واکنش رضا رشیدپور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا باید برن مشکلاتشون رو در مراجع قانونی حل کنن
فیسبوک و اینستاگرام و .... مگه دادگاه خانواده است که این بیاد حرف بزنه اون بیاد ردش کنه؟!!! اصلا به مردم چه که اینا دعواشون شده که میان دعواشونو برای ما تعریف میکنن!!!
برن کاراشونو قانونی پیگیری کنن.اونجا معلوم میشه کی حق میگه کی دروغ...بذارن مردم زندگیشونو بکنن به جای این خاله بازیا!!!

it2015

عضو جدید
اینا باید برن مشکلاتشون رو در مراجع قانونی حل کنن
فیسبوک و اینستاگرام و .... مگه دادگاه خانواده است که این بیاد حرف بزنه اون بیاد ردش کنه؟!!! اصلا به مردم چه که اینا دعواشون شده که میان دعواشونو برای ما تعریف میکنن!!!
برن کاراشونو قانونی پیگیری کنن.اونجا معلوم میشه کی حق میگه کی دروغ...بذارن مردم زندگیشونو بکنن به جای این خاله بازیا!!!
رفتن دادگاه - طلاق گرفتن - مرده هم داره به زنه مهریه میده.تموم شد.
دوباره برن چیکار ؟؟

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد آیکیوی همگی بالاست!!. خب زنه به خاطر همین مدارکی که ازش داشته تونسته طلاق بگیره. ولی این آقای حسنی گویا دست از سرش برنمیداره. ضمناً بهش گفته بود چرا به همه گفتی ما طلاق گرفتیم!. باید همیشه ازت احوال منو میپرسن الکی جوابشونو بدی. بعدشم شما کاسه از آش داغتر واسه این آقا نباشید. من کاسه از آش داغتر واسه این خانم نیستم فقط دارم ازش به عنوان یه انسان دفاع میکنم. شما هم اگه بلدید از حسنیتون دفاع کنید. اینم بگم من هیچوقت از طرفدارای نامداری نبودم ولی اینجا شدم طرفدارش!چون همه چیز عیانه. ههههه. شما هم حرص بخورید.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفتن دادگاه - طلاق گرفتن - مرده هم داره به زنه مهریه میده.تموم شد.
دوباره برن چیکار ؟؟

میگم کلا مشکلی با هم دارن از طریق قانون دنبال کنن
الان ایشون عکسشون رو گذاشتن که مردم چکار کنن مثلا؟؟؟!! بریزن و اقای فرزاد حسنی رو به چوبه دار بیاویزن؟!!! یا اینکه مردم برای اقای حسنی پنج سال حبس ببرن؟!
همینجور هم اقای حسنی.مشکلی دارن برن قانونی دنبال کنن...وقتی خودشون میل دارن موضوعشون رو رسانه ای کنن،پس این دخالت در زندگی مردم نیست.چون خودشون دوست داشتن که مردم هم در زندگیشون دخیل بشن! و لذا خود کرده را تدبیر نیست!

it2015

عضو جدید
چقد آیکیوی همگی بالاست!!. خب زنه به خاطر همین مدارکی که ازش داشته تونسته طلاق بگیره. ولی این آقای حسنی گویا دست از سرش برنمیداره. ضمناً بهش گفته بود چرا به همه گفتی ما طلاق گرفتیم!. باید همیشه ازت احوال منو میپرسن الکی جوابشونو بدی. بعدشم شما کاسه از آش داغتر واسه این آقا نباشید. من کاسه از آش داغتر واسه این خانم نیستم فقط دارم ازش به عنوان یه انسان دفاع میکنم. شما هم اگه بلدید از حسنیتون دفاع کنید. اینم بگم من هیچوقت از طرفدارای نامداری نبودم ولی اینجا شدم طرفدارش!چون همه چیز عیانه. ههههه. شما هم حرص بخورید.

