همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
شام خوردیم، ظرفها رو شستم،خونه رو مرتب کردم، پسرم رو خوابوندم،الانم در سکوت منزل دارم نت گردی میکنم🤗

eterno

کاربر ممتاز
دراز کشیدم روی مبل و جوکر میبینم، کیک درست کردم،منتظرم پدر و پسر از خواب بیدار بشن تا عصرونه بخوریم.

eterno

کاربر ممتاز
پدر و پسر در حال دویدن و گنگستر بازی هستن،منم روی مبل توی نشیمن دراز کشیدم و هم هواسم بهشون هست و هم موبایل به دست در حال گشتن هستن.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با آیدا جون موافقم.
هیچ کدوم از ما قرار نیست همدیگه رو اینجا قضاوت کنیم و جای همدیگه هم نیستیم که بدونیم اون لحظه ای که اون متن رو مینویسیم چطور داریم زندگیش میکنیم، پس خودت رو بخاطر هیچ کدوم از حرفهات مواخذه نکن.
سلام ،به نظرم حتی توی فضای مجازی باید مرزها رعایت بشه، حتی توی فضای مجازی باید احترام گذاشتن و نحوه ی بیانمون حساب شده باشه،درسته هیچ وقت همدیگرو نمی بینیم ولی احترام اصل واجب هر موضوعی هست،علاوه بر این به نظرم بعضی چیزها خصوصی خود فردن و حتی نباید توی مجازی عنوان بشه با اینکه نمی شناسیم کاش بتونیم چیزهای خیلی خصوصیمو رو خودمون با خودمون حل کنیم.
گاهی باید برای نحوه ی صحبت و طرز فکرامون حتی توی فضای مجازی خودمون رو مواخذه کنیم ،وقتی یک فکری توی فضای مجازی عنوان میشه پس انتظار برخوردهای مختلف رو باید داشته باشن.

الان در حال خوردن یک لیوان هات چاکلت داغ

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دراز کشیدم ، خیلی توپولو شدم و درب و داغون .. اه اه

eterno

کاربر ممتاز
مریض و بیحال توی تخت دراز کشیدم، حتی پسرم رو هم نتونستم مدرسه ببرم و باباش برده، احتمالا سر ظهر هم خودش بره دنبالش و بیان خونه🤧

eterno

کاربر ممتاز
یک ساعت از رختخواب بلند شدم و برای اهل خونه ناهار درست کردم،انگار جونم داشت در میرفت، دوباره دراز کشیدم🤦‍♀️🤧