واکنش رضا رشیدپور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخ.جالبه میایم اینجا نظر میذاریم بعد میگیم ما چه کار داریم از ما گفتن بود.:D

یادم نمیاد حرف خنده داری زدم !

نظر هم ندادم اگه بخام نظرمو در مورد این تاپیک بگم

" فقط میگم این همه جر و بحث و کشمکش در مورد دوتا ادمی که تا حالا ندیدیم شون اصن ارزشی نداره"

it2015

عضو جدید
یادم نمیاد حرف خنده داری زدم !

نظر هم ندادم اگه بخام نظرمو در مورد این تاپیک بگم

" فقط میگم این همه جر و بحث و کشمکش در مورد دوتا ادمی که تا حالا ندیدیم شون اصن ارزشی نداره"
اگه برای مانون نداره برای بعضیا اب داره!

MixxiM

اخراجی موقت
خوب کم و بیش منطقیه.
اکثراً کاری از دستتون بر نمیاد و جلوی پیشرفت رو هم می‌گیرید، نق زدن‌هاتون هم 20 سال عمر از عمر مفید آدم کم می‌کنه، ادعاتون و خواسته‌هاتون هم سر به فلک الافلاک میکشه. خوب اینجوری پسرا هم یه دودوتا چارتا می‌کنند می‌بینند حالا که توو این شرابط قراره وارد این خسران عظیم بشن لااقل طرف یه قیافه‌ای داشته باشه که لااقل از این یه مورد ضرر نکنند. مگه اینکه دختره سرش به تنش بیارزه که اون موقع میشه کوتاه اومد. که اونم خرما بر نخیل هست.
اگه نق زدنای خانوما 20 سال از سنتون کم میکنه تحمل نق نقای مادر شو شو و خواهر شوشو حداقل 40 سال کم میکنه :D
خرده فرمایشات شوشو هم 20 سال پس عمر مفید خانوما 40 سال بعد اون میفتن روغن سوزی

zaha joon

عضو جدید
خوب کم و بیش منطقیه.
اکثراً کاری از دستتون بر نمیاد و جلوی پیشرفت رو هم می‌گیرید، نق زدن‌هاتون هم 20 سال عمر از عمر مفید آدم کم می‌کنه، ادعاتون و خواسته‌هاتون هم سر به فلک الافلاک میکشه. خوب اینجوری پسرا هم یه دودوتا چارتا می‌کنند می‌بینند حالا که توو این شرابط قراره وارد این خسران عظیم بشن لااقل طرف یه قیافه‌ای داشته باشه که لااقل از این یه مورد ضرر نکنند. مگه اینکه دختره سرش به تنش بیارزه که اون موقع میشه کوتاه اومد. که اونم خرما بر نخیل هست.

تا حالا ب این فک کردی ک دخترا چ نیازی ب پسر تو زندگی دارن ....هیچ نیازی ندارن ...در حالی که پسرا اگه مجرد باشن میمیرن ... دورو برت نیگاا چند تا پسر مجرد میبینی ... نمیبینیی ...حالا چند تا دختر مجرد میبینی ...خیلی ... این معنیش چیه
تا حالا فک کردی زنا واس چی غر میزنن ... فک نکردی ... واس کارای غیر عاقلانه شوعرشون... دخترا فقط ی چی میخوان از شوهرشون اونم درکه که 75 درصد ندارن پسرا .. واس همین غر میزنن .. فقط شخصیت مهمه ..:D

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب کم و بیش منطقیه.

اخلاقو زبون مهمتره.... زن زیبا ناسازگار زندگیرو بروتون سیاه میکنه اون وق هروز ارزو مرگ میکنی.....20سال ک چیزی نیس.....خحححح

zaha joon

عضو جدید
چرا؛ کلاً خانم‌ها از شرایط مساوی از نظر اقتصادی و امنیت نسبی در مقایسه با آقایون قرار ندارند، مخصوصاً در کشور جهان سوم و سنتی مثل اینجا که فاکتورهای دیگه‌ای مثل حرف و حدیث مردم و فشار خانواده هم دخیل هست. پس نیاز خیلی بیشتری به همسر دارند تا پسرها. من این حرف شما رو به حساب کل‌کل میذارم و میدونم خودتون هم اعتقای بهش ندارید. دور و بر من پر هست از پسرهای مجرد بالای 30 سال که حالا حالاها قصد ازدواج ندارند، از وضعیتشون هم راضی هستند. ولی خانم‌ها شاید تا 28-27 سالگی دنبال شرایط ایده‌آل هستند و بعد از اون به شدت از انتظاراتشون عقب‌نشینی می‌کنند، شاید چون توو جامعه به دید مثبتی به یه خانم مجرد 30 ساله نگاه نمی‌کنند، شاید عوامل اقتصادی و مهم‌تر از اون عوامل نیازهای روحی.

