همین الان داری به چی فکر میکنی؟

frotan68

کاربر حرفه ای
از ماها که گذشته مگه اینکه علیرضا بهش فکر کنه😁
یه پسردایی مجرد ۴۰ ساله دارم میبینمش یاد علیرضا میوفتم .سالی یبار یه مورد ازدواج پیدا میکنه همه هم از دم پولدار.به نتیجه نمیرسه .بهش میگیم تو هم هروقت قسطات عقب میوفته یاد ازدواج میوفتی

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اگه قرار بود اینطوری باشه پس چرا من سوار نیستم؟ 😁
شهریه امسال پسرم رو فعلا اعلام کردن 60 تومن، ما هم پیش پرداخت دادیم تا قبل از عید کم کم بقیه‌ش رو میدم.
کم کاری کردی خواهر😁🤣

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دیگ اینو باید روزای اول چشا رو باز کرد ما بستیم متاسفانه🤣دختر حاجی …پسر حاجی…!!!🤣🤣وگرنه الان عروس دختر حاجی بودم!
چند روز قبل داشتم به شوهرم میگفتم کاش تو پسر حاجی بودی، الان از سر و گردن و دستهام طلا کیلو کیلو آویزون بود،چه حالی میکردم با پول‌های بابات🤣🤣🤣

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاد مجردیم افتادم، با دوستم داشتم صحبت میکردم، اون میگفت توی ازدواج برای من پول خیلی مهمه، طرفم باید پولدار باشه من گفتم برای من علاقه مهمه😂
اخ من یادمه خاستگار تاجرو‌طلافروش داشتم گارد میگرفتم و فکرم این بود اینا پولشون معلوم نیست از کحا درمیاد:wallbash:

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اخ من یادمه خاستگار تاجرو‌طلافروش داشتم گارد میگرفتم و فکرم این بود اینا پولشون معلوم نیست از کحا درمیاد:wallbash:
من یه خواستگار داشتم میگفت من براش کنار خونه‌ی باباش، خونه میخرم که همسایه بابا و مامانش باشه و اگه دوست نداره اصلا خونه‌ی من نیاد، منم میگفتم نمیخوام جوابم منفیه، مگه من ظالمم؟ چرا باید همچین حرفی رو در مورد من بزنن؟ 🙄🤦‍♀️
خلاصه این شد که اون دوستم که شوهر پولدار میخواست با یه پسری که بابای پولدار داره ازدواج کرد و پدرشوهره هم برای پسرش کارخونه زد و همین امروزم با دوستم رفته بودیم مهمونی، دوستم با تویوتا کرولاش اومده بود و بعد عروسِ اون خواستگارم هم همسایه‌ی بابا و مامانشه و منم همچنان به عشق و علاقه در زندگی خیلی پایبندم🙄🤣