پدر و مادر شوهرم بیشتر از 4 ماهه که خونه ی ما نیومدن،چون 3 ماهش رو که ایران نبودن و این یک ماهه اخیر هم که خونه نبودیم تا بیان.الان زنگ میزنم پلیس صرفه جویی تا بیان رسیدگی کنن
آلو اسفناج یکی از خورشت های پر طرفداره که اتفاقا ما خیلی دوست داریم.تو خورشتات آلو نریز![]()
هوم خیلیا دوست دارن .. ولی من دوست ندارم آلو تو خورشت !آلو اسفناج یکی از خورشت های پر طرفداره که اتفاقا ما خیلی دوست داریم.
اینکه تو دوست نداری، دلیلی بر این نیست که تهوع آور باشه![]()
آلو اسفناج یکی از خورشت های پر طرفداره که اتفاقا ما خیلی دوست داریم.
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادمه وقتی موقع جمع کردن سفره ظرفها رو جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتاهوم خیلیا دوست دارن .. ولی من دوست ندارم آلو تو خورشت !
معمولا توی خورشت هایی که با آلو میپزم، اجازه نمیدم که آلو وا بره و هسته ش از گوشتش جدا بشه، برای همین اگه کسی نخواد آلو رو بخوره، اشتباها توی بشقابش نمیره.من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادمه وقتی موقع جمع کردن سفره ظرفها رو جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا
من هیچی ولی دیگران اعتراف می کنند که چرا توی ظرف غذای من سنگ، مهره همزن برقی و انواع و نرمه استخوان و یک بار هم مهمان ویژه ای به نام سوزن ته گرد پیدا می شود.![]()
آلو اسفناج یکی از خورشت های پر طرفداره که اتفاقا ما خیلی دوست داریم.
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادم هست وقتی موقع جمع کردن، سفره ظرفها رو که جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا.هوم خیلیا دوست دارن .. ولی من دوست ندارم آلو تو خورشت !
از بس خوب.
من هم زیاد از آلوی تو غذا ها (خورشت به آلو، کوفته و...) خوشم نمی آید ولی یک بار یادم هست وقتی موقع جمع کردن، سفره ظرفها رو که جمع می کردند توی بشقاب من 7 تا هسته آلو بود و بقیه بشقابها یا اصلا نبود یا حداکثر دوتا.
من هیچی ولی دیگران اعتراف می کنند که چرا توی ظرف غذای من سنگ، مهره همزن برقی و به کرات نرمه استخوان و یک بار هم مهمان ویژه ای به نام سوزن ته گرد پیدا می شود.![]()
ازدواجه؟همین الان دارم در مورد یه موضوعی تحقیق میکنم
نه در مورد هوش مصنوعیازدواجه؟
فکر میکنم خانم مهندس و زیبا 22 چی تو ذهنشونه
داری دون میپاشی.دارم برنامه ریزی میکنم برای هفته بعد
آخه یکی دعوتم کرده تهران
باید آماده بشم و یه کادو هم براش تهیه کنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1224 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 212 | |
![]() |