همین الان فازت چیه؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دارم میخورم فعلا گلو درد و بیحالیه🙄

عصبیه قربونت برم، این هفته بگذره و خواستگاری تموم بشه، بهتر میشی👍
.
فاز بیحالی بعد از خواب همراه با گلودرد
اره خیلی استرس دارم .یکی از فامیلا چند سال قراره فوت بشه رو به قبله شده دعا کن چیزیش نشه

*mahdieh*

کاربر ممتاز
دیشب عقد یکی از. آشناها بود مادر بزرگ دوماد طلا ۵۰۰ میلیونی کادو داد
فاز هنگ و تعجب
کاش منم ازین مادربزرگها داشتم😂
مادربزرگهای من خدا بیامرزتشون نفری یه پتو دونفره دادن😁
.
فاز خدابیامرزی برای مادربزرگهام😍

*mahdieh*

کاربر ممتاز
از اینا هر چند صد میلیون نفری شاید یکی باشه
مادربزرگ شوهرم ولی حسابی کمک کرده بود، برای ما موقع عروسیمون اسپیلیت خریده بود، به مادرشوهرم و پدرشوهرم هم کامل خرج عروسی رو داده بود.
.
فاز خدابیامرزی برای مادربزرگ شوهرم که اونم ساری خاک شده بنده‌ی خدا😍

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مادربزرگ شوهرم ولی حسابی کمک کرده بود، برای ما موقع عروسیمون اسپیلیت خریده بود، به مادرشوهرم و پدرشوهرم هم کامل خرج عروسی رو داده بود.
.
فاز خدابیامرزی برای مادربزرگ شوهرم که اونم ساری خاک شده بنده‌ی خدا😍
خدا زیاد کنه از این مادر بزرگها
البته مادر شوهرم هم همین خصلت و داشت خدابیامرز خیلی خیر بود برای چند نفر عروسی گرفت سیسمونی درست کرد

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اه چقدر گرسنه ام میشه ، خیلی میترسم گاهی !

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من متاهل نیستم،الان نمی‌فهمم چرا بعضی خانم ها اصرار دارن که من نسبت به همسرشان فلان ! نمونه اش همین وحید ، من که هیچ علاقه ای بهشون ندارم ، می‌دونم برا اینکه ازدواج نکنم خودم دارن اذیتم میکنن و خودشون رو جا من جا میزنن، البته گاهی ک زنگ میزنم یکسری افراد رو می‌شنوم ک دلبستگی خاصی بهشون پیدا کردم و احساس میکنم آدم های درستی هستند و حواسشون بمن هست. ممنونم ، امیدوارم اتفاق بدی براشون نیوفته.
همش برا من حرف میزنن ، اه.
چرا اصرار دارن مثلا پسری که ... با من حرف و یا ... نزنه ؟ یا زنگ یا پیام بخودم نزنه ؟ یا نبینم ؟
معنی اینکارا رو سر در نمیارم ، باورم نمیشه کسی از آزار و زجر دیگران اینقدر لذت ببره :| بعضیا که از التماس و خواهش هم لذت میبرن . اه

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فاز اینکه بعضیا چقدر بدجنس هستن :| مخصوصا حسود ..
واویلا ... بالفرض که از من بدت میاد اولا بدرک و بعدم همه چیز از جمله چیزای شخصی من که ارثیه بابات نیست ! نمی‌دونم چکاره هستن که اینقدر قدرت دارن ، من نه خودمو فدای یک مشت پلشت میکنم نه هم زنه شوهر کسی میشم ! بیخودی هم منو تهدید نکنین بالاخره غیر خدا دیگران هم میبینن.
بالاخره زجر و بلاهایی که سرم درآوردن تقاصشو حتما پس خواهند داد ! ان شا الله

آخرین ویرایش: