همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
الان زنگ میزنم پلیس صرفه جویی تا بیان رسیدگی کنن
پدر و مادر شوهرم بیشتر از 4 ماهه که خونه ی ما نیومدن،چون 3 ماهش رو که ایران نبودن و این یک ماهه اخیر هم که خونه نبودیم تا بیان.
بعد از 4 ماه باید یه شام مفصل تدارک ببینم.
.
همه چی آماده ست، البته سوپ هنوز روی گازه، الان یکم دراز کشیدم تا استراحت کنم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آلو اسفناج یکی از خورشت های پر طرفداره که اتفاقا ما خیلی دوست داریم.
اینکه تو دوست نداری، دلیلی بر این نیست که تهوع آور باشه😉👍
هوم خیلیا دوست دارن .. ولی من دوست ندارم آلو تو خورشت !

eterno

کاربر ممتاز
هیچی،آخر شبِ، همه خوابن و منم طبق معمول دلم میخواد بیشتر بیدار باشم و یکم سکوت رو بشنوم. الکی دارم همه جا با موبایل میگردم و هی فکرم هم در حال پرش به هزارتا جاست.

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادمه وقتی موقع جمع کردن سفره ظرفها رو جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا
من هیچی ولی دیگران اعتراف می کنند که چرا توی ظرف غذای من سنگ، مهره همزن برقی و به کرات نرمه استخوان و یک بار هم مهمان ویژه ای به نام سوزن ته گرد پیدا می شود.:unsure::unsure::unsure::unsure:

eterno

کاربر ممتاز
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادمه وقتی موقع جمع کردن سفره ظرفها رو جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا
من هیچی ولی دیگران اعتراف می کنند که چرا توی ظرف غذای من سنگ، مهره همزن برقی و انواع و نرمه استخوان و یک بار هم مهمان ویژه ای به نام سوزن ته گرد پیدا می شود.:unsure::unsure::unsure::unsure:
معمولا توی خورشت هایی که با آلو میپزم، اجازه نمیدم که آلو وا بره و هسته ش از گوشتش جدا بشه، برای همین اگه کسی نخواد آلو رو بخوره، اشتباها توی بشقابش نمیره.
ولی اینکه شما اینجوری بدشانس هستین، دقیقا شوهر منم وضعیتش همینه🤣🤣🤣
اگه توی یه دیگ خیلی بزرگ فقط یه دونه سنگ ریزه باشه، اون سنگ ریزه حتما میره توی بشقاب شوهرم🤣🤣🤣

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادم هست وقتی موقع جمع کردن، سفره ظرفها رو که جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا.
من هیچی ولی دیگران اعتراف می کنند که چرا توی ظرف غذای من سنگ، مهره همزن برقی و به کرات نرمه استخوان و یک بار هم مهمان ویژه ای به نام سوزن ته گرد پیدا می شود.:unsure::unsure::unsure::unsure:

آخرین ویرایش:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.

من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادم هست وقتی موقع جمع کردن، سفره ظرفها رو که جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا.
از بس خوب
اصولا این اتفاقا برای آدمای خوب میفته

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم برنامه ریزی میکنم برای هفته بعد
آخه یکی دعوتم کرده تهران
باید آماده بشم و یه کادو هم براش تهیه کنم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالش .. کاش منم پسر می بودم یکی دعوتم میکرد در حضورش احساس آرامش و آسایش و امنیت میکردم !