اینو خوشم اومد ما دلواپس حسنی شما دلواپس خاله شادونه و آزاده...دلواپسان حسنی!.
![]()
رفتن دادگاه - طلاق گرفتن - مرده هم داره به زنه مهریه میده.تموم شد.اینا باید برن مشکلاتشون رو در مراجع قانونی حل کنن
فیسبوک و اینستاگرام و .... مگه دادگاه خانواده است که این بیاد حرف بزنه اون بیاد ردش کنه؟!!! اصلا به مردم چه که اینا دعواشون شده که میان دعواشونو برای ما تعریف میکنن!!!
برن کاراشونو قانونی پیگیری کنن.اونجا معلوم میشه کی حق میگه کی دروغ...بذارن مردم زندگیشونو بکنن به جای این خاله بازیا!!!
رفتن دادگاه - طلاق گرفتن - مرده هم داره به زنه مهریه میده.تموم شد.
دوباره برن چیکار ؟؟
چقد آیکیوی همگی بالاست!!. خب زنه به خاطر همین مدارکی که ازش داشته تونسته طلاق بگیره. ولی این آقای حسنی گویا دست از سرش برنمیداره. ضمناً بهش گفته بود چرا به همه گفتی ما طلاق گرفتیم!. باید همیشه ازت احوال منو میپرسن الکی جوابشونو بدی. بعدشم شما کاسه از آش داغتر واسه این آقا نباشید. من کاسه از آش داغتر واسه این خانم نیستم فقط دارم ازش به عنوان یه انسان دفاع میکنم. شما هم اگه بلدید از حسنیتون دفاع کنید. اینم بگم من هیچوقت از طرفدارای نامداری نبودم ولی اینجا شدم طرفدارش!چون همه چیز عیانه. ههههه. شما هم حرص بخورید.
پو لدار شدن چجوریه به نظرت !!میگم کلا مشکلی با هم دارن از طریق قانون دنبال کنن
الان ایشون عکسشون رو گذاشتن که مردم چکار کنن مثلا؟؟؟!! بریزن و اقای فرزاد حسنی رو به چوبه دار بیاویزن؟!!! یا اینکه مردم برای اقای حسنی پنج سال حبس ببرن؟!
همینجور هم اقای حسنی.مشکلی دارن برن قانونی دنبال کنن...وقتی خودشون میل دارن موضوعشون رو رسانه ای کنن،پس این دخالت در زندگی مردم نیست.چون خودشون دوست داشتن که مردم هم در زندگیشون دخیل بشن! و لذا خود کرده را تدبیر نیست!
اینقد سیاست دارن و اینقد نقشه دارن که نمیدونی !!بهرحال این خانم اوایل خیلی لاپوشونی میکرده ولی دیده فایده نداره. این عکسم به خاطر این افشا کرده که تهمتای بیشتری بهش نخوره یا هرچی... خواسته افشاش کنه.خوب کاری کرده. سما فکرمیکنید خودش دوست داشته اینجوری در انظار شخصیتش خورد بشه؟؟. لابد مجبور بوده.
اینقد سیاست دارن و اینقد نقشه دارن که نمیدونی !!
میدونی فقط از طریق مهریه اش ماهی چقد در میاره !
اون جمله منو مشکی کردی ک چی حالا؟ مگه من گفتم استارترم...هر کی بخونه عقلش میرسه من از طرف خودم پیشنهاد دادم نه جناب .....معذرت میخوام که استارتر......... شما هستین؟
سلام علیکم........البته موردی که گفتین در قبال افراد کسان بیشتری است
دادخواهي و شكايت از ظلم.......اصلاح جامعه...... راهنمايي كردن مشورت كننده........جلوگيري كردن از خطرات.............. كسي در جامعه، فعل حرامي مرتكب شده است و ميخواهند او را محاكمه كنند. اگر شخصي شاهد جرم آن بوده است و از او براي شهادت دادن كمك خواستني، مي تواند به آن جرم و گناه طرف شهادت دهند.
