همش هستپنیر پیتزا و کمی اشتها و یه نفر که اینو درستش کنه.![]()
اونوقت ظرف شستن و پذیرائی از مهمان میمونه واسه تو هاااا
بالاخره از من گفتم بود![]()
همه چیزو خرد کردم
لامصب پیازاش از اون فلفل نبین چه ریزه هاست
یکی الان منو ببینه فکر میکنه زنم مرده
بابا صبح شد ... پس کی میخواید پیتزا بخورید ؟؟؟؟
تازه دارید پیاز خرد میکنید .....![]()
اون كه از اهم وظايفشهخودش هم ناز تو رو باید بکشه دیگه![]()
یکی به من نمیرو دست کردن و یاد بده
همه چی بلدم جز این نیمرو لامصب.![]()
پیتزا چیه آبنباتت رو بخورمیخوام پیتزا درس کنم
خمیرش هست
پنیر هم هست
فلفل هست
گوجه هست
قارچ هم داریم کمی
ژامبون
دیگه چی نیازه ؟![]()
خواهشن اسرار نیمرو درست کردن رو فاش نکنین
تنها غذای مخصوص مردان بزرگ![]()
بذار قضیه پیتزا حل بشه به نیمرو هم میرسیم
البته بااین سرعت بالا سال دیگه همین موقع![]()
بابک نمیدونم اینو میدونی یا نه
دیدی پیتزاهای بیرون نرم تر هستن
اگه میخوای پیتزا نرم باشه قبل اینکه خمیر بریزی روغن بریز اگه از ظرف مخصوص یا تفلن استفاده کنی خیلی بهتره
جنس ظرفت اصلا اصلا نباید روی باشه ها
اگه روغن بیشتر بریزی نرم تر میشه اگه کمتر بریزی خشک میشه
واسه سس هم اگه درست نکردی میخوای اینو درست کن خیلی خوشمزه تر میشه
رب گوجه سرکه و روغن زیتون(معمولی هم میشه)از هر کدوم 2 تا 3 قاشق سوپخوری.شکر نصف قاشق سوپخوری.ادویه کمی.نمک و فلفل کمی.سیر یک یا دو حبه.رنده جوز هندی البته اگه دوست داری
پدر خوانده ی عزیز ( دوستان داخل یه فیلم هندی خیلی پر طرفدار قراره آقا بابک پدر خونده ی من باشه )
پس این پیتزا چی شد ؟؟؟؟![]()
میخوای پیتزا درست کنی کاری نداره پس این صیغه موقت که این سران ازش حرف میزنندو براش هزار ویک دلیل از زیر سنگ پیدا میکنن به چه درد میخوره بیارش برات پیتزا درست کنه به همین سادگی
میخوام پیتزا درس کنم
خمیرش هست
پنیر هم هست
فلفل هست
گوجه هست
قارچ هم داریم کمی
ژامبون
دیگه چی نیازه ؟![]()
واسه آدم تنها مهم نیس که کی غذا آماده میشهبابا صبح شد ... پس کی میخواید پیتزا بخورید ؟؟؟؟
تازه دارید پیاز خرد میکنید .....![]()
مودور خانوم شما هر چی بگین ما با گوش جان میشنویمبابک جان دیر رسیدم؟نگم دیگه چیزی؟![]()
تو که کلا بلد نیستی چی میگی ؟ان شالله فردا شب شام آماده میشه![]()
اونقده به شماها دادم از این آبنباتا که شب ته کشیدپیتزا چیه آبنباتت رو بخور![]()
دیشب خوردم دیگهيك سال بعد
بابك چي شد اين پيتزا![]()
حقا که مدیریت حقتهبابک نمیدونم اینو میدونی یا نه
دیدی پیتزاهای بیرون نرم تر هستن
اگه میخوای پیتزا نرم باشه قبل اینکه خمیر بریزی روغن بریز اگه از ظرف مخصوص یا تفلن استفاده کنی خیلی بهتره
جنس ظرفت اصلا اصلا نباید روی باشه ها
اگه روغن بیشتر بریزی نرم تر میشه اگه کمتر بریزی خشک میشه
واسه سس هم اگه درست نکردی میخوای اینو درست کن خیلی خوشمزه تر میشه
رب گوجه سرکه و روغن زیتون(معمولی هم میشه)از هر کدوم 2 تا 3 قاشق سوپخوری.شکر نصف قاشق سوپخوری.ادویه کمی.نمک و فلفل کمی.سیر یک یا دو حبه.رنده جوز هندی البته اگه دوست داری
پنیر پیتزا رو پر بریز روش بذارش توی فر وقتی که آماده شد ظرفتو در بیار بازم پنیر بریز حدود 5 دقیقه که گذشت آماده هست
این باعث میشه پنیر خشک نشه
حالا آشپزی بلد نیستیبه افتخار کدبانوی باشگاه
رپید هورا(1000تا)