هوش پای راست شما(خیلی جالبه)

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك جراح استخوان مي گويد: به نظر من يك سري اعمال و حركات وجود دارد كه مغز انسان قادر به انجام نيست و يا اينكه براي آنها برنامه ريزي نشده است. تست زير اين نكته را ثابت‌مي‌كند​
تست زير نمونه‌ي از حركاتي است كه با انجام آن مغز درگير و گيج مي‌شود. حتي اگر بارها و بارها اين عمل را انجام دهيد، مغز با سرد گمي زياد همان نتيجه را نشان خواهد داد و‌ هيچ تغييري بوجود نخواهد آمد. ​
يعني شما نمي‌توانيد، با سعي و تمرين مداوم پاي تان را با هوش كنيد. چرا كه مغز شما از قبل برنامه ريزي شده است. ​
​
اين تست بسيار هيجان انگيز تنها چند ثانيه طول مي‌كشد. باور كردني نيست، ولي كاملا صحت دارد. همين حالا آن را امتحان كنيد: ​
1. در حاليكه مقابل مانيتورتان نشستيد (هر جاي ديگر مانند؛ صندلي، مبل...) پاي راستتان را كمي بالا آوريد و در جهت عقربه‌هاي ساعت بچرخانيد. ​
2. در همين حال با دست راست شماره 6 را در هوا بنويسيد (از بالا به پایین) .مسير چرخش پاي شما تغيير كرد نه؟!! يعني پاي شما خلاف عقربه‌هاي ساعت شروع به چرخيدن كرد. درسته؟!! ​
هنوز دانشمندان علتي براي اين عكس العمل مغزپيدا نكرده‌اند. در نتيجه هيچ‌كاري براي تغيير آن نمي‌توان انجام داد. جالب بود نه؟!!.... شما مي‌توانيد بارها و بارها اين آزمايش را انجام دهيد و بارها و بارها همان نتيجه را مشاهده كنيد!:)
​

​

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جالب بود، البته من چون چپ دست هستم، با دست و پای چپم امتحان کردم.

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینم حالا راسته یا سرکاریه:w05:..............نکنه دوربین مخفیه؟:whistle:

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااا الان پاي من تك.ن نميخوره پام خنگه يا خودم!؟!؟ نمفهمم يكي جواب منو بده!!:w00::w06::w39:

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولي اگه 6 رو از پايين يعني از ته بكشيم جواب ميگيريد;):);):);):)

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همچنان جواب نگرفتم!!!:D
فك كنم پام ايراد داره يا مغزم!