وکیل گرفتن پول دادن بهشون ازشون دفاع کردن حالا ما مفتی مفتی فقط با یه عکس که معلوم نیست راشته یا دروغه به جون هم افتادیم !!!

it2015

عضو جدید
میگم کلا مشکلی با هم دارن از طریق قانون دنبال کنن
الان ایشون عکسشون رو گذاشتن که مردم چکار کنن مثلا؟؟؟!! بریزن و اقای فرزاد حسنی رو به چوبه دار بیاویزن؟!!! یا اینکه مردم برای اقای حسنی پنج سال حبس ببرن؟!
همینجور هم اقای حسنی.مشکلی دارن برن قانونی دنبال کنن...وقتی خودشون میل دارن موضوعشون رو رسانه ای کنن،پس این دخالت در زندگی مردم نیست.چون خودشون دوست داشتن که مردم هم در زندگیشون دخیل بشن! و لذا خود کرده را تدبیر نیست!
پو لدار شدن چجوریه به نظرت !!
عکسشون رو میزارن که من و شما چند تا پست بزاریم دعوا کنیم که بازدید باشگاه بره بالا بتونه تبلیغات بیشتری بگیره پو لدار تر بشه
اینترنتمون هم حجمش کم بشه ای اس پی ها پول بزنن به جیب و ....

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهرحال این خانم اوایل خیلی لاپوشونی میکرده ولی دیده فایده نداره. این عکسم به خاطر این افشا کرده که تهمتای بیشتری بهش نخوره یا هرچی... خواسته افشاش کنه.خوب کاری کرده. سما فکرمیکنید خودش دوست داشته اینجوری در انظار شخصیتش خورد بشه؟؟. لابد مجبور بوده.

it2015

عضو جدید
بهرحال این خانم اوایل خیلی لاپوشونی میکرده ولی دیده فایده نداره. این عکسم به خاطر این افشا کرده که تهمتای بیشتری بهش نخوره یا هرچی... خواسته افشاش کنه.خوب کاری کرده. سما فکرمیکنید خودش دوست داشته اینجوری در انظار شخصیتش خورد بشه؟؟. لابد مجبور بوده.
اینقد سیاست دارن و اینقد نقشه دارن که نمیدونی !!
میدونی فقط از طریق مهریه اش ماهی چقد در میاره !

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقدر شما دارین راجع به این موضوع بحث میکنین و همه زاوایاشو میشکافین منم دارم بهش علاقمند میشم.. :‌ ))

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقد سیاست دارن و اینقد نقشه دارن که نمیدونی !!
میدونی فقط از طریق مهریه اش ماهی چقد در میاره !

خب که چی!. مهریه ش حقشه!. یعنی چی آخه. بعدم ایشون به قول خودش ازدواج نکرده که طلاق بگیره ولی گیر یه آدم هفت خط افتاده حالام داره چوبشو میخوره.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
معذرت میخوام که استارتر......... شما هستین؟:redface:

سلام علیکم........البته موردی که گفتین در قبال افراد کسان بیشتری است

دادخواهي و شكايت از ظلم.......اصلاح جامعه...... راهنمايي كردن مشورت كننده........جلوگيري كردن از خطرات.............. كسي در جامعه، فعل حرامي مرتكب شده است و ميخواهند او را محاكمه كنند. اگر شخصي شاهد جرم آن بوده است و از او براي شهادت دادن كمك خواستني، مي تواند به آن جرم و گناه طرف شهادت دهند.

..............كسي عيبي دارد و با همان عيب مشهور شده است و اگر با آن لقب و صفت خاص، فقط شناخته مي شود ما نيز اگر براي معرفي او، آن لقب را بگوييم اشكال ندارد. مثل اين كه لنگ باشد و تا لنگ بودن او را متذكر نشويم شناخته نمي شود.......... اگر كسي ادعاي نسبتي را مي كند كه مي دانيم واقعيت ندارد، مثلا به دروغ ادعاي سيد بودن مي كند، در اين صورت جايز است شخص ادعاي او را رد كند......... رد بدعت گذار.......... بيان دلايل فسق شاهد....... دفع ضرر از شخص........ اگر استفتا و پرسش مسائل ديني متوقف بر غيبت از شخص خاصي و يا مجموعه اي خاصي باشد، اشكالي ندارد..............غيبت متجاهر به فسق
غيبت از فردي غير معين يا طايفه غير معين
اون جمله منو مشکی کردی ک چی حالا؟ مگه من گفتم استارترم...هر کی بخونه عقلش میرسه من از طرف خودم پیشنهاد دادم نه جناب ..... :razz:

it2015

عضو جدید
خب که چی!. مهریه ش حقشه!. یعنی چی آخه. بعدم ایشون به قول خودش ازدواج نکرده که طلاق بگیره ولی گیر یه آدم هفت خط افتاده حالام داره چوبشو میخوره.
حقه شو گرفته دیگه چی میخاد ؟ میخاد من و تو با هم دعوا کنیم :razz:
ازدواج نکرده پس چیکار کرده ها؟؟

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
خشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقه شو گرفته دیگه چی میخاد ؟ میخاد من و تو با هم دعوا کنیم :razz:
ازدواج نکرده پس چیکار کرده ها؟؟

منظور از ازدواج نکگرده این نبود !!!. منظورش این بوده ازدواج کرده که تا آخر عمر با شوهرش خوشبخت باشه ولی نمیدونسته اینجوری میشه. ساده بوده دیگه!. با اون زبون لوس و مسخرش گولش زده!.

