واقعا حجاب رو چی تعریف میکنید؟

فاطمه محبی

عضو جدید
حجاب یعنی اینکه آدم هم از طریق پوشش هم از لحاظ رفتار واسه خودش و بقیه حدو مرزی تعیین کنه.شعار نمیدم اما مصونیته.من به داشتنش افتخار میکنم.فکر نکنی چادری هستما اما به نظر خودم حجابم خوبه و باهاش احساس آرامش میکنم:w14:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خجاب یعنی در خد ارف جامعه پوشش داشته باشی بقیه موارد که گفتید درباره رفتار و کردار شامل خجاب نمیشه، بیشتر به حیا و عفاف و ... ربط داره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر یه هنرپیشه معروف در مورد حجاب(اسمشو نمیگم یکم سرچ کنید بفهمید و آماده خور نباشید):

[FONT=&quot]برهنگی بیماری عصر ماست. اما تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست میداری بد نیست اگر اندیشه تو در اینباره مال دهسال پیش باشد مال دوران پوشیدگی است نترس.این دهسال ترا پیر تر نخواهد کرد.به هر حال میدانم که پدران همیشه جنگی جاودانه با یکدیگر دارند با من و اندیشه های من جنگ کن چون من از کودکان مطیع خوشم نمی آید.[/FONT]

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو از کتاب مسئله حجاب شهید مطهری آوردم اگه این کتاب رو هم بخونید خب یکم با این مسئله بیشتر آشنا میشید.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجابي كه من تاييد ميكنم يعني داشتن پوششي كه خودت باهاش راحتي ميتوني همه جا اونطوري ظاهر بشي حالا هر چي ميخواد باشه
من خودم به شلوارو يه تيشرت ميگم حجاب كامل و كافي موي باز هم به نظرم اشكالي نداره و ايني كه گفتم از وضع هاي عجيب غريبي كه الان ميبينيم خيلي ساده تر و بهتره و كمتر جلب توجه ميكنه

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا دیگه خسته شدیم از این بحثها
برین به درس و مشقتون برسین
حالا نظر ما هم هرچی باشه مگه میزارن ؟؟!!!
این دولت فقط نظر خودشو اعمال میکنه چه ما بخوایم چه نخوایم ...

terajedi21

عضو جدید
به شلوارو يه تيشرت ميگم حجاب كامل و كافي موي باز هم به نظرم اشكالي نداره
:surprised:
حجاب یعنی کاری اجباری که توسط رژیم در حق مردم اعمال میشود!این کار یکی از اصلی ترین و کاری بنیادی این رژیم می باشد حجاب متشکل شده از عدم درز موی سر!شکل اندام حجاب خود چندین نوع دارد که بسته به خنگیت ملت شریف ما متغیر هست:D.
نه مشکلی با اسلام داریم نه هیچ البته اسلام دیگه در مملکت من فقط بازیچه هست و بس!مقصد چیز دیگری هست اسلام با ذلت و خفتو خواری مخالف هست با تضیع حق با نابرابری از ظلم و ستم با تضاد طبقاتی نوید هم میدهد کسانی هم که تن به ذلت میدهند به حول و قوه الهی جهنم در انتظارشان هست انشاءا... البته لیاقت این رو هم ندارن!(ببخشید!)

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
خجاب یعنی در خد ارف جامعه پوشش داشته باشی بقیه موارد که گفتید درباره رفتار و کردار شامل خجاب نمیشه، بیشتر به حیا و عفاف و ... ربط داره

حجاب
حد
عرف
حجاب

نکته اصلی همون عرف جامعه هست دوست من
شاید عرف جامعه شد برهنگی، باید قبولش کرد؟ خیر، باید قانون ثابت باشه، ولی عرف جامعه در حال تغییره

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب رو هر کس خودش واسه خودش باید تعریف کنه
با توجه به آموزه خانواده و جامعه و فرهنگش !

من خودم مانتو روسری (مقنعه) میپیوشم !
لزومی هم به چادر نیست . چون میشه همون حجاب رو با مانتو و روسری هم پیاده کرد !!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهار جان مشابه ایت تاپیک شونصد بار زده شده
آخرشم به توهین و جنجال و دعوا رسیده

بابا دیگه خسته شدیم از این بحثها
برین به درس و مشقتون برسین
حالا نظر ما هم هرچی باشه مگه میزارن ؟؟!!!
این دولت فقط نظر خودشو اعمال میکنه چه ما بخوایم چه نخوایم ...

