هم اکنون نیازمند یاری کدبانوهای باشگاه هستیم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پنیر پیتزا و کمی اشتها و یه نفر که اینو درستش کنه. :biggrin:
 

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه چیزو خرد کردم
لامصب پیازاش از اون فلفل نبین چه ریزه هاست
یکی الان منو ببینه فکر میکنه زنم مرده


بابا صبح شد ... پس کی میخواید پیتزا بخورید ؟؟؟؟ :surprised:

تازه دارید پیاز خرد میکنید ..... :cry:
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی به من نمیرو دست کردن و یاد بده ;)

همه چی بلدم جز این نیمرو لامصب. :(:surprised:
 

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بابک نمیدونم اینو میدونی یا نه

دیدی پیتزاهای بیرون نرم تر هستن
اگه میخوای پیتزا نرم باشه قبل اینکه خمیر بریزی روغن بریز اگه از ظرف مخصوص یا تفلن استفاده کنی خیلی بهتره
جنس ظرفت اصلا اصلا نباید روی باشه ها

اگه روغن بیشتر بریزی نرم تر میشه اگه کمتر بریزی خشک میشه

واسه سس هم اگه درست نکردی میخوای اینو درست کن خیلی خوشمزه تر میشه

رب گوجه سرکه و روغن زیتون(معمولی هم میشه)از هر کدوم 2 تا 3 قاشق سوپخوری.شکر نصف قاشق سوپخوری.ادویه کمی.نمک و فلفل کمی.سیر یک یا دو حبه.رنده جوز هندی البته اگه دوست داری

پنیر پیتزا رو پر بریز روش بذارش توی فر وقتی که آماده شد ظرفتو در بیار بازم پنیر بریز حدود 5 دقیقه که گذشت آماده هست
این باعث میشه پنیر خشک نشه

 

گندم طلایی

عضو جدید
بابک نمیدونم اینو میدونی یا نه

دیدی پیتزاهای بیرون نرم تر هستن
اگه میخوای پیتزا نرم باشه قبل اینکه خمیر بریزی روغن بریز اگه از ظرف مخصوص یا تفلن استفاده کنی خیلی بهتره
جنس ظرفت اصلا اصلا نباید روی باشه ها

اگه روغن بیشتر بریزی نرم تر میشه اگه کمتر بریزی خشک میشه

واسه سس هم اگه درست نکردی میخوای اینو درست کن خیلی خوشمزه تر میشه

رب گوجه سرکه و روغن زیتون(معمولی هم میشه)از هر کدوم 2 تا 3 قاشق سوپخوری.شکر نصف قاشق سوپخوری.ادویه کمی.نمک و فلفل کمی.سیر یک یا دو حبه.رنده جوز هندی البته اگه دوست داری

به افتخار کدبانوی باشگاه
رپید هورا(1000تا)
 

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر خوانده ی عزیز ( دوستان داخل یه فیلم هندی خیلی پر طرفدار قراره آقا بابک پدر خونده ی من باشه )

پس این پیتزا چی شد ؟؟؟؟ :cry:
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

شبح سرگردان

عضو جدید
میخوای پیتزا درست کنی کاری نداره پس این صیغه موقت که این سران ازش حرف میزنندو براش هزار ویک دلیل از زیر سنگ پیدا میکنن به چه درد میخوره بیارش برات پیتزا درست کنه به همین سادگی
 

گندم طلایی

عضو جدید
میخوای پیتزا درست کنی کاری نداره پس این صیغه موقت که این سران ازش حرف میزنندو براش هزار ویک دلیل از زیر سنگ پیدا میکنن به چه درد میخوره بیارش برات پیتزا درست کنه به همین سادگی

ما یک ساعت داریم سرو کله میزنیم حالا دیگه:biggrin:
 

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه اوه !
خدا به خیر کنه !
من که میل ندارم. ممنون !!!
 

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه همه پیتزاها یه مواد دارن؟
چه مدلی می خوای بگو من بهت بگم من آشپزیم عالیه:D
 

tur

عضو جدید
ببین آقا پسر شما فقط مشکلت پیتزاس؟
یعنی همه غذاهارو بلدی؟ پیتزا که کاری نداره !!
پیتزارو که همه یاد دادن اگه غذای دیگه میخواستی خودم یادت میدم ازم بپرس
هر چنننند
یه کار ازت خواستم برام بکنی ولی بلد نبودی
ولی ما انجام میدیم!
 

tatu_lover1366

عضو جدید
بابا کاری نداره که
هرچی دمه دستته و تو یخچال مونده رو خورد میکنی و میریزی رو خمیره و روشم پر مکنی از پنیر پیتزا که مزه اون آشغالایی که ریختی توش رو نشون نده
سپس ظرفش رو میگیری به دست چپت و به صورت چرخشی و در یک حرکت آکروباتیک پرتش میکونی توی فر
بعد از 20 دقیقه و درجه حرارت 180C غذات حاضره
غذای شما حاضره و میتوید با چار پر ریحون تزئین کنیدش
برگی از کتاب آشپزی به قلم tatu_lover1366
 

tur

عضو جدید
پیتزا:
1)نو ن و که پهن کردی سس کچاپ و میریزی روش و تمام سطحشو با قاشق سسی میکنی
2)یه خورده پنیر پیتزا میریزی رو سطحش
3)قارچ قطعه شدرو میریزی روش
4)سوسیس کالباگوشت مرغ یا هر چیز دیگه که خواستی میریزی روی مرحله ی بعدی
5)این مرحله هر آشغالی گل دستت اومد اعم از :
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده پیاز نگینی ذرت و... میریزی روش میذاری توی فر
6)حدود 20 دقیقه توی فر میذاری هر وقت دیدی نونش انگار پخته شده میاریش بیرون و یه دور خفن پنیر پیتزا میدی روش
دوباره میذاری توی فر به مدت یه 4 دقیقه تا پنیر آب بشه بعد که میاری بیرون آویشن و کم بده روش

یادم رفت اول همم که نون و میخواستی پهن کنی روغن بریز کف ظرف و روش آرد بپاش تا نچسبه
از حدود 5 دقیقه قبل از اینکه کارو شروع کنی فرو روشن بذار ولی نه زیاد داغ

نوش جان
 

Sarp

مدیر بازنشسته
بابا صبح شد ... پس کی میخواید پیتزا بخورید ؟؟؟؟ :surprised:

تازه دارید پیاز خرد میکنید ..... :cry:
واسه آدم تنها مهم نیس که کی غذا آماده میشه :w12:
بابک جان دیر رسیدم؟نگم دیگه چیزی؟:D
مودور خانوم شما هر چی بگین ما با گوش جان میشنویم :child:;):gol:
ان شالله فردا شب شام آماده میشه:w15::w15:
تو که کلا بلد نیستی چی میگی ؟ :razz:
امروز رفتم شهر و گشتم که واست یه آشپزخانه پیدا کنم :w12:
پیتزا چیه آبنباتت رو بخور :w12:
اونقده به شماها دادم از این آبنباتا که شب ته کشید
مجبور شدم پیتزا بخورم :w12:
يك سال بعد
بابك چي شد اين پيتزا:biggrin::biggrin:
دیشب خوردم دیگه :huh:
بابک نمیدونم اینو میدونی یا نه

دیدی پیتزاهای بیرون نرم تر هستن
اگه میخوای پیتزا نرم باشه قبل اینکه خمیر بریزی روغن بریز اگه از ظرف مخصوص یا تفلن استفاده کنی خیلی بهتره
جنس ظرفت اصلا اصلا نباید روی باشه ها

اگه روغن بیشتر بریزی نرم تر میشه اگه کمتر بریزی خشک میشه

واسه سس هم اگه درست نکردی میخوای اینو درست کن خیلی خوشمزه تر میشه

رب گوجه سرکه و روغن زیتون(معمولی هم میشه)از هر کدوم 2 تا 3 قاشق سوپخوری.شکر نصف قاشق سوپخوری.ادویه کمی.نمک و فلفل کمی.سیر یک یا دو حبه.رنده جوز هندی البته اگه دوست داری

پنیر پیتزا رو پر بریز روش بذارش توی فر وقتی که آماده شد ظرفتو در بیار بازم پنیر بریز حدود 5 دقیقه که گذشت آماده هست
این باعث میشه پنیر خشک نشه
حقا که مدیریت حقته
نمیدونم این همه دختر رو خدا واسه چی آفریده
4 - 5 تا افسون داشتیم کافیمون بود دیگه :smile::gol:
به افتخار کدبانوی باشگاه
رپید هورا(1000تا)
حالا آشپزی بلد نیستی
حرف نزدن هم بلد نیستی ؟ :razz:
رپید هورا چیه ؟:surprised:

 
بالا