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت اصلاح طلب انتخاب:
رضا رشید پور مجری سابق تلویزیون نوشت:

سلام دوستان عزیزم. سال نو مبارک. شرمنده از بابت تاخیر در عرض تبریک. سفر هستم. جای شما خالی...... الان بعد از چهار روز تلگرام رو چک کردم و از دیدن عکس آزاده نامداری شوک شدم.

من بیش از ده ساعت با ایشون در مورد انتشار این عکس و یک سری مستندات فوق محرمانه دیگه صحبت کرده بودم. به من قول داده بودن که این کارو نکنن. حتما اتفاق مهمی افتاده که زدن زیر قولشون. من خیلی از ایران دورم و دسترسی بهشون ندارم. فقط خواهش میکنم که اصلا قضاوت نکنید. ماجرا خیلی خیلییییییی پیچیده س. باید فضارو آروم کرد. وگرنه فاجعه ای در راه خواهد بود...

واکنش مجری تلویزیون به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

شما در پیرامون اسلام و حوزه و مشکلات امریکا و اروپا ...تاپیک بزن.
به زندگی مردم کاری نداشته باش.

it2015

عضو جدید
منظور از ازدواج نکگرده این نبود !!!. منظورش این بوده ازدواج کرده که تا آخر عمر با شوهرش خوشبخت باشه ولی نمیدونسته اینجوری میشه. ساده بوده دیگه!. با اون زبون لوس و مسخرش گولش زده!.
به هر دلیل طلاق گرفتن مهریه شو هم گرفته که حقشه.دیگه چشه راه به راه عکس میزاره و ....

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خشونت توی جامعه ی ما اونقدر عادی شده که دیگه کبودی چشم یک خانم و زد و خوردش با شوهرش نقل و نبات خاله زنک بازی به حساب میاد..

برا من عادی نیست!. دوست دارم درموردش نظر بدم.

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ما داریم تو همین جامعه زندگی میکنیم.. بچه هامون تو همین جامعه میخوان زندگی کنن.. قبریه که باید توش بخوابیم.. صحبت من هم از اول با محمد آقا همین بود که چرا این موضوع اجتماعی به این مهمی رو وسیله ی خاله زنک بازی من و شما قرار میده

zaha joon

عضو جدید
وااا .چی چیو عادی شده ..من که تا حالا درو برم ندیدم مردی دس رو زنش بلند کنه
اون واسه 50 سال پیش بود مردا هر کاری میخواستن میکردن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر بده
تعارف نکن !!

تعارف ندارم. من همیشه رک بودم و هستم. ضمنا اون قضیه خاله شادونه که گفتی من اصلا درموردش چیزی نشنیدم و نمیدونم چی شده. فقط این رو میدونستم و میدونم.

it2015

عضو جدید
خب ما داریم تو همین جامعه زندگی میکنیم.. بچه هامون تو همین جامعه میخوان زندگی کنن.. قبریه که باید توش بخوابیم.. صحبت من هم از اول با محمد آقا همین بود که چرا این موضوع اجتماعی به این مهمی رو وسیله ی خاله زنک بازی من و شما قرار میده
پس این مو ضوع اجتماعی رو چیکار کنه؟
این که یه زن و وشوهر به هر دلیلی طلاق گرفتن و مهریه رو شوهر داده اجتماعیه یا خصوصی؟؟

it2015

عضو جدید
ساده لوح نباش دوست عزیز
خشونت نیس ک
انقد ک ما فضولیم دوس داریم توی زندگی خصوصی ملت وارد بشیم
انقد ک بیکاریم
انقد ک فرزاد حسنی یا آزاده نامداری میشن هنرپیشه های مورد علاقه ما و .....
104 سکه میدونی میشه چقد؟
104 ضربدر 1 تومان = 104 تومان :cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا