفحات مجازی متعلق به مشارالیها که سرشار از تصاویر و مدارک غیر واقعیست پاسخ سوال روشن است!

2- ایشان با بیان ادعاهای گوناگون و تجمیع کلکسیونی از عناوین مجرمانه همچون ضرب و شتم، افترا، تهدید به قتل، شکستن گوشی همراه (باور کنید به همین جرم!) و ارسال پیامک از من شکایت کرده و در تمامی این موارد به واسطه ی صدور احکام قضایی دست خالی از دادسرا برگشته است! به عنوان مثال رجوع کنید به پرونده کلاسه ی 922192/63 در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو تهران. در کدامیک از این موارد محکوم واقع شده ام؟ هیچ کدام!

3 - اساسا مسائل خانوادگی ما به مدیران رسانه چه ارتباطی دارد؟ چرا ایشان با فرافکنی و عدم قبول واقعیت، موضوعات فی مابین در زندگی شخصی را به عدم پخش مستندشان ارتباط می دهند؟! اساسا ممنوعیت فعالیت ایشان از مراجع دیگر و به واسطه مواردیست که مرتبط با جدایی اش از من نیست.

4- پاسخ مفصل و قاطع من به این فرمایشات کذب و عکس های غیر واقعی و تهمت های پی در پی و مظلوم نمایی در مرجع قضایی به واسطه طرح شکایت از ایشان صورت خواهد پذیرفت و فصل الخطاب همه ی ما قانون است. تا سیه رو شود هر که در او غش باشد.

به گزارش پارسینه وی ادامه داد ، در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:

1- نظر ایشان درباره گروهک (...) چیست؟

2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟

با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای فرزاد حسنی..........بنده خانواده شما رو میشناسم........لطفا از هر کسی میخوای مایه بزاری از خانواده خودت به خصوصی مادر محترم مایه نذار.........چون اصلا شباهتی به خانوادت نداری ......این فیلم بازی هاتونو هم ببرید دادگاه .......عضو گروهک هستند؟......اینکه میشه مسئله امنیتی......چرا به دادگاه نبردی ؟......آبروی همچین افرادی از مسائل امنیتی کشور برای جناب مهم تر است؟!
از
اقای سرفراز میخوام تریبون رو هم از فرزاد و هم خانم نامداری بگیرن......تا موقعی که تکلیف این دو توسط مراجع قضایی روشن شود

it2015

عضو جدید
آقای فرزاد حسنی..........بنده خانواده شما رو میشناسم........لطفا از هر کسی میخوای مایه بزاری از خانواده خودت به خصوصی مادر محترم مایه نذار.........چون اصلا شباهتی به خانوادت نداری ......این فیلم بازی هاتونو هم ببرید دادگاه .......عضو گروهک هستند؟......اینکه میشه مسئله امنیتی......چرا به دادگاه نبردی ؟......آبروی همچین افرادی از مسائل امنیتی کشور برای جناب مهم تر است؟!
از
اقای سرفراز میخوام تریبون رو هم از فرزاد و هم خانم نامداری بگیرن......تا موقعی که تکلیف این دو توسط مراجع قضایی روشن شود
آقاس سر فراز و آقای رشید پور کی هستن و این وسط چیکاره هستن؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
همش تقصیر این صدا و سیما مضخرف ماس............
طلاق میگیره ممنوع تصویرش میکنن
خاک بر سرا هر غلطی خاستن کردن
فیلمشو پخش میکردن کار ب اینجا نمیرسید......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقاس سر فراز و آقای رشید پور کی هستن و این وسط چیکاره هستن؟؟
سلام.......آقای رشیدپور دوست مشترک!هستند......که البته به ایشون ربطی ندارد....لا اقل اینکه عمومی کردن این ماجرا اصلا ربطی به ایشون نداشت و نباید این کار رو میکرد
آقای سرفراز رئیس صدا و سیما هستند......فرزاد رو نمیدونم که برنامه داره الآن یا نه......ولی خانم نامداری بعد حاشیه سازی اخیرشون تریبون برنامه خانمی که شما باشی بهش داده شد و از شبکه 2 در حال پخش است........اگر واقعا این خانم چیزهایی که فرزاد میگه دربارش راست باشه....نبایستی تریبونی در اختیارش باشه........هیچکدومشون نبایستی تریبون صدا و سیما رو در اختیار داشته باشن.....لااقل تا مشخص شدن کامل ماجرا

اوژنی دزیره

عضو جدید
از
اینا الآن حرف کیست؟حرف شماست محمد آقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اوژنی دزیره

عضو جدید
این سیمش وصله به اینا مارو باهم اخراج کردن من یه ماه بیرون بودم این فقط دوهفته . خدا میدونه بچه ها چقد از این ادم نفرت دارن

محمد خیلی بیماری. خدا ملتو از طرز فکرایی مثل طرز فکر تو نجات بده. این طرز فکر افته جامعس . ریپورت کن
واااااااااااااااااااااااای چه بی ادب:surprised:

Hodaa37

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد آقا شما پست 272 رو دیر گذاشتی جای درستش میشه پست دوم صفحه یک،و اگه درست مطلب میبستی خیلی ها اعصابشون آروم میشد میفهمیدن قضیه چیه؟
یک مطلب دیگه هم هست که حسنی شماره پرونده داده که مثلا بیننده بره تحقیق دادگاه
در ضمن این خانم حق طلاق داشته و همونجا که عکسش رو گذاشته بود، نوشته بود حق طلاق
ممنوع التصویر هم که خودش گفته بود ،ممنوع التصویر نیست و تمرکز کرده بود واسه ساخت مستند،کلا دردش این بود که چرا مستندش پخش نشد که بعدش اومد گفت قراره پخش بشه در تاریخ دیگه و کلا ساکت شد:eek:
اینم که جنجال درست کرده چون مستندی که ساخته پول درنیاوورده جو گیره ، همه ش واسه پوله، و جوسازی و مطرح شدن همونطور که واسه ازدواجشون جوسازی بود اصلا خطبه ی عقدشون و عکسی گذاشتن کلا جوسازی بود واسه دیده شدن کلا نمایش بود،کسیکه اهل دین هست و بشدت پایبنده که با نامحرم نمیره کنسرت! بیشتر عکسایی که ازشون دیدم واسه قبل عقدشونه کنسرت فلان گردش بهمان،چرا از دوران دوست دختر دوست پسریشون خاطره نمیگن ما فیض ببریم؟;)
اینها بارها واسه دیده شدن به مجالس ختم افرادی رفتن که اصلا حرف مشترکی بینشون نبود
جنجال روی قیمت کاراشون اثر داره

راستش چند روز پیش وقتی داستان کتک خوردن و دلیل طلاق رو شنیدم خیلی اعصابم خرد شد ولی وقتی کمی دقت کردم دیدم همه ی ماجرا بچه بازیه و معرکه گیری
الانم خانم خانمها با چادر میخواد بره خارج ادامه تحصیل بده!! بیخیال خانم
تا جا داشت با ریاکاری و دوتا جمله مذهبی و چادر و امام راحل و ... این دو نفر جولان دادن کم یا زیاد و الان دارن راه دیگه ای میرن
اون رشیدپور رو که نگو با سهمیه بالا کشید خودشو همه جا با اسم پدرش رفت و برای زنده نگهداشتن آرمانها و ازین شعارها الان هم که دیگه بله مثل خواننده ای که حدود ده دوازده سال پیش وقتی با سهمیه .... به ته خواسته هاش رسید،وطنی که پدر و برادرش براش جون گذاشتن رو لگد کرد رفت اون ور با یه مانکن زوج شد
ازتون خواهش میکنم واسه یه عده پول پرست و معرکه گیر به کسی توهین نکنین بی محلی به این دوتا مجری بهترین کاره
و اگه واقعا حرفای نامداری درد دل بود که هر چند دقیقه پاکش نمیکرد حرف عوض نمیکرد عکس عوض نمیکرد که شاهد داشته باشه و اگه میخواد بنویسه سبک بشه که بره دفتر خاطراتش رو باز کنه
و پاییز این دوتا چه لاوی میترکوندن یادتونه؟ همه میگفتن میخوان آشتی کنن،حسنی به خواننده ای که کارشو خونده بود پشت میکروفن رادیو گفت همونی رو بخون که .... منظورش اون ترانه بود که برا نامداری گفته بود ،خواننده تته پته میکرد نمیدونست چه کنه! اسم خواننده یادم نیست

آخرین ویرایش:

Hodaa37

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخشید من یه سری مطالب رو اضافه کردم که در نقل قولتون نیست شرمنده تیکه تیکه مطلب مینویسم با موبایل و تبلت سخته تایپ

اوژنی دزیره

عضو جدید
یه چیزی هست نگم می ترکم.جفتشون کم سن نبودن چشماشونو برای ازدواج باز می کردن تا اینطوری نشه آقای حسنی با تمام احترامی که براشون قائلم وقتی خبر ازدواجشون با خانوم نامداری رو شنیدم با تمام احترامی که براشون قائل نیستم ولی توهینم نمی کنم ولی واقعا مبهوت موندم که کسی مثل آقای حسنی چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا همچین کسی رو به عنوان شریک زندگی انتخاب کرد؟صرفا به دلیل مثلا چادری بودنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسری متولد56 با این همه ادعا و خیلی مسائل دیگه چنین اشتباهی ازش سر بزنه جای گرد شدن چشم داره:eek:به قول مادرم از قدیم گفتن زرنگ میفته تو چاه(اگه درست گفته باشمش)و در رابطه با مسئله اجراشون که به ما مربوطه من به عنوان یه مخاطب اصلا خوشم از نامداری نمیاد به هیچ وجه شایستگی اجرا رو نداره همون بهتر که چند ساله نیست تا حالمونو با اجرای افتضاحش به هم بزنه هرچند اون موقع هم که بود اجرایی نداشت دوتا برنامه در حد..........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخشید من یه سری مطالب رو اضافه کردم که در نقل قولتون نیست شرمنده تیکه تیکه مطلب مینویسم با موبایل و تبلت سخته تایپ

سلام علیکم......جواب فرزاد الآن هست.........اگر میشد بنده در پست اول میگذاشتم.......متاسفانه دسترسی ندارم برای این کار...........ممنون از انتقاد به حق شما (گل)

اوژنی دزیره

عضو جدید
از
محمد آقا جواب منو بدید این پست که گذاشتین نظر کیست؟خود شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرزاد حسنی در مصاحبه خود با سایت اصلاح طلب پارسینه پس از مدت ها سکوت و در پی افشاگری همسر سابقش آزاده نامداری ، لب به سخن گشود .

فرزاد حسنی مجری رادیو و تلویزیون با تکذیب اخبار منتشر شده در روزهای اخیر ، اعلام کرد در یادداشتی که به زودی منتشر میکند به تمام حاشیه ها پاسخ خواهد داد ، و اتهامات وارد شده را از مراجع قضایی پیگیری میکند .

با توجه به مدارکی که او در دست دارد و با انتشار آن مسائل شکل پیچیده ای به خود خواهد گرفت او تا این لحظه سکوت کرده بود اما با وجود درخواست پارسینه برای عدم انتشار این یادداشت و ادامه به این سکوت معنا دار ، حسنی پاسخ داد : بعد از بازگشت مادرم از سفر و درخواست حاج خانم برای دفاع از حیثیتم ناچار به پاسخ گویی هستم .
او در یادداشت خود به طرح چند سوال پرداخته که میتواند بازگو کننده حقایق تکان دهنده ای باشد.