غر زدن خانم‌ها هم بیشتر به خاطر قدرت تحلیل پایین (که انتظاری هم ازشون نمیره چون برای این کار ساخته نشدند) و منطقی نبودنشون هست. الان در کشورهای غربی خیلی وقت هست که خانم‌ها هم از حقوق برابر واسه تحصیل برخوردار هستند ولی شما به تعداد انگشتان یک دست هم فیلسوف یا ریاضی‌دان زن یا حتی قاضی زن نمی‌شناسید چون قدرت تحلیل ندارند که خیلی وقت‌ها باعث میشه طرفشون از کوره در بره.
بله از روی فشار خانواده مجبور میشن. اخر سر مجبورن کاری ک دوس ندارنو انجام بدن
من ب حرفایی که زدم کاملا معتقدمم .. اصولا شما پسرا همه چیزو مسخره میگیرین از همه چی راحت رد میشین ...هیچ وقت بزرگ نمیشین... ببخشید که اینجوری میگم ولی واقعاا دخترا درک بالاتری نسبت به پسرا دارن اینو تو خیلی از مسایل زندگی میشه دید .. خیلی از پسرایی ک مث شما راج ب دخترا حرف میزنن این ی موردو حداقل قبول دارن
من اصاا دوس ندارم کل کل کنم ولی ی ذره فک کن راج بش
خو با این تعاریفی که از دخترا دارییی پس هیچ موقع ازدواج نکن .. شماها ک هیچ نیازی ندارین پس ازدواج میکنین ..خودتونو بدبخت میکنین

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قضاوتی نمی کنیم ولی نظرمو می گم.من باور نمی کنم.آخه عزیزانم کی گفته عکس متعلق به چه زمانیست؟و کی گفته آثار کتک زدن چه کسیست؟چرا اینقدر نظرات و قضاوت؟؟؟خودتون کلاهتونو قاضی کنید انسان متشخص و مؤمنی مثل آقای حسنی می تونه دست بزن داشته باشه؟یادمه برنامه زنده باد زندگی این دو نفر رو به برنامه دعوت کرده بودن آقای حسنی سرما خوردگی شدید داشتن و بی حال بودن مدام از خانوم نامداری تعریف و تمجدید میکردن و اینجاش جالبه که وقتی خانوم نامداری حرف میزدن آقای حسنی بهش خیره میشدن و به مجری برنامه میگفتن نقل قول از فلان معصوم یا نمیدونم شاید پیامبر عزیزمونه که وقتی خانومتون صحبت میکنه بهش خیره بشین و...من خودم به شخصه بارها و بارها برنامه هایی که آقای حسنی مجری یا گوینده اش بوده دیدم و شنیدم واقعا اعتقادات سفت و سخت و محکمش توی حرفاش مشخص بوده و میگن آنچه از دل بربیاید بر دل می نشیند .............

سلام.....اون عکس در صفحه اینستاگرام خود خانم نامداری هست و توضیح داده اند ......البته به نظر بنده واقعا جالب نیست که به خاطر یک تریبون همچین کارهایی بکنن که البته تریبون به ایشون داده شد و برنامه خانمی که شما باشی از شبکه دو در حال پخش است.......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخای تجربمو در مورد تو ب بقیه بگم؟ خخخخخ:biggrin::D

ابروت میره ها :|

بگو بینم چی میگی !!!
اونطرف رو میگی!!

حتی به + ترین پسر روی زمین

آب شرب یا غیر شرب؟

خوشحالم که متاثر شدیی ...زیاد فقط متحول نشوو ..خخخ
کاربرانی که اسمشون در پستهای اسپم است.......ادامه بدهند گزارش تخلف خواهد شد.....لطفا در چارچوب تاپیک صحبت کنید.........

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا؛ کلاً خانم‌ها از شرایط مساوی از نظر اقتصادی و امنیت نسبی در مقایسه با آقایون قرار ندارند، مخصوصاً در کشور جهان سوم و سنتی مثل اینجا که فاکتورهای دیگه‌ای مثل حرف و حدیث مردم و فشار خانواده هم دخیل هست. پس نیاز خیلی بیشتری به همسر دارند تا پسرها. من این حرف شما رو به حساب کل‌کل میذارم و میدونم خودتون هم اعتقای بهش ندارید. دور و بر من پر هست از پسرهای مجرد بالای 30 سال که حالا حالاها قصد ازدواج ندارند، از وضعیتشون هم راضی هستند. ولی خانم‌ها شاید تا 28-27 سالگی دنبال شرایط ایده‌آل هستند و بعد از اون به شدت از انتظاراتشون عقب‌نشینی می‌کنند، شاید چون توو جامعه به دید مثبتی به یه خانم مجرد 30 ساله نگاه نمی‌کنند، شاید عوامل اقتصادی و مهم‌تر از اون عوامل نیازهای روحی.

غر زدن خانم‌ها هم بیشتر به خاطر قدرت تحلیل پایین (که انتظاری هم ازشون نمیره چون برای این کار ساخته نشدند) و منطقی نبودنشون هست. الان در کشورهای غربی خیلی وقت هست که خانم‌ها هم از حقوق برابر واسه تحصیل برخوردار هستند ولی شما به تعداد انگشتان یک دست هم فیلسوف یا ریاضی‌دان زن یا حتی قاضی زن نمی‌شناسید چون قدرت تحلیل ندارند که خیلی وقت‌ها باعث میشه طرفشون از کوره در بره.

شاید غر زدن خانمها برای اینه دارن با ی موجوود خودخاه زندگی میکنن کسی غر نمیزنه وقتی همه چی سر جاشه..... مرد و زنم نداره ..... زنم اگه بد باشه مرد غر میزنه.....
خدایی یه امار بگیر بعد بگو.... سن ازدواج رفته بالا چون اکثر پسرا پول ندارن خرج زندگیو بدن.....

it2015

عضو جدید
کاربرانی که اسمشون در پستهای اسپم است.......ادامه بدهند گزارش تخلف خواهد شد.....لطفا در چارچوب تاپیک صحبت کنید.........
در چار چوب تاپیک :
وقتی رفتن دادگاه طلاق گرفتن و مهریه داده بشه! چرا باید عکس بزاره؟ معنیش چیه؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا
بعدشم یه طو آمار میده انگار رفته تحقیقات علمی انجام داده

:D

من ک از هر کی پرسیدم چرا فلان پسره ازدواج نکرده..... میگه یا پول نداره یکی دیگرو بیاره بدبخت کنه چی بشه.... یا میگه عاشق هر کی میشه دختررو بش نمیدن....
:|

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما داری غیر مستقیم به خانوما توهین می کنی
به خانوما چ ربطی داره که خانومایی ک اطراف شما بودن این طرز تفکر رو در شما به وجود آوردن که مدام بهشون توهین می کنین
شما از کجا میدونین دغدغه یه خانوم چیه!!!
دختری ک دغدغش کرمو پنکک نباشه دختر نیس پسره............
این دختر حتما براش مهم نیس سیبیلاشو بزنه یا ب خودش درس حسابی برسه..........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربران مراقب باشند ........چه مستقیم و چه غیر مستقیم توهین کنند گزارش تخلف خواهد شد.........بعدا نگفتن نگفتی ........

مقدمه یک بحث مناسب رعایت احترام متقابل است........لطفا رعایت شود

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا.......سواستفاده از احساسات هواداران .....این کار رو کردن که تریبون بگیرن و گرفتن.......بنده با تمام احترامی که برای خانم نامداری قائلم واقعا از برخی اقداماتشون شکه شدم

استارتر و مدیر تاپیپی که شما داری توش اسپم میکنی .....سرکار خانم......در شان باشگاه مهندسان این چنین کارها نیست

باید ب کسی که منو مجبور ب اسپم کرد اخطار بدی..... من ک نمیتونسم بی جواب بزارمش.....
بعد همش چنتا اسپم بوده.....فک نمیکنی این صفه ها همه توسط مدیرا خونده میشه و اگه لازم دیدن اخطار میدن ب اون شخص.....

zaha joon

عضو جدید
الان شما یه مغالطه‌ی تر و تمیز انجام دادید: "من ب حرفایی که زدم کاملا معتقدمم .. اصولا شما پسرا همه چیزو مسخره میگیرین...".
حرفای شما این نبود که پسرها همه چیز رو به مسخره می‌گیریم که اینجا بحث رو منحرف کردید. شما گفته بودید که پسرها نیاز به ازدواج دارند و مجرد نیستند و دخترها بالعکس، که منم پاسخ دادم، ولی شما اینجا موضوع رو از اصل منحرف کردید.
دخترها درک بالاتری نسبت به پسرا راجع به زندگی داشتند و من هم این رو کامل قبول دارم. ولی این موضوع رو الان دیگه باید توو موزه دنبالش بگردید. من 20 سالم نیست که وارد اجتماع نشده باشم. الان دخترها تا 18 سالگی دنبال لواشک و عروسک‌بازی هستند، فکر می‌کنید میتونه یه زندگی رو بچرخونه.
من ادعایی نمیکنم که پسرها درک‌شون از زندگی از خانم‌ها بیشتره ولی ادعا می‌کنم اون فاصله‌ی عقلی که بین دختر و پسر قبلاً بود، الان دیگه نیست. پسرها هم نخیر، همه چی تموم و آقا نیستند ولی چون دیگه حداقل از اواخر لیسانس می‌دونند که قراره بار زندگی به عهده‌ی اونا باشه، از هپروت خارج می‌شن. ولی دخترها کلاً توو ابرها زندگی می‌کنند، مسئولیت مالی به گردنشون نیست. برا همین دغدغه‌شون تبدیل شده به رنگ رژ و پنکک.
هیچ کسی از پیشرفت و راحت‌تر زندگی کردن بدش نمیاد. 20-10 سال پیش پسرها ازدواج می‌کردند که سر و سامان بگیرند ولی الان من با هر کسی صحبت کردم یا ناراضی هست، یا گفته اگه حالا حالاها ازدواج نکردید هم مشکلی نیست. در حالی که اگه خانم‌ها همه‌چی تموم بودند و طبق گفته‌ی شما خیلی درک داشتند و شعور ازشون می‌بارید هیچ پسری بدش نمیومد با همچین نعمت‌هایی وصلت کنه.

