همین الان چکار میکنید ؟!

*M.A*

کاربر بیش فعال
توی اتاق پسرم نشستم تا بخوابه.
هزار جور ادا در میاره تا بتونه یه دو دقیقه دیرتر بخوابه:rolleyes::D
کاملا میفهممت..
دارم با مهدیه جان همزاد پنداری میکنم( جایز نیست بگم همدردی چون با وجود همه‌ی سختیش شیرین ترین حسه دنیاست..♥️)

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
کاملا میفهممت..
دارم با مهدیه جان همزاد پنداری میکنم( جایز نیست بگم همدردی چون با وجود همه‌ی سختیش شیرین ترین حسه دنیاست..♥️)
سلام عزیزم، خوشحالم میبینمت:w40:
قبل خواب کلی با هم میجنگیم،وقتی میخوابه همچین دلم براش ضعف میره که اگه بوسش نکنم شب خوابم نمیبره:w15:

*M.A*

کاربر بیش فعال
سلام عزیزم، خوشحالم میبینمت:w40:
قبل خواب کلی با هم میجنگیم،وقتی میخوابه همچین دلم براش ضعف میره که اگه بوسش نکنم شب خوابم نمیبره:w15:
سلام به روی ماهت، ممنون عزیزم منم خوشحالم از گفت و گو باهات🥰
می‌دونی بنظرم همه ی لحظات زندگی آدم یکطرف لحظاتی که جگرگوشه تو تو آغوش میگیری میبوسیش بو می‌کنی عطر تنش و یک طرف.. من هنوز دست خودم نیست شبا باید نفس به نفسش بخوابم تا دلم آروم بگیره🥰

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام به روی ماهت، ممنون عزیزم منم خوشحالم از گفت و گو باهات🥰
می‌دونی بنظرم همه ی لحظات زندگی آدم یکطرف لحظاتی که جگرگوشه تو تو آغوش میگیری میبوسیش بو می‌کنی عطر تنش و یک طرف.. من هنوز دست خودم نیست شبا باید نفس به نفسش بخوابم تا دلم آروم بگیره🥰
قربونت برم:heart:
گل پسرت هنوز خیلی کوچولوئه ولی یه مقدار بزرگتر بشه بهش میگی تو رو خدا یکم ازم فاصله بگیر:w15:
یعنی من و آرش در همون لحظه که داریم با هم سر و کله میزنیم، همزمان مشغول غش و ضعف رفتن برای همدیگه هم هستیم و وسط بحث‌ها برنامه بغل و بوس هم داریم:w15:

*M.A*

کاربر بیش فعال
قربونت برم:heart:
گل پسرت هنوز خیلی کوچولوئه ولی یه مقدار بزرگتر بشه بهش میگی تو رو خدا یکم ازم فاصله بگیر:w15:
یعنی من و آرش در همون لحظه که داریم با هم سر و کله میزنیم، همزمان مشغول غش و ضعف رفتن برای همدیگه هم هستیم و وسط بحث‌ها برنامه بغل و بوس هم داریم:w15:
دقیقا.. 🥰 من وسطاشم کلی صورتم مورد عنایت دندونای تازه جیک زده ش قرار میگیره😁 🥰🥰
خدا همه ی بچه هارو صد ساله کنه پسرای ماه ما دوتا رو هم همینطور🥰♥️♥️

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم برگه تصحیح می کنم 🤪تازه یه تعدادی فردا امتحان منو دارن اون برگه ها هم اضافه میشه،کاش یه روشی بود برگه میدادی خودش تصحیح می کرد،اگه باز الان پشت سر ما معلما چیزی توی دلتون نمیگین😅

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد ۳ سال اومدم و پیامای دوستای قدیمو پیجشونو میبینم و میوفتم توی خاطرات...
🌹
سلام،چه خوب که اومدین، خیلی از دیدن پیامتون خوشحال شدم،انشالله هرجا هستین سالم و شاد باشین🌸🌹

من الان تازه از مدرسه اومدم،خداروشکر انگار خورشت دیشب خوشمزه بوده رئیس بویی از چیزی نبرده😅

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بعد ۳ سال اومدم و پیامای دوستای قدیمو پیجشونو میبینم و میوفتم توی خاطرات...
🌹
خوش اومدی احمد عزیز، وقت کردی بهمون سر بزن،خوشحال میشیم🌺

موبایل به دست دارم سریال هزار و یک شب می بینم و به پست ها سرمیزنم و پست هم ارسال می کنم