خیلی هم خوبه ، تشریف بیارین اصفهان من در خدمتتون هستمماشاالله فقط دوست داری چیزی بگیری
ما هم دلمون میخواد صنایع دستی اصفهان کادو بگیریم.مخصوصا تابلوهای قلم زنی
میبرمتون جایی که بهترین صنایع دستی را داشته باشه
فقط سرخریدی یادت نره
خیلی هم خوبه ، تشریف بیارین اصفهان من در خدمتتون هستمماشاالله فقط دوست داری چیزی بگیری
ما هم دلمون میخواد صنایع دستی اصفهان کادو بگیریم.مخصوصا تابلوهای قلم زنی
اینو نمیگفتی به اصفهانی بودنت شک میکردمخیلی هم خوبه ، تشریف بیارین اصفهان من در خدمتتون هستم
فقط سرخریدی یادت نره
منم تابلوهای قلم زنی خیلی دوست دارم، کلا عاشق صنایع دستی هستمخیلی هم خوبه ، تشریف بیارین اصفهان من در خدمتتون هستم
فقط سرخریدی یادت نره
تقریبا مشابه با عکس اولی رو خودمون داریم، کادوی سالگرد ازدواج امسالمون بود.نهم اسفند که قراره بیام ناهارخوران برای سور ماشینتون ، براتون یه تابلو قلم زنی میارم
اینها خوبن :
مشاهده پیوست 24091998
مشاهده پیوست 24092000
ببخشید نهم بهمن ، من یه ماه رفتم عقبتقریبا مشابه با عکس اولی رو خودمون داریم، کادوی سالگرد ازدواج امسالمون بود.
نه اسفند؟
.
.
دیشب ساعت 3.5 خوابیدم ولی پسرم 8 بیدارم کرد، صبحانه ش رو دادم و دوباره دراز کشیدم.
در مورد خودم میگم میام اینجا مینویسم چون تو دنیای واقعی سکوت میکنم نمیتونم حرفی بزنم.اینجا جایی که سبک میشم .پس خودتو سرزنش نکنبابت این پست عذرخواهی میکنم . من دیگه چیزی اینجا سعی میکنم ننویسم
منم با آیدا جون موافقم.در مورد خودم میگم میام اینجا مینویسم چون تو دنیای واقعی سکوت میکنم نمیتونم حرفی بزنم.اینجا جایی که سبک میشم .پس خودتو سرزنش نکن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1132 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 187 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 204 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1352 | |
![]() |
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 157 |