..............كسي عيبي دارد و با همان عيب مشهور شده است و اگر با آن لقب و صفت خاص، فقط شناخته مي شود ما نيز اگر براي معرفي او، آن لقب را بگوييم اشكال ندارد. مثل اين كه لنگ باشد و تا لنگ بودن او را متذكر نشويم شناخته نمي شود.......... اگر كسي ادعاي نسبتي را مي كند كه مي دانيم واقعيت ندارد، مثلا به دروغ ادعاي سيد بودن مي كند، در اين صورت جايز است شخص ادعاي او را رد كند......... رد بدعت گذار.......... بيان دلايل فسق شاهد....... دفع ضرر از شخص........ اگر استفتا و پرسش مسائل ديني متوقف بر غيبت از شخص خاصي و يا مجموعه اي خاصي باشد، اشكالي ندارد..............غيبت متجاهر به فسق
غيبت از فردي غير معين يا طايفه غير معين
حقه شو گرفته دیگه چی میخاد ؟ میخاد من و تو با هم دعوا کنیمخب که چی!. مهریه ش حقشه!. یعنی چی آخه. بعدم ایشون به قول خودش ازدواج نکرده که طلاق بگیره ولی گیر یه آدم هفت خط افتاده حالام داره چوبشو میخوره.
تو هم بیا توانقدر شما دارین راجع به این موضوع بحث میکنین و همه زاوایاشو میشکافین منم دارم بهش علاقمند میشم.. : ))
به ما چه !خشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..
حقه شو گرفته دیگه چی میخاد ؟ میخاد من و تو با هم دعوا کنیم
ازدواج نکرده پس چیکار کرده ها؟؟
سایت اصلاح طلب انتخاب:
رضا رشید پور مجری سابق تلویزیون نوشت:
سلام دوستان عزیزم. سال نو مبارک. شرمنده از بابت تاخیر در عرض تبریک. سفر هستم. جای شما خالی...... الان بعد از چهار روز تلگرام رو چک کردم و از دیدن عکس آزاده نامداری شوک شدم.
من بیش از ده ساعت با ایشون در مورد انتشار این عکس و یک سری مستندات فوق محرمانه دیگه صحبت کرده بودم. به من قول داده بودن که این کارو نکنن. حتما اتفاق مهمی افتاده که زدن زیر قولشون. من خیلی از ایران دورم و دسترسی بهشون ندارم. فقط خواهش میکنم که اصلا قضاوت نکنید. ماجرا خیلی خیلییییییی پیچیده س. باید فضارو آروم کرد. وگرنه فاجعه ای در راه خواهد بود...
واکنش مجری تلویزیون به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضربوشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!
به هر دلیل طلاق گرفتن مهریه شو هم گرفته که حقشه.دیگه چشه راه به راه عکس میزاره و ....منظور از ازدواج نکگرده این نبود !!!. منظورش این بوده ازدواج کرده که تا آخر عمر با شوهرش خوشبخت باشه ولی نمیدونسته اینجوری میشه. ساده بوده دیگه!. با اون زبون لوس و مسخرش گولش زده!.
خشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..
نظر بدهبرا من عادی نیست!. دوست دارم درموردش نظر بدم.
خب ما داریم تو همین جامعه زندگی میکنیم.. بچه هامون تو همین جامعه میخوان زندگی کنن.. قبریه که باید توش بخوابیم.. صحبت من هم از اول با محمد آقا همین بود که چرا این موضوع اجتماعی به این مهمی رو وسیله ی خاله زنک بازی من و شما قرار میدهبه ما چه !
وااا .چی چیو عادی شده ..من که تا حالا درو برم ندیدم مردی دس رو زنش بلند کنهخشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..
نظر بده
تعارف نکن !!
پس این مو ضوع اجتماعی رو چیکار کنه؟خب ما داریم تو همین جامعه زندگی میکنیم.. بچه هامون تو همین جامعه میخوان زندگی کنن.. قبریه که باید توش بخوابیم.. صحبت من هم از اول با محمد آقا همین بود که چرا این موضوع اجتماعی به این مهمی رو وسیله ی خاله زنک بازی من و شما قرار میده
من در مورد شادونه چیزی نگفتم !تعارف ندارم. من همیشه رک بودم و هستم. ضمنا اون قضیه خاله شادونه که گفتی من اصلا درموردش چیزی نشنیدم و نمیدونم چی شده. فقط این رو میدونستم و میدونم.
104 سکه میدونی میشه چقد؟ساده لوح نباش دوست عزیز
خشونت نیس ک
انقد ک ما فضولیم دوس داریم توی زندگی خصوصی ملت وارد بشیم
انقد ک بیکاریم
انقد ک فرزاد حسنی یا آزاده نامداری میشن هنرپیشه های مورد علاقه ما و .....
تو خونشون دعوا نمیشه !! ولی تو خونه شون دعوا شاید بشه !اشتباه نکن
یعنی تو خونه شما یا فامیلای شما تو خونشون دعوا نمیشه؟؟؟؟