خواستم یه چی بگم که دیدم این دوستان قبلا گفتن
خداییش دیگه حالم از اینجور تاپیکا بهم میخوره، ولی خوب چه میشه کرد وقتی تابستون میاد موضوع ابنجور بحثا هم اوج میگیره

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب
حد
عرف
حجاب

نکته اصلی همون عرف جامعه هست دوست من
شاید عرف جامعه شد برهنگی، باید قبولش کرد؟ خیر، باید قانون ثابت باشه، ولی عرف جامعه در حال تغییره
مرسی از زحمتی که کشیدی و پست منو تصحیح کردی لب تاپ من لیبل فارسی نداره اینه که اینجوری میشه;)
درباره عرف جامغه هم اگر تا اون حد رفت باید جلوگیری بشه نه اینکه مثل الان مردم رو وادار کنند یک پارچه سباه بپیچن دورشون که مثلا حجاب رعایت بشه ... کلا نه به این شوری شوری نه به اون بی نمکی;)

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
مرسی از زحمتی که کشیدی و پست منو تصحیح کردی لب تاپ من لیبل فارسی نداره اینه که اینجوری میشه;)
درباره عرف جامغه هم اگر تا اون حد رفت باید جلوگیری بشه نه اینکه مثل الان مردم رو وادار کنند یک پارچه سباه بپیچن دورشون که مثلا حجاب رعایت بشه ... کلا نه به این شوری شوری نه به اون بی نمکی;)

میگم منطقی نیست همینه دیگه
شوری و بی نمکیش رو کی تشخیص میده؟
اگه به کجا رسید شوره؟ اگه به کجا رسید بی نمکه؟
تا قانون ثابتی نباشه نتیجه ای جز هرج و مرج نداره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا حالا توی شهر اومدی:eek:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضیا ادم بی حجابو دچار برهنگیه فرهنگی میدونن و بعضیا اونو کسی میدونن که فرهنگ برهنگی داره تو بحثا این دو گروه هیچوقت حرف همدیگرو نمیفهمن و اخرش همه چی خراب میشه،به نظر من مشکل اینه که فکر میکنیم صرف داشتن یه پوشش خاص میتونه برهنگی فرهنگی که بیشتر جامعه دچارش هستن رو بپوشونه!
من نه میگم حجاب خوبه نه میگم بده چون ما نباید مثل این حاکمان احمق باشیم و بخوایم این چیزا رو معیار کنیم.

shahidi721

اخراجی موقت
بعضیا ادم بی حجابو دچار برهنگیه فرهنگی میدونن و بعضیا اونو کسی میدونن که فرهنگ برهنگی داره تو بحثا این دو گروه هیچوقت حرف همدیگرو نمیفهمن و اخرش همه چی خراب میشه،به نظر من مشکل اینه که فکر میکنیم صرف داشتن یه پوشش خاص میتونه برهنگی فرهنگی که بیشتر جامعه دچارش هستن رو بپوشونه!
من نه میگم حجاب خوبه نه میگم بده چون ما نباید مثل این حاکمان احمق باشیم و بخوایم این چیزا رو معیار کنیم.
شما دقیقا چیزی هستید که حاکمان را به ان محکوم می کنید:gol:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم منطقی نیست همینه دیگه
شوری و بی نمکیش رو کی تشخیص میده؟
اگه به کجا رسید شوره؟ اگه به کجا رسید بی نمکه؟
تا قانون ثابتی نباشه نتیجه ای جز هرج و مرج نداره
صد در صد باید قانون باشه ولی حرف من اینه که قانون فعلی خیلی سخت گیرانه است.

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا تو شهر اومدی؟:eek:

شما اگر به مثادیق و مدل هایی که از طرف نیروی انتظامی برای پوشش اسلامی اراثه شده نگاه کنی به همون حرف من میرسی ;)

افراد دیگری که زیر بار این زور نرفتند و پوشش دیگری غیر از مدل های نیروی انتظامی دارند که شما اونها رو توی شهر دیدید که لباس های رنگارنگ میپوشند، از نظر حکومت مجرم شناخته شده و اگر گشت ارشاد با اونها برخورد کنه یه کلانتری میبره و تعهد میگیره .

پس پوشش مجاز پارچه مشکی به اسم چادر و یا مانتوی گشاد رنگ تیره که همون چادر فقط آستین داره.

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اگر به مثادیق و مدل هایی که از طرف نیروی انتظامی برای پوشش اسلامی اراثه شده نگاه کنی به همون حرف من میرسی ;)

افراد دیگری که زیر بار این زور نرفتند و پوشش دیگری غیر از مدل های نیروی انتظامی دارند که شما اونها رو توی شهر دیدید که لباس های رنگارنگ میپوشند، از نظر حکومت مجرم شناخته شده و اگر گشت ارشاد با اونها برخورد کنه یه کلانتری میبره و تعهد میگیره .

پس پوشش مجاز پارچه مشکی به اسم چادر و یا مانتوی گشاد رنگ تیره که همون چادر فقط آستین داره.

نگفتی تا حالا مگه شهر نبودی؟

انصافا یه جامعه آماری بگیر ببین از هر 100 نفر چند نفر چادرین؟چند نفر مانتو گشاد مد نظر نیرو انتظامی دارن؟

مدلها اجباری نیست عزیزم

مدلها توصیه شده هست

کجا اومده که اجباریه؟

منصف باش