من نگفتم همشون اینطور هستند که بخوام مجرد بمونم یا نه.

چقد طولانی نوشتی خخخ .. بابا ناراحت نشوو .. من خلاصه میگم
منظورم ازین که پسرا همه چیو مسخره میگیرن اینه که کارایی میکنن که باعث میشه دخترا غرشون دراد
دخترام الان همینطورین کسی که ازدواج میکنه رضایت کافی رو نداره چون پسرا همش دنبال خوش گذرونی خودشونن ..منم نمیگم دخترا خیلی بی خوبن ... گفتی دخترا غر غرو ن و از عمر ادم کم میکنن منم ی سری واقعیتا رو گفتم ...نمیخوام بحث کنم
این که دخترا به فکر پن کیک و رژن فقط برمیگرده ب اینکه پسرا دیذشون اینه ... همه چیو تو ارایش میبینن ...شخصیت ادما رو با قیافه میبینن ..
خواهشاا نمیخوام کسی دلخور شه ... دیگه بحثو ادامه ندین

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد طولانی نوشتی خخخ .. بابا ناراحت نشوو .. من خلاصه میگم
منظورم ازین که پسرا همه چیو مسخره میگیرن اینه که کارایی میکنن که باعث میشه دخترا غرشون دراد
دخترام الان همینطورین کسی که ازدواج میکنه رضایت کافی رو نداره چون پسرا همش دنبال خوش گذرونی خودشونن ..منم نمیگم دخترا خیلی بی خوبن ... گفتی دخترا غر غرو ن و از عمر ادم کم میکنن منم ی سری واقعیتا رو گفتم ...نمیخوام بحث کنم
این که دخترا به فکر پن کیک و رژن فقط برمیگرده ب اینکه پسرا دیذشون اینه ... همه چیو تو ارایش میبینن ...شخصیت ادما رو با قیافه میبینن ..
خواهشاا نمیخوام کسی دلخور شه ... دیگه بحثو ادامه ندین

بعضی پسرا خیلی از خود رازین :|||||
من همش میگم نباید مردارو زیاد تحویل گرفت روشون زیاد میشه گوش نمیکنن :|

zaha joon

عضو جدید
بعضی پسرا خیلی از خود رازین :|||||
من همش میگم نباید مردارو زیاد تحویل گرفت روشون زیاد میشه گوش نمیکنن :|

ارههه خووو .;)..حرصم درمیاد وقتی میبینم کسی اینجوری فک میکنن .. اعتماد ب سقف دارن اصااا

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربران مراقب باشند ........چه مستقیم و چه غیر مستقیم توهین کنند گزارش تخلف خواهد شد.........بعدا نگفتن نگفتی ........

مقدمه یک بحث مناسب رعایت احترام متقابل است........لطفا رعایت شود

حاجی گرینوف

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارههه خووو .;)..حرصم درمیاد وقتی میبینم کسی اینجوری فک میکنن .. اعتماد ب سقف دارن اصااا

کم نیسن امثال این پسر های پر ادعا..... اینا اخرش گردنشون از همه کج تر میشه خخخخخخخخخخخخخخ:lol:

zaha joon

عضو جدید
کم نیسن امثال این پسر های پر ادعا..... اینا اخرش گردنشون از همه کج تر میشه خخخخخخخخخخخخخخ:lol:

اوررههه ... همینان ک غر زنا رو در میارن اصااا
...خخخخ ..ازدواج چیه اخهه زندگی باید کرد خخخ

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوررههه ... همینان ک غر زنا رو در میارن اصااا
...خخخخ ..ازدواج چیه اخهه زندگی باید کرد خخخ

یادته میگفتی دوس دارم اخطار بگیرم از سوسولی درام این دفه اخراج میشی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
پسرا ب این خوبی.........پسرا نباشن میخای جیبا کیو خالی کنی خخخخخخخخخخخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا