به اینکه:به اینکه کاش بچه ها بیان حرف بزنیم
به اینکه سلام به روی ماهتبه اینکه:
سلام عزیزم، من از صبح مشغول مهمونداری بودم، تازه کارم تموم شد و نشستم.
خانوادهی من بودن، پسرم رو هم با خودشون بردن
این بچه کلا توی خونه بند نمیشه، میگه اونجا بیشتر بهم خوش میگذره چون هر کاری دلم بخواد میتونم انجام بدم، کسی هم نیست که دعوام کنه![]()
به اینکه:به اینکه سلام به روی ماهت
خسته نباشی واقعا
بچه ها همینن دیگه، خونه پدربزرگ مادربزرگا عشق میکنن![]()
به اینکه اشکالی نداره بذار خودشیرینی کنهبه اینکه:
ممنونم سلامت باشی
آخه آبروم رو هم میبره جلوی اونا، بهشون میگه مامانم جلوی شما روش نمیشه دعوام کنه وگرنه همش توی خونه در حال دعوا کردنه منه
یعنی به این بچه تو نمیتونی بگی![]()
به اینکه خودم اگه ببینم کسی خونش نامرتبه بهش حق میدم اما واسه خودم سخته کسی ببینه خونه من نامرتبهآخ یاد هفتهی قبل افتادم
این همسایهی ما نمیدونم چرا همیشه وقتهایی میاد خونهمون که من در شرایط اسفباری هستم.
هفتهی قبل در حالی که من نمیدونم چرا با اون وضعِ دشوار داشتم سالاد میخوردم بودم که یهو زنگ زد و من رفتم دم در، با اینکه خودم رو مرتب کرده بودم ولی وسط صحبت همش نگران بودم که نکنه صورتم کثیف بوده باشه![]()
من نمیدونم خاله پدرشوهرم بعد ده سال چرا باید هوس کنه از تهران این همه راه بیاد خونه ما تو این شرایط؟
باز خوبه پدرشوهر و عمه های شوهرم هستن که خونه ما طولانی نموندن.متاسفانه مغز من واقعا برای شرایط مهمون داری ساخته و پرداخته نشده
به اینکه خودشون کمکت میکنن عایا؟به اینکه به به مثل اینکه امروز روز پرباری برای همتون بودهمن نمیدونم خاله پدرشوهرم بعد ده سال چرا باید هوس کنه از تهران این همه راه بیاد خونه ما تو این شرایط؟
باز خوبه پدرشوهر و عمه های شوهرم هستن که خونه ما طولانی نموندن.متاسفانه مغز من واقعا برای شرایط مهمون داری ساخته و پرداخته نشده
![]()
آخه خالهی شوهر پدرشوهر چرا باید بیاد؟
البته منم چندین بار برای شام پذیرای زندایی پدرشوهر بودم
تو که مامانت کنارته، کمک داری، من همیشه دست تنها بودم و خودم کارهام رو کردم، تازه الان که اومدم نزدیک مامانم اینا، مامانم میتونه کمکم کنه.
به اینکه منم همینطوربه ریما رامینفر
وای عاشق استایلش شدم .اندامش که عالی شده .کت و شلوار و کلاه و کیف و کفش همه چی عالییی
خیلی جذاب شده .
عزیزم پیام خصوصی دادم بهتفروتن جان شما کدوم شهر هستی؟
منم همونجوری امبه اینکه عمر دوستان دراز باد یه فامیلی داشتیم حرفشو به همه میگفت و قسم میداد که به کسی نگن
روحش شاد
البته فروتن جان محض شوخی گفتم، ناراحت نشی

به اینکه برای من با اینترنت همراه اول بدون فیلهبه اینکه
gpt استفاده می کنید ؟ بدون روشن کردن فیل ؟
یا چی به چی ؟

به اینکه اگه چندتا اکانت دارین، ممکنه مولتی یوزر شناخته بشین و اکانتتون مسدود بشهبعد از خوندن چندتا تاپیک قدیمی، به اینکه الان اون آدما دارن چیکار میکنن؟ حالشون خوبه؟ خوشحالن؟
به اینکه چیشد که من همین یکم پیش و خیلی اتفاقی به این سایت رسیدم.به اینکه اگه چندتا اکانت دارین، ممکنه مولتی یوزر شناخته بشین و اکانتتون مسدود بشه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3751 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |