واکنش رضا رشیدپور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

اوژنی دزیره

عضو جدید
من که هیچوقت از این حسنی خوشم نیومد،
کسی که تو برنامه زنده (کوله پشتی) اونجوری با فرمانده نیروی انتظامی حرف بزنه، بیشتر از این هم نمیشه ازش انتظار داشت.
چند وقت پیش هم تو یه جشنواره ای (اگه اشتباه نکنم فیلم فجر بود) گیر داده بود به مهران مدیری!
کلا کله ش بو قرمه سبزی میده!

اگر پیگیر میبودی متوجه میشدی اون قضیه مهران مدیری چی بود که معلومه فقط شایعات رو پیگیری کردی.مگه قضیه سر خوش اومدن و نیومدن ماست؟من متوجه نمیشم چرا بعضی دوستان میان میگن نظر میذارن فلان و بهمان خب عزیزان مجبور نیستید درمورد کسیکه خوشتون نمیاد نظر بذارین.والا.

اوژنی دزیره

عضو جدید
من قضاوتی نمی کنیم ولی نظرمو می گم.من باور نمی کنم.آخه عزیزانم کی گفته عکس متعلق به چه زمانیست؟و کی گفته آثار کتک زدن چه کسیست؟چرا اینقدر نظرات و قضاوت؟؟؟خودتون کلاهتونو قاضی کنید انسان متشخص و مؤمنی مثل آقای حسنی می تونه دست بزن داشته باشه؟یادمه برنامه زنده باد زندگی این دو نفر رو به برنامه دعوت کرده بودن آقای حسنی سرما خوردگی شدید داشتن و بی حال بودن مدام از خانوم نامداری تعریف و تمجدید میکردن و اینجاش جالبه که وقتی خانوم نامداری حرف میزدن آقای حسنی بهش خیره میشدن و به مجری برنامه میگفتن نقل قول از فلان معصوم یا نمیدونم شاید پیامبر عزیزمونه که وقتی خانومتون صحبت میکنه بهش خیره بشین و...من خودم به شخصه بارها و بارها برنامه هایی که آقای حسنی مجری یا گوینده اش بوده دیدم و شنیدم واقعا اعتقادات سفت و سخت و محکمش توی حرفاش مشخص بوده و میگن آنچه از دل بربیاید بر دل می نشیند .............

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا عیسی به دین خود موسی به دین خود :d

ما به این دوتا چکار داریم اخه :| فردای قیامت این دوتا هرچی گناه کردن صاف میفته رو دوش شما عزیزان :d

:دی

از ما گفتن

اوژنی دزیره

عضو جدید
آقا عیسی به دین خود موسی به دین خود :d

ما به این دوتا چکار داریم اخه :| فردای قیامت این دوتا هرچی گناه کردن صاف میفته رو دوش شما عزیزان :d

:دی

از ما گفتن

خخخخخخخخخخخخخخ.جالبه میایم اینجا نظر میذاریم بعد میگیم ما چه کار داریم از ما گفتن بود.:D

اوژنی دزیره

عضو جدید
شما مگه جناب حسنی رو بیرون از چهارچوب تلویزیون هم دیدید که نتیجه می‌گیرید متشخص و مؤمن هستند. 90 درصد کسایی که جلوی تلویزیون صحبت می‌کنند ظاهراً متشخص و مؤمن هستند. اون مجری تلویزیون که چند سال پیش اون ماجرای دختره و کیش و ... براش پیش اومد که مؤمن‌تر به نظر میومد و اغلب هم مجری برنامه‌های مذهبی بودند و خیلی هم بیشتر حدیث بلد بودند.
در ضمن احتمالاً اون برنامه رو ندیدید که جناب حسنی چطور به چهره‌ی الناز شاکردوست خیره میشد، کلاً خیره شدن به چهره‌ی نـِسوان رو انگار خوب بلدند ایشون.
این قضیه اندازه‌ی سر سوزن برا من اهمیت نداره فقط خواستم تجربه‌م رو بگم که تا حداقل چند ماه با یه نفر زیر یه سقف زندگی نکردید و نشست و برخواست نداشتید ابداً در مورد شخصیتش نتیجه‌گیری قطعی نکنید که آدم خوبی هست یا بالعکس.
یادمه اون موقع که قضیه‌ی شعرخوانی حسنی توو تلویزیون شده بود اینجا یه تاپیک بود که دخترا سر و دست می‌شکستند که مردا از حسنی یاد بگیرند و خدا می‌دونه سر این موضوع چه بلایی سر دوست‌پسر/شوهراشون آوردند. من همون موقع عرض کردم آواز دهل از دور خوش است. الان هم نمیدونم اصلا ماجرا چی هست ولی میدونم خود نامداری هم کم مارمولکی نیست.

:D:biggrin:حالا شایدم خارج از چارچوب تی وی دیده باشمشون:biggrin:شوخی کردم.گفتم که حرفاش به دل میشینه خب من چکارکنم؟:(

MixxiM

اخراجی موقت
88 درصد دنبال قیافن پسرا قیافه براشون مهمه دخترا خوش صحبت بودن طرف(هر چی طرف خالی بند تر باش بیشتر جواب میده )

:D
خدا رو شکر گزینه زبون رو من جواب نمیده وگرنه تا الان صد بار خر شده بودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا