همین الان داری به چی فکر میکنی؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
ماشینت چیه مگه؟!!!اتومات ها که اصلا جا ندارن بعدم خیلی بهشون فشار نیاد
ولی پتو مسافرتی اره اوکیه میشه انداخت!
من پتوهام از این گلبافتای قدیمه و سنگینه!هر سری مهمون اومد بخام بدم خشک شویی ک صرف نمیکنه!
زمستونی‌ها رو سالی یکبار میدم خشکشویی، به تعداد خانواده‌هامون پتو دارم، اونو دیگه هر سری نمیشورم، هر کسی پتوی مخصوص خودش رو داره.
لباسشوییم ۸کیلوییه پتو خودم دو نفره گلبافت هم جا میشه راضیم ازش😁
آره 8 کیلویی خیلی خوبه،برای من 6 کیلویی.
یاد یه چیزی افتادم خنده‌م گرفت😂
جدیدا هر چیزی که میخوام عوض کنم میگم اینو نمیفروشم میزارم کنار برای ویلامون، شوهرم هم شوخی میکنه باهام که همه‌ی وسایل ویلامون آماده شده فقط خود ویلا رو هنوز نداریم😂
حالا یه وقتهایی فکر میکنم که لباسشویی جدید بخرم، این 6 کیلویی رو بزارم برای ویلا🤣

نکن خواهر!خراب میشه!
اونوقت توو این گرونی میشه ماشین خرید!!
تازه لباسشویی‌های ماها که برای چند سال قبله همه بوش و الجی و سامسونگ هستن، اگه اینا خراب بشن معلوم نیست چه برندی مجبور بشیم بخریم🤦‍♀️

frotan68

کاربر حرفه ای
به این که علیرضا کجاست نیست؟ بی شمس شدم :w06:
به اینکه بعد رفتن شمس تحولات اصلی مولانا شروع شد و جذابترین شعراشو گفت.فک کنم ما باید منتظر کتاب جدیدت به اسم دیوان علیرضا باشیم ؟🤭

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه بعد رفتن شمس تحولات اصلی مولانا شروع شد و جذابترین شعراشو گفت.فک کنم ما باید منتظر کتاب جدیدت به اسم دیوان علیرضا باشیم ؟🤭
اسمشو میزارم علیرضا از قفس پرید :w04:

به اینکه احتمالا اونم دچار مشکل ورود شده.
علیرضا ورودش خوبه خروجش مشکل داره معمولا :w16:

به اینکه اگ ما همچین مادرشوهر مادرشوهری داشتیم بقول اون دوستمون الان لندکروز سوار بودیم🤣🤣🤣
اره اینجاهم بالاست ما فعلا یه پیش پرداخت دادیم
با DHP نمیشه؟

دختر حاجی پول دار

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دلم میخواد زودتر برم برای پسرم لوازم‌التحریر بخرم.
به اینکه من رفتم خریدم برای دخترم خیلیییی قیمتا بالاست(البته شاید واسه ما)جامدادیش فقط شد یه تومن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه من رفتم خریدم برای دخترم خیلیییی قیمتا بالاست(البته شاید واسه ما)جامدادیش فقط شد یه تومن
به اینکه جامدادی و کیف و کفش رو مادرشوهرم اینا براش آوردن، الان فقط چندتا چیز جزیی میخوام مثل دفتر و مداد و پاک‌کن و...
آره قیمتها رو خبر دارم، خیلی بالاست🙄
شهریه مدارس اونجا چطوره؟

باید بره پیش۲
من پیش ۱هم فرستادمش
بنظرم بفرستش خیلی توو روحیه شون تاثیر مثبت میزاره!بهشون هم خوش میگذره
پسر منم پیش1 رفت، البته خیلی نموند، 6 ماهش رو رفت و بعد بدقلقی کرد و دیگه نرفت.همون 6 ماه رو هم نصفش رو نمیرفت.
نره هم چیزی نمیشه، اجباری نیست، با هزینه‌های مدارس یکسال هم کمتر پول بدی بهتره بخدا🙄

