همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
مشکل اینه که صبح خودم خواب میمونم ازبس دیرمیخوابم
بعدازظهر هم میخوابه؟
پسر من هر وقت که بعدازظهر بخوابه، شب دیر خوابش میبره ولی اگه نخوابه شب فوقش 9، 9.5 میبرمش توی اتاق برای خواب، اونم 10 دقیقه یک ربعی حرف میزنه ولی وقتی بره توی مود خواب زیر 30 ثانیه میخوابه.
.
داشتم اینستاگرام میگشتم، تازه اومدم دراز کشیدم. راستی اینستای من همچنان بدون فیلتره😁

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعدازظهر هم میخوابه؟
پسر من هر وقت که بعدازظهر بخوابه، شب دیر خوابش میبره ولی اگه نخوابه شب فوقش 9، 9.5 میبرمش توی اتاق برای خواب، اونم 10 دقیقه یک ربعی حرف میزنه ولی وقتی بره توی مود خواب زیر 30 ثانیه میخوابه.
.
داشتم اینستاگرام میگشتم، تازه اومدم دراز کشیدم. راستی اینستای من همچنان بدون فیلتره😁
اینستاگرام منم بدون فیلتره 😁

eterno

کاربر ممتاز
اینستاگرام منم بدون فیلتره 😁
خوب خداروشکر، فکر کنم برای همه هست منتها چون امتحان نکردم خبر ندارن ازش😁
.
اومدیم خونه‌ی مامانم اینا، میخوایم ناهار بخوریم

!austenite

کاربر حرفه ای
بعدازظهر هم میخوابه؟
.
نه بعدازظهر نمیخوابه اصلا
من باید زیراب تو رو بزنم
چرا اینستاگرام من فیلتره هنوز؟:razz:

eterno

کاربر ممتاز
داشتم هتل سرچ میکردم توی اصفهان برای تعطیلات هفته‌ی بعد،یه جایی هم پیدا کردم خوشم اومد ولی با شوهرم به این نتیجه رسیدیم حوصله‌ی مسافرت نداریم🤣
آخه بگو زنِ حسابی فقط خودت حوصله‌ی مسافرت نداری، دیگه سرچ کردنت برای چیه؟🤣

eterno

کاربر ممتاز
نه بعدازظهر نمیخوابه اصلا
من باید زیراب تو رو بزنم
چرا اینستاگرام من فیلتره هنوز؟:razz:
خونه‌ی مامانم اینا هم فیلتره، احتمالا بخاطر مخابرات گرگانه که بدون فیلتر شده، چون با اینترنت خونه‌ی مادرشوهرم اینا هم وصل میشم بدون فیلتره.

!austenite

کاربر حرفه ای
سگ واحد بغلی از مسافرت اومده، انگار دلش نمی خواد بره تو واحد، داد و فریاد راه انداخته، همه الاف شدند توی این جنگ، هیچ معلوم جنگ تموم شده یا نه؟
ینی احساس خطر کرده؟
درحال سوال کردن از نغمه ام:)

eterno

کاربر ممتاز
الان زنگ میزنم لوتون میدم:sneaky:
فقط کل اطلاعاتی که ازت دارم اینه که یه مهدیه ای هست که مهندسی مواد خونده نمیدونم برا 113کافیه یانه؟:biggrin:
دارم با113مکالمه میکنم؟:D
منو خیلی راحت میتونین پیدا کنین، فقط یه نشونه کافیه😁
.
در حال شک کردن به حسن جون🤣

eterno

کاربر ممتاز
خسته نشی یه وقت:LOL:
دارم توباشگاه میچرخم
خوده پسرم بیشتر دوست داره با باباش بازی کنه، میگه تو آروم تاب میدی، البته بعدش رفتیم پدالو سوار شدیم، دیگه مجبور شدم پدال بزنم😁
هر چند وسطهاش خسته میشدم، بنده خدا شوهرم مجبور بود تنهایی پدال بزنه🤣
.
دراز کشیدم