یعنی این موضوع اینقدر مهمه که همه رو به جون هم انداخته؟
واقعا متاسفم برای شما مهندسان تحصیل کرده که پی هر چیزی میرید
برای اینکه بخوای یک مساله ی اجتماعی رو مطالعه کنی باید محدوده ی یکم بیشتر از دور و ور خودتو نگاه کنی دوست هم رشته ی من..وااا .چی چیو عادی شده ..من که تا حالا درو برم ندیدم مردی دس رو زنش بلند کنه
اون واسه 50 سال پیش بود مردا هر کاری میخواستن میکردن
دم عیدی تفریحات سالم که نباشه ....یعنی این موضوع اینقدر مهمه که همه رو به جون هم انداخته؟
خشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..
اهداف پشت پرده زیاده !!خیر دوست عزیز.اشتباه متوجه شدید
اصل موضوع رو نگفتم خاله بازیه...
گفتم زندگی خصوصی خودشونه.دلیل نداری چیزی از زندگیشون رو برای جامعه مطرح کنن.یکی حرف بزنه یکی مجبور بشه عکس بذاره یکی بیاد دفاع کنه یکی حمله کنه و.....
با این حساب از اقای رضا شفیعی جم هم که از همسرشون جدا شدن خواهشمندیم هر چه سریعتر توضیحات لازم رو در مورد زندگیشون برای ما ارائه بدن!!
از همون اول نباید چیزی از زندگی اینها بیرون میومد که حالا بخوان عکس بذارن و این حرفا
برای اینکه بخوای یک مساله ی اجتماعی رو مطالعه کنی باید محدوده ی یکم بیشتر از دور و ور خودتو نگاه کنی دوست هم رشته ی من..
اونوقت به ما میگید ...................! . خنده داره.104 سکه میدونی میشه چقد؟
104 ضربدر 1 تومان = 104 تومان![]()
دیگه اینجوری شده دیگه!.یعنی این موضوع اینقدر مهمه که همه رو به جون هم انداخته؟
خیر دوست عزیز.اشتباه متوجه شدید
اصل موضوع رو نگفتم خاله بازیه...
گفتم زندگی خصوصی خودشونه.دلیل نداری چیزی از زندگیشون رو برای جامعه مطرح کنن.یکی حرف بزنه یکی مجبور بشه عکس بذاره یکی بیاد دفاع کنه یکی حمله کنه و.....
با این حساب از اقای رضا شفیعی جم هم که از همسرشون جدا شدن خواهشمندیم هر چه سریعتر توضیحات لازم رو در مورد زندگیشون برای ما ارائه بدن!!
از همون اول نباید چیزی از زندگی اینها بیرون میومد که حالا بخوان عکس بذارن و این حرفا
خود شیرین
خوب منم همینو میگم
حالا از فردا هر زنی با شوهرش دعوا کرد یاد میگیره عکس میگیره نگه میداره واسه روز مبادا خخخخخ
طلاق رو گذاشتن واسه همچین چیزایی دیگه
تازه اون زن که ب خاطر یه مشت بخاد طلاق بگیره همون بهتر ک بگ
یره و بره والااااااااااااا
از اول تاپیک داری نظر میدیمن که واقعا این موضوع رو اصلا مرتبط به خودم نمیدونم
بنابراین دنبال نمیکنم و فقط از مشتاقان این موضوع دعوت به ادامه پیگیری میکنم!
.
.
طرف اومده ی عکس گذاشته شوهرشم بیاد ی چیزی بگه که این دروغه و فلان و راحت راحت زندگیشونو بندازن توی دهن مردم.اونم مردم شریف ایران! دیگه یکی بیاد جمعش کنه
چه حوصله ای دارن مردم
بدرود
جاش کجاش؟یه سری ادعاشون میشه جا این بحثا اینجا نیس ولی فقط دارن تو این تاپیکا پست میزارن.....
کجاش خنده داره؟؟اونوقت به ما میگید ...................! . خنده داره.
دیگه اینجوری شده دیگه!.
برااینکه حسنی خودش باعثش شده. کاری هم به خانم نامداری نداریم.چون تصمیم خودش بوده. با کفشاش رانرفتیم که درمورد اینگونه تصمیماتش موضع گیری کنیم.
از اول تاپیک داری نظر میدی
الان بهت مربوط نیست؟
چندش تر از حسنی مرد رو زمین نیس....حیف میشه هر دختری زنش بشه.....به خاطر یه مشت؟؟!. اونوقت به ما میگید قضاوت کن و خاله زنک و فلان و بهمان؟؟. خخخ. ضمنا مرد بیـــجا میکنه مشت! بزنه به زنش!.
ماوس فقط میدونه حق با نامداریه فقط به این چیزاش دیگه کاری نداره !!!!!!شما از کجا مطمئنی که حسنی اون مشتو زده؟؟
2- دلیل اینکه اون مشتو زده رو میدونی یا نه؟؟
3- شما چرا طرفدار نامداری هستی و یک طرفه به قاضی میری؟
4- داشتی میرفتی
کجاش خنده داره؟؟
نظر ندادی پست که دادی !!کجا نظر دادم دوست عزیز؟؟؟ گفتم نباید موضوعشون رو رسانه ای کنن...نظر اینه که بیام قضاوت کنم و بگم بله تقصیر فلانیه
وااااا خو منم دارم میگم حسنی ولش نمیده که اینم مجبوره ادامه بده. که البته بعدازاین عکس به قول خودش دیگه ادامه نمیده.منم میگم حتما ب خاطر مشت نبوده طلاقشون
ولی این عکس جای یه ضربه هست که با احساسات افرا ساده لوحی مثل تو بازی بشه
عاقا مگه طلاق نگرفته؟؟؟خوب چرا داره ادامه میده این بحثو؟؟
اسلام چی میگه ؟؟؟گفته طلاق بگیر و خلاص ....
تو اینترنت بود !!شما نگران جیب حسنی نباشید. راستی تعداد مهریه خانم نامداری رو شما از کجا میدونستید؟؟!. من که نمیدونستم و علاقه ای هم نداشتم بدونم.
چرا داری میخندی پس کلک !ب نظر من هم اصلا خنده دار نبود خخخخخ
:|جاش کجاش؟
کجا پست بزاریم؟
طلاقش داده دیگه. دیگه چی ولش کنه !! مهریه شو هم داده !وااااا خو منم دارم میگم حسنی ولش نمیده که اینم مجبوره ادامه بده. که البته بعدازاین عکس به قول خودش دیگه ادامه نمیده.
مخاطب خاصت کیه ها کلک؟؟؟:|
مخاطبین خاص خودشون میفهمن چی گفتم.....
نظر ندادی پست که دادی !!
طلاقش داده دیگه. دیگه چی ولش کنه !! مهریه شو هم داده !
اشتباه نکن
یعنی تو خونه شما یا فامیلای شما تو خونشون دعوا نمیشه؟؟؟؟
چرا داری میخندی پس کلک !
:| تو اومدی تو تاپیک فقط تیکه بندازی بخندی...نه؟مخاطب خاصت کیه ها کلک؟؟؟![]()
حسنی چی گفته مگه؟؟؟
مگه یه نفر با فرد دیگه ای دعواش شد باید بیاد عکساشو بزاره تو نت ؟؟؟مگه قانون نداریم
مگه نباید بره شکایت بکنه؟؟؟
اگه دستیم بلند شه ابرو داری میکنن چیزی نمیگن....وقتی کار دو نفر ب طلاق برسه تازه همه میفهمن چیا گذشته.....دعوا میشه ..بحث میکنن ... ولی کسی دس رو کسی بلند نمیکنه ...الان دیگه کسی جرات نداره ازین کارا کنه