سلام توروخدا یکی زود قضیه رو بگه من کنجکاویم تحریک شده شدیددددددددددددد
قضیه چیو ؟
سلام توروخدا یکی زود قضیه رو بگه من کنجکاویم تحریک شده شدیددددددددددددد
من که هیچوقت از این حسنی خوشم نیومد،
کسی که تو برنامه زنده (کوله پشتی) اونجوری با فرمانده نیروی انتظامی حرف بزنه، بیشتر از این هم نمیشه ازش انتظار داشت.
چند وقت پیش هم تو یه جشنواره ای (اگه اشتباه نکنم فیلم فجر بود) گیر داده بود به مهران مدیری!
کلا کله ش بو قرمه سبزی میده!
آقا عیسی به دین خود موسی به دین خود
ما به این دوتا چکار داریم اخه :| فردای قیامت این دوتا هرچی گناه کردن صاف میفته رو دوش شما عزیزان
:دی
از ما گفتن
یکی عاشق شده بود بعدش از قرار زده دک و پوزشو آورده پایین دختره هم مهریه اش رو گرفته همین×
شما مگه جناب حسنی رو بیرون از چهارچوب تلویزیون هم دیدید که نتیجه میگیرید متشخص و مؤمن هستند. 90 درصد کسایی که جلوی تلویزیون صحبت میکنند ظاهراً متشخص و مؤمن هستند. اون مجری تلویزیون که چند سال پیش اون ماجرای دختره و کیش و ... براش پیش اومد که مؤمنتر به نظر میومد و اغلب هم مجری برنامههای مذهبی بودند و خیلی هم بیشتر حدیث بلد بودند.
در ضمن احتمالاً اون برنامه رو ندیدید که جناب حسنی چطور به چهرهی الناز شاکردوست خیره میشد، کلاً خیره شدن به چهرهی نـِسوان رو انگار خوب بلدند ایشون.
این قضیه اندازهی سر سوزن برا من اهمیت نداره فقط خواستم تجربهم رو بگم که تا حداقل چند ماه با یه نفر زیر یه سقف زندگی نکردید و نشست و برخواست نداشتید ابداً در مورد شخصیتش نتیجهگیری قطعی نکنید که آدم خوبی هست یا بالعکس.
یادمه اون موقع که قضیهی شعرخوانی حسنی توو تلویزیون شده بود اینجا یه تاپیک بود که دخترا سر و دست میشکستند که مردا از حسنی یاد بگیرند و خدا میدونه سر این موضوع چه بلایی سر دوستپسر/شوهراشون آوردند. من همون موقع عرض کردم آواز دهل از دور خوش است. الان هم نمیدونم اصلا ماجرا چی هست ولی میدونم خود نامداری هم کم مارمولکی نیست.
یعنی واسه گول زدن دخترا رسماً یه زبون لازم هست و هیچ.
ایقد از پسرایی ک دنبال قیافن بدم میادواس پسرام قیافه لازم است و هیچ
ایقد از پسرایی ک دنبال قیافن بدم میاد
88 درصد دنبال قیافن پسرا قیافه براشون مهمه دخترا خوش صحبت بودن طرف(هر چی طرف خالی بند تر باش بیشتر جواب میده )
خدا رو شکر گزینه زبون رو من جواب نمیده وگرنه تا الان صد بار خر شده بودم
رو من هیچ گزینه اای دیگه جواب نمیده قبلنا جواااب میداد ...![]()
الکی ادعات نشه....دخترا خیلی زود گول میخورن اگه طرف زبونش خوب بچرخه.....:|
امان از تجربهالکی ادعات نشه....دخترا خیلی زود گول میخورن اگه طرف زبونش خوب بچرخه.....:|
حتی به من ؟من قبلا ارهه خیلی ساده بودم .. ولی الان واقعاا اینطوری نیستم .. من نسبت به همه بدبینم ...ب هیشکی اعتماد نمیکنم
.....نه بابا بعضی دخترام خوب عاقلن
چرا فک می کنین همه دخترا ساده لوحن
ب خاطر شکست عشقیه.....بدش دیگه اون ادم سابق نخاهی شدمن قبلا ارهه خیلی ساده بودم .. ولی الان واقعاا اینطوری نیستم .. من نسبت به همه بدبینم ...ب هیشکی اعتماد نمیکنم
امان از تجربهب خاطر شکست عشقیه.....بدش دیگه اون ادم سابق نخاهی شد![]()
نه بابا بعضی دخترام خوب عاقلن
چرا فک می کنین همه دخترا ساده لوحن
امان از تجربهمیدونم چی میگی .... کلا میگم دخترا با گوشاشون عاشق میشن بیش تر....
خخخخامان از تجربه![]()
بگومیخای تجربمو در مورد تو ب بقیه بگم؟ خخخخخ![]()