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه جامدادی و کیف و کفش رو مادرشوهرم اینا براش آوردن، الان فقط چندتا چیز جزیی میخوام مثل دفتر و مداد و پاک‌کن و...
آره قیمتها رو خبر دارم، خیلی بالاست🙄
شهریه مدارس اونجا چطوره؟
به اینکه اگ ما همچین مادرشوهر مادرشوهری داشتیم بقول اون دوستمون الان لندکروز سوار بودیم🤣🤣🤣

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه اگه قرار بود اینطوری باشه پس چرا من سوار نیستم؟ 😁
شهریه امسال پسرم رو فعلا اعلام کردن 60 تومن، ما هم پیش پرداخت دادیم تا قبل از عید کم کم بقیه‌ش رو میدم.

frotan68

کاربر حرفه ای
پسر منم پیش1 رفت، البته خیلی نموند، 6 ماهش رو رفت و بعد بدقلقی کرد و دیگه نرفت.همون 6 ماه رو هم نصفش رو نمیرفت.
نره هم چیزی نمیشه، اجباری نیست، با هزینه‌های مدارس یکسال هم کمتر پول بدی بهتره بخدا🙄
یه دلیل ک امسال نمیفرستمش اینه که احتمالا بازم بخاطر جنگ و انرژی کلاسا تق و لق باشه پیش یک هم که همش بازیه. انلاین بودنش بدرد نمیخوره

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از ماها که گذشته مگه اینکه علیرضا بهش فکر کنه😁
به قول شاعر نه کس دارد نه آن را شاه دارد

ما که ب
دیگ اینو باید روزای اول چشا رو باز کرد ما بستیم متاسفانه🤣دختر حاجی …پسر حاجی…!!!🤣🤣وگرنه الان عروس دختر حاجی بودم!
ما که باز گردیم چیزی ندیدیم

شیما تو که وضعت خوبه دوتا دوتا بهت ایفون کادو میدن :D
استاد فوت کوزه‌گری و یاد ما هم بده:w27:

اخ من یادمه خاستگار تاجرو‌طلافروش داشتم گارد میگرفتم و فکرم این بود اینا پولشون معلوم نیست از کحا درمیاد:wallbash:
فکر درستی میکردی

کی؟؟؟؟؟کجاااا؟😁
چجوری بچرخونیم که لندکروز سوار شیم

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دختر حاجی پول دار
دیگ اینو باید روزای اول چشا رو باز کرد ما بستیم متاسفانه🤣دختر حاجی …پسر حاجی…!!!🤣🤣وگرنه الان عروس دختر حاجی بودم!

به اینکه اگه قرار بود اینطوری باشه پس چرا من سوار نیستم؟ 😁
شهریه امسال پسرم رو فعلا اعلام کردن 60 تومن، ما هم پیش پرداخت دادیم تا قبل از عید کم کم بقیه‌ش رو میدم.
کم کاری کردی خواهر😁🤣

شیما تو که وضعت خوبه دوتا دوتا بهت ایفون کادو میدن :D
ای بابا اون مال قدیما بود دلار پایین بود!

ما که ب

ما که باز کردیم چیزی ندیدیم
خب فقط باز کردی باید میچرخوندیشون🤣🤣

یاد مجردیم افتادم، با دوستم داشتم صحبت میکردم، اون میگفت توی ازدواج برای من پول خیلی مهمه، طرفم باید پولدار باشه من گفتم برای من علاقه مهمه😂
اخ من یادمه خاستگار تاجرو‌طلافروش داشتم گارد میگرفتم و فکرم این بود اینا پولشون معلوم نیست از کحا درمیاد:wallbash:

استاد فوت کوزه‌گری و یاد ما هم بده:w27:
کی؟؟؟؟؟کجاااا؟😁

چجوری بچرخونیم که لندکروز سوار شیم
اینو باید از یکی ک لندکروز سواره پرسید نه۲۰۶سوار!!!😎

*mahdieh*

کاربر ممتاز
چند روز قبل داشتم به شوهرم میگفتم کاش تو پسر حاجی بودی، الان از سر و گردن و دستهام طلا کیلو کیلو آویزون بود،چه حالی میکردم با پول‌های بابات🤣🤣🤣

یاد مجردیم افتادم، با دوستم داشتم صحبت میکردم، اون میگفت توی ازدواج برای من پول خیلی مهمه، طرفم باید پولدار باشه من گفتم برای من علاقه مهمه😂

من یه خواستگار داشتم میگفت من براش کنار خونه‌ی باباش، خونه میخرم که همسایه بابا و مامانش باشه و اگه دوست نداره اصلا خونه‌ی من نیاد، منم میگفتم نمیخوام جوابم منفیه، مگه من ظالمم؟ چرا باید همچین حرفی رو در مورد من بزنن؟ 🙄🤦‍♀️
خلاصه این شد که اون دوستم که شوهر پولدار میخواست با یه پسری که بابای پولدار داره ازدواج کرد و پدرشوهره هم برای پسرش کارخونه زد و همین امروزم با دوستم رفته بودیم مهمونی، دوستم با تویوتا کرولاش اومده بود و بعد عروسِ اون خواستگارم هم همسایه‌ی بابا و مامانشه و منم همچنان به عشق و علاقه در زندگی خیلی پایبندم🙄🤣

به گرونی،
چهار کیلو میوه شد 2 میلیون
یه سطل رنگ 10 کیلویی شد 6 میلیون
یه تخته چوب mdf شد 20 میلیون
به اینکه تا کجا دووم میاریم؟!!!
.
به اینکه 10 سال دیگه که این کامنت رو خودم یا یه نفر دیگه بخونیم، در مورد این قیمت‌ها چی میگیم؟
کاش بگیم خداروشکر که اون روزها تموم شد.

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه خواستگار داشتم میگفت من براش کنار خونه‌ی باباش، خونه میخرم که همسایه بابا و مامانش باشه و اگه دوست نداره اصلا خونه‌ی من نیاد، منم میگفتم نمیخوام جوابم منفیه، مگه من ظالمم؟ چرا باید همچین حرفی رو در مورد من بزنن؟ 🙄🤦‍♀️
خلاصه این شد که اون دوستم که شوهر پولدار میخواست با یه پسری که بابای پولدار داره ازدواج کرد و پدرشوهره هم برای پسرش کارخونه زد و همین امروزم با دوستم رفته بودیم مهمونی، دوستم با تویوتا کرولاش اومده بود و بعد عروسِ اون خواستگارم هم همسایه‌ی بابا و مامانشه و منم همچنان به عشق و علاقه در زندگی خیلی پایبندم🙄🤣
مهم هدف گیریه!😎
هرسه بنظرم هدف گیریتون عالی بوده!!😁

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به گذشت زمان و اینکه
علیرضا اگه این‌ پست و دیدی ده سال دیگه بیارش بالا بهم نشون بده:biggrin:
به اینکه واقعا هم فقط علیرضا میتونه کسی باشه که اون زمان هنوزم باشگاه میاد😁
علیرضا منو یاد شخصیت رضا عطاران توی فیلم قیف میندازه😂

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به بچه های حالا
چهار تا تیکه آهن رو گفتی با قلم مو رنگ بزن
شب اومده برای من حساب می کنه که قلم مو خریدی 400، تینر خریدی 200، قوطی رنگ یک میلیون،
می دادی نقاش رنگ بزنه همین قدر در می اومد!!
ما سن اینها بودیم پول نمی دونستیم اصلا چی هست. نمیدونستیم قلم مو رو از بقالی می خرن یا قصابیo_Oo_Oo_O