واقعا متولد ۷۱ هستی؟واقعا حجاب رو چی تعریف میکنید؟ آیا حجاب فقط اینکه ما فقط چادر سرمون کنیم ؟ (لطفا نظر بدید)
حجاب یعنی سلب آزادی
یعنی یه کاره بیهوده
یعنی گرفتن آزادی
یعنی دربند بودن
یعنی...........
اینو از کتاب مسئله حجاب شهید مطهری آوردم اگه این کتاب رو هم بخونید خب یکم با این مسئله بیشتر آشنا میشید.
بهار جان مشابه ایت تاپیک شونصد بار زده شدهواقعا حجاب رو چی تعریف میکنید؟ آیا حجاب فقط اینکه ما فقط چادر سرمون کنیم ؟ (لطفا نظر بدید)
به شلوارو يه تيشرت ميگم حجاب كامل و كافي موي باز هم به نظرم اشكالي نداره
خجاب یعنی در خد ارف جامعه پوشش داشته باشی بقیه موارد که گفتید درباره رفتار و کردار شامل خجاب نمیشه، بیشتر به حیا و عفاف و ... ربط داره
بهار جان مشابه ایت تاپیک شونصد بار زده شده
آخرشم به توهین و جنجال و دعوا رسیده
بابا دیگه خسته شدیم از این بحثها
برین به درس و مشقتون برسین
حالا نظر ما هم هرچی باشه مگه میزارن ؟؟!!!
این دولت فقط نظر خودشو اعمال میکنه چه ما بخوایم چه نخوایم ...
مرسی از زحمتی که کشیدی و پست منو تصحیح کردی لب تاپ من لیبل فارسی نداره اینه که اینجوری میشهحجاب
حد
عرف
حجاب
نکته اصلی همون عرف جامعه هست دوست من
شاید عرف جامعه شد برهنگی، باید قبولش کرد؟ خیر، باید قانون ثابت باشه، ولی عرف جامعه در حال تغییره
مرسی از زحمتی که کشیدی و پست منو تصحیح کردی لب تاپ من لیبل فارسی نداره اینه که اینجوری میشه
درباره عرف جامغه هم اگر تا اون حد رفت باید جلوگیری بشه نه اینکه مثل الان مردم رو وادار کنند یک پارچه سباه بپیچن دورشون که مثلا حجاب رعایت بشه ... کلا نه به این شوری شوری نه به اون بی نمکی![]()
مرسی از زحمتی که کشیدی و پست منو تصحیح کردی لب تاپ من لیبل فارسی نداره اینه که اینجوری میشه
درباره عرف جامغه هم اگر تا اون حد رفت باید جلوگیری بشه نه اینکه مثل الان مردم رو وادار کنند یک پارچه سباه بپیچن دورشون که مثلا حجاب رعایت بشه ... کلا نه به این شوری شوری نه به اون بی نمکی![]()
احسنتتا حالا توی شهر اومدی![]()
شما دقیقا چیزی هستید که حاکمان را به ان محکوم می کنیدبعضیا ادم بی حجابو دچار برهنگیه فرهنگی میدونن و بعضیا اونو کسی میدونن که فرهنگ برهنگی داره تو بحثا این دو گروه هیچوقت حرف همدیگرو نمیفهمن و اخرش همه چی خراب میشه،به نظر من مشکل اینه که فکر میکنیم صرف داشتن یه پوشش خاص میتونه برهنگی فرهنگی که بیشتر جامعه دچارش هستن رو بپوشونه!
من نه میگم حجاب خوبه نه میگم بده چون ما نباید مثل این حاکمان احمق باشیم و بخوایم این چیزا رو معیار کنیم.
صد در صد باید قانون باشه ولی حرف من اینه که قانون فعلی خیلی سخت گیرانه است.میگم منطقی نیست همینه دیگه
شوری و بی نمکیش رو کی تشخیص میده؟
اگه به کجا رسید شوره؟ اگه به کجا رسید بی نمکه؟
تا قانون ثابتی نباشه نتیجه ای جز هرج و مرج نداره
تا حالا تو شهر اومدی؟![]()
شما اگر به مثادیق و مدل هایی که از طرف نیروی انتظامی برای پوشش اسلامی اراثه شده نگاه کنی به همون حرف من میرسی
افراد دیگری که زیر بار این زور نرفتند و پوشش دیگری غیر از مدل های نیروی انتظامی دارند که شما اونها رو توی شهر دیدید که لباس های رنگارنگ میپوشند، از نظر حکومت مجرم شناخته شده و اگر گشت ارشاد با اونها برخورد کنه یه کلانتری میبره و تعهد میگیره .
پس پوشش مجاز پارچه مشکی به اسم چادر و یا مانتوی گشاد رنگ تیره که همون چادر فقط آستین داره.