یه جوری صحبت میکنی انگار ما ادم بد تو زندگیمون نداریم مشکل شما اینه که کل تمرکز و زندگیت رو زوم کردی رو دشمنات تا وقتی به این صورت ادامه بدی از زمین و زمان شکایت کنی نه تنها اوضاع بهتر نمیشه بدتر هم میشه . منم پارتنر داشتم به دلایلی [ شخصی و خانوادگی ]بهش نرسیدم نمیشه همش بگم که . بعد ما که در زندگی شما نیستیم دشمنات رو نمیشناسیم یا واضح توصیح بده داستان چیه شاید بتونیم کمکی کنیم یا اینکه کلا چیزی ننویس گنگ صحبت میکنی هرکی ببینه دچار سوء برداشت میشه ( اونا ، همشون، وحید ملکه ها زن ها] حالا من نمیخام زیاد فلسفه بافی کنم ولی یک بار برای همیشه خواستم بهت بگم اینا رو بعد هم پاکش میکنم ، بزرگترین دشمنت خودتی چون خودت رو در نگاه دیگران به قربانی محض تبدیل کردی یه کم به خودت و جوانیت رحم کن دختر به خودت بیا به خودت اهمیت بده نه کسی موبایلت رو هک کرده نه سیم کارتت دست دیگرانه. این جامعه ای که ما توشیم روز به روز بدتر و سخت تر میشه خودت هم به فکر خودت نباشی هیشکی به فکرت نیست برادر به برادر رحم نمیکنه چه برسه به وحید و فلانی . یه کم به خودت اهمیت بده روحیه بده اکثرا میام می بینم هیشکی این حرفا رو بهت نمیزنه حتی جواب هم نمیدن بهت من مجبور نیستم اینا رو برات بنویسم منم بگم به من چه البته دیگران هم تقصیری ندارن کاری ازشون بر نمیاد حالا اگر به عشقت نرسیدی که زمان به اسمون نرسیده برو پیش تراپیست ببین چی بهت میگه حال دلت و خوب کن هیچکس نیست کمک کنه واقعن جز خودت همه ی ما همینطوریمعزیزم سرم تو زندگی خودم بود داشتم زندگی مو میکردم و با ظلم شون زندگی ! همشون رو دوست داشتم فکر میکردم آدم های خوبی اند . همشون خنجر به پشتم زدن . مافیا نیستن نماز میخونن و با خودشون مهربون و آدم حسابی و مثل چی پشت همو دارن . فقط من بین شون غریبه ام
مثل همه ی دخترا آرزو داشتم ! هر چند اون موقع هم درب و داغون بودم اما این طوری لااقل نبودم ، اما خوشحال بودم که یکی منو دوست داره .