سکوت فرزاد شکست / اولین واکنش "حسنی" به ادعای ... - پارسینه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
متن کامل یادداشت فرزاد حسنی در جواب آزاده نامداری ... - پارسینه

بعد از انتشار عکس جنجالی آزاده نامداری مبنی بر مورد ضرب وشتم قرار گرفتن توسط همسر سابقش فرزاد حسنی، بعد از حدود دو سال سکوت، فرزاد حسنی مجری سرشناس تلویزیون طی یادداشتی پرده از بسیاری از رازهای مسکوت مانده زندگی مشترک با آزاده نامداری برداشت و از مردم ایران خواست با دقت بیشتری به مسائل نگاه کنند. به گزارش پارسینه این یادداشت به شرح زیر است :

مردم عزیز سرزمینم... دو سال در برابر اظهارات خلاف واقع و بی حرمتی هایی که بر من روا رفت و مظلوم نمایی ها و استفاده از احساسات پاک شما سکوت اختیار کردم.

اکنون نیز براساس خواسته ی مادر سیده 63 ساله ام و وثیقه ی سوگندی که یاد کرده ام پاسخ می دهم:

کوتاه! کوتاه از آن جهت که احساس من بر این عقیده استوار است که حریم خصوصی افراد متعلق به ذوالحرم است ولاغیر. بر فرض محال اگر این ادعاهای کذب صحت هم داشت، آیا این روش درستی برای بیان آنهاست؟ ریختن آبروی دیگران و حتی خانواده خود به چه قیمتی؟ به قیمت پخش تصویرمان از تلویزیون؟! انسان ها را از روشی که برای رسیدن به هدفشان انتخاب می کنند بشناسید...

1- کدام انسانی با اندک بهره هوشی می تواند بپذیرد که این خانم تا به حال هیچ گونه شکایتی از من نکرده باشد؟ قطعا با اندکی دقت و بررسی صفحات مجازی متعلق به مشارالیها که سرشار از تصاویر و مدارک غیر واقعیست پاسخ سوال روشن است!

2- ایشان با بیان ادعاهای گوناگون و تجمیع کلکسیونی از عناوین مجرمانه همچون ضرب و شتم، افترا، تهدید به قتل، شکستن گوشی همراه (باور کنید به همین جرم!) و ارسال پیامک از من شکایت کرده و در تمامی این موارد به واسطه ی صدور احکام قضایی دست خالی از دادسرا برگشته است! به عنوان مثال رجوع کنید به پرونده کلاسه ی 922192/63 در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو تهران. در کدامیک از این موارد محکوم واقع شده ام؟ هیچ کدام!

3 - اساسا مسائل خانوادگی ما به مدیران رسانه چه ارتباطی دارد؟ چرا ایشان با فرافکنی و عدم قبول واقعیت، موضوعات فی مابین در زندگی شخصی را به عدم پخش مستندشان ارتباط می دهند؟! اساسا ممنوعیت فعالیت ایشان از مراجع دیگر و به واسطه مواردیست که مرتبط با جدایی اش از من نیست.

4- پاسخ مفصل و قاطع من به این فرمایشات کذب و عکس های غیر واقعی و تهمت های پی در پی و مظلوم نمایی در مرجع قضایی به واسطه طرح شکایت از ایشان صورت خواهد پذیرفت و فصل الخطاب همه ی ما قانون است. تا سیه رو شود هر که در او غش باشد.

به گزارش پارسینه وی ادامه داد ، در پایان می خواهم این دو سوال من در صفحه ی اینستاگرام ایشان پرسیده شود که:

1- نظر ایشان درباره گروهک (...) چیست؟

2- نظر ایشان درباره ی عاطفه ی مادری و عشق به فرزندشان چیست؟

با سپاس - خاک پای ملت ایران - فرزاد حسنی

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
خجالت داره که شماهایی که ادعای آدم تحصیل کرده و با فرهنگ دارین ، تاپیک برای فضولی تو کار مردم میزنین
البته کشور ما همه فضولند کاریشم نمیشه کرد
نمونه فضولی تو کشور ما همین دخالت در امور خانوادگی دیگران هستش
آخه به شما چه ربطی داره !!!

• Like
واکنش ها: ayja

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

سکوت فرزاد شکست / اولین واکنش "حسنی" به ادعای ... - پارسینه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا