همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
غروب خونه دوستم رفتم، بعد ساعت 8 برای شام رفتم خونه مادرشوهرم، ساعت 10 هم برای دیدن پایتخت برگشتیم، چون پدر و مادرشوهرم جزو معدود افرادی هستن که از پایتخت 1 تا حالا هیچ وقت پایتخت نگاه نکردن!!!!!
الانم میخوام بخوابم کم کم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر شرکت مهندسی من سر به سرتون نمیذاشتم دروغ میگن بخدا .. شما خودتون میدونین چی کشیدم و چرا اونقدر از این ستون ب اون ستون پریدم :( 😞

:surprised:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی قایق نشستم و دارم توی خیابونای ونیز میگردم و از زیبایی های اونجا لذت میبرم و با خانم راهنما حرف میزنم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
توی قایق نشستم و دارم توی خیابونای ونیز میگردم و از زیبایی های اونجا لذت میبرم و با خانم راهنما حرف میزنم
باز رفتی جهانگردی؟😂
.
منتظرم ماشین بیاد تا منو سر واحدِ تولید

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
چند روز هست که یک حالت زخم یا یک زائدphoto_2025-04-21_12-11-06.jpgه روی لب بالایش پیدا شده

پیوست ها

• photo_2025-04-21_14-04-56.jpg
    photo_2025-04-21_14-04-56.jpg
    52.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
چند روز هست که یک حالت زخم یا یک زائدمشاهده پیوست 24095113ه روی لب بالایش پیدا شده
ماهی خاصیه یا ماهی قرمز عیده؟ ظرفش رو عوض کنید فکر کنم یه چیزایی توی ظرف ماهیه اونهارو هم دربیارید احتمالا بیماری گرفته ،فکر کنم مقدار کمی نمک بریزین خوب باشه چون آب برای تنفس وارد دهانش میشه و از کنار آبشش میاد بیرون میکروب دهان از بین میره،اگه ماهی آب شیرینه و توی ظرفش آب معمولی می ریزین حواستون باشه نمک زیاد نریزین چون از بین میره،باز هم اگه ماهی خاصیه با اونهایی که پرورش ماهی دارن مشورت کنید.