به اینکه:مولانا اسی الدین تهرانی![]()
کاش منزلش براش پخته باشه، استاد دوران نقاهت رو سپری میکنند، گناه دارن که خوردن غذاها به دلشون بمونه
به اینکه:مولانا اسی الدین تهرانی![]()
به اینکهبه اینکه:
کاش منزلش براش پخته باشه، استاد دوران نقاهت رو سپری میکنند، گناه دارن که خوردن غذاها به دلشون بمونه![]()
به اینکه راست میگیها،تا حالا به این قابلیتش فکر نکرده بودم.به اینکه
بابا کارشو با همین شعرو اهنگ راه میندازه!!
کافیه یه شعر در وصف منزل بگه یه اهنگم براش بسازه دیگ تمووووومه!!!![]()
به اینکه شوهر منم دوران دانشجوییش طبع شعری داشت، یه بار یه شعر خیلی بلند و جذاب در مورد دوستهای همدانشگاهیش گفته بود، بعد که ما ازدواج کردیم هی بهش میگفتم تو چرا در مورد دوستهات شعر گفتی، یه شعر در مورد منم بگو.به اینکه یادش بخیر دوران نامزدی به همسرم گیر داده بودم تو چرا هیچوقت در وصف من شعر نمیگیاونم یه روز خیلی به خودش فشار آورده بود یه دو بیتی گفته بود که انقد افتضاح بود ترجیح دادیم از حافظه تاریخیمون پاک شه
![]()
دفعه آخر که ساز دستم یود و طبع شعریمگل کرده بود منزل چنان بمب بارونم کرد که یه شعر گفتم و موسیقیشم ساختم که 1000 تا ویو خورده تو کانالبه اینکه راست میگیها،تا حالا به این قابلیتش فکر نکرده بودم.
فکر کن خانومش همینجوری توی خونه راه بره و اسی هی در وصفش شعر بگه.
وای که چه شاعرانه، چه قشنگ
به اینکه به نظرت توی عروسیشون به خانومش یه شعر جدید تقدیم کرد؟
کاش کرده باشه وگرنه منکه جدا ناراحت میشم![]()
![]()
کجاااااااست؟دفعه آخر که ساز دستم یود و طبع شعریمگل کرده بود منزل چنان بمب بارونم کرد که یه شعر گفتم و موسیقیشم ساختم که 1000 تا ویو خورده تو کانال
بی احساس تو شدی چوبه دار من![]()
![]()
به اینکه موافقم.به اینکه کم کم دارم نگران شمس مون میشم!!
اسی جان یفکری کن!!![]()
زمان چیز خوبیه!!!شما اقایون همیشه میگردین بدترین زمانها رو انتخاب میکنیددفعه آخر که ساز دستم یود و طبع شعریمگل کرده بود منزل چنان بمب بارونم کرد که یه شعر گفتم و موسیقیشم ساختم که 1000 تا ویو خورده تو کانال
بی احساس تو شدی چوبه دار من![]()
![]()

به اینکه یعنی علیرضا کجا بوده چیکار میکردهبه اینکه چقدر بچه های اینجا با محبتن
از همه شما ممنونم
به اینکه دقیقاااابه اینکه وقتی نوتیف باشگاه در حال ترکیدنه یعنی بعضیها برگشتن![]()
به اینکه:به اینکخ دقیقاااا
اومدم با۱۴۸تا نوتیف و لایک!!!
از هیچ پستی هم نگذشته![]()
چرا از تو رو بیشتر لایک کرده؟!!!!!به اینکه:
من با 201 نوتیف مواجه شدم
.
.
مولانا جلالالدین اسی خان مبارک باشه، شمسالشموس نزول اجلال فرمودن![]()
به اینکه احتمالا من بیشتر کامنت گذاشته بودم، لایکهای بقیه هم قاطی لایکهای علیرضا بوده.چرا از تو رو بیشتر لایک کرده؟!!!!!
به اینکه نگفته حالا کجا بوده!!
به اینکه خیلی از خوابا رو آدم نسبت به خودش می بینه ولی برا کسای دیگه تعبیر میشهالبته تو خواب من ۴۰ تا بچه بهم حمله می کنن و ....
یعنی ادم باید اسلحه و سامانه دفاع هوایی داشته باشی ، کسی از حریم ۱ متری نزدیکتر شد بصورت خودکار شلیک کنه .
دفاع کاملا مشروع.
منم از بچگی تا الان گربه تو خوابای من یه شخصیت ثابت بوده.مثلا خواب مادربزرگ مرحوممو میبینم بغلش بچه گربه.خواب گربه های مختلف گربه مرده گوشت گربه گربه ای که حرف میزنه گربه ای که میرقصه.نمیدونم چه علتی دارهالبته تو خواب من ۴۰ تا بچه بهم حمله می کنن و ....
یعنی ادم باید اسلحه و سامانه دفاع هوایی داشته باشی ، کسی از حریم ۱ متری نزدیکتر شد بصورت خودکار شلیک کنه .
دفاع کاملا مشروع.
به اینکه زود اومدی برادر، برو دورهات رو بزن و ساعت ده و نیم به بعد بیابه این فکر میکردم که عجیبه امشب چقدر سایت خلوت بود
کلا پنج نفر ان لاین هستند
یه زمانی حدود100 یا 200 نفر هم زمان انلاین بودیم و نه فقط این سایت خیلی از سایت ها شلوغ بودبه اینکه زود اومدی برادر، برو دورهات رو بزن و ساعت ده و نیم به بعد بیا![]()
مرسی از دلداریتبه اینکه
این خودش یک ازادی هست !
راه به راه باید شارژش میکردی و حملش می کردی
و هیچ فایده ی مفیدی هم برات نداشت
اسفند و اسفند دونه اسفند 33 دونهبه اینکه:
من با 201 نوتیف مواجه شدم
.
.
مولانا جلالالدین اسی خان مبارک باشه، شمسالشموس نزول اجلال فرمودن![]()

به اینکه نگو که اپل بود؟به اینکه ساعت هوشمندم از دستم افتاد صفحه ش بدجور ترک خورد تاچشم خراب شده
خیلی عصبی و ناراحتم